Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Άσχημη, ειδικά για τα 180€ που την πήρα με 3 παιχνίδια, δεν είναι αλλά δεν φτάνει το Series X. 

Επίσης πλέον θα χρειαστεί αλλαγή και ο 6600Κ άρα μαζί και η μητρική, ο SSD με πιο γρήγορο καθώς και αύξηση της RAM. 

Αντί για όλα αυτά αγοράζω τώρα ένα Series X και σε 2-3 χρόνια κάνω και αναβάθμιση σε κάτι πολύ δυνατότερο στο PC. 

Άρα ακόμα και για κάποιον που έχει gaming PC ανά περίπτωση πιθανότατα αξίζει η αγορά του X. 

Για σένα ναι, αξίζει, το να αναβαθμίσεις το pc σου για να παίζεις μόνο games θα κοστίσει περισσότερο από την αγορά ενός X.

• Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βλέπετε κάποιοι ανταγωνιστικά το xbox με το PC. Συνεργατικά δεν μπορεί να δουλέψει δηλαδή μέσω play anywhere , cross-save/buy κτλ?

Ξεκινάς π.χ το Starfield στην 4Κ σου, τρώς bullying από την φαμίλια που θέλει να δει big brother και κάνεις hasty retreat στο mancave σου. Εκεί σου σκάει ο μεγάλος γιος που πρέπει υποτίθεται να παραδόσει σημαντική εργασία την επόμενη (χρονιά) και παίζει Dota.

Ε εκεί έχεις και το τελευταίο ανάχωμα και λες αει σηχτίρ, τσιμπάς και ένα xbox controller και κάνεις cloud/console streaming, με το ίδιο save. 🤣

Next?

• Like 9
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Ρε μάγκες υπάρχει κάποιο ενημερωμένο link με το ποια παιχνίδια έχει παραπάνω το Gamepass σε XBOX σε σχέση με pc;

Κατέβασε το app. Είναι πολύ πιο χρηστικό από το αντίστοιχο της Nintendo π.χ. για το online.

Θα κάνεις και remote install ότι θες από το Game Pass (αν το αγοράσεις).

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Ρε μάγκες υπάρχει κάποιο ενημερωμένο link με το ποια παιχνίδια έχει παραπάνω το Gamepass σε XBOX σε σχέση με pc;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kspw-4paT-eE5-mrCrc4R9tg70lH2ZTFrJOUmOtOytg/edit#gid=0

δες αυτο αν σε βολευει...συγκρινε τα 2 tabs pc vs xbox

Δημοσ.
8 ώρες πριν, music_lover είπε

Άλλη φορά θα είμαι καλο παιδί και θα εκθειάζω το καθετί, όσο άχρηστο και να μου είναι για να γίνω αρεστός σε όλους ναι πάρω πολλά like. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, ποτέ δεν ήταν σκοπός μου η απολυτότητα.

Μην σε χαλάει αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και στο νήμα του PS5.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν οι κονσόλες έχουνε φτάσεις στις ρωσικής αποθήκες, τι γίνεται εδώ έχουμε καμία ενημέρωση;

Ο αδερφός μου που έχει κάνει προπαραγγελία το γράφει μέσα στο site ότι η κονσόλα έχει φτάσει στην αποθήκη του μαγαζιού!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, music_lover είπε

Όντως δεν φαίνεται και πολύ διαφορά στις φωτογραφίες. Αλλα να λέμε την αλήθεια, ήδη δείχνει πανέμορφο το game.
Frames/Res/Gameplay με εκρήξεις πυροβολισμούς - Εκεί θα φανούν τα περισσότερα αν έχουν όντως βάλει αυτά που λέει.

Επίσης όντως έχει μεγάλη διαφορά σε reflexions/shadows etc. Δες τα σχόλια πιο κάτω στο tweet.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Νομίζω ότι πιο κάτω στα σχόλια, δίνουν κάποιες απαντήσεις στο φανμποιστικο σου παραλήρημα.

Άντε πάλι με τις ταμπέλες, βλέπετε φαντάσματα ορισμένοι. Εγώ απλά postαρα ένα άρθρο του tweaktown. Τα παράπονα σου λοιπόν στο tweaktown. Όχι σε μένα.

19 λεπτά πριν, chncynic είπε

Όντως δεν φαίνεται και πολύ διαφορά στις φωτογραφίες. Αλλα να λέμε την αλήθεια, ήδη δείχνει πανέμορφο το game.
Frames/Res/Gameplay με εκρήξεις πυροβολισμούς - Εκεί θα φανούν τα περισσότερα αν έχουν όντως βάλει αυτά που λέει.

Είναι όντως ένα υπέροχο σε γραφικά game (απο gameplay δεν ξέρω επειδή δεν το δοκίμασα αλλά φαντάζομαι ότι κινείται στα υψηλά επίπεδα της σειράς gears που ευχαριστήθηκα όλα όσα έπαιξα στο pc). Για μένα και καμία βελτίωση να έδιναν, φαίνεται ήδη τούμπανο και από ότι φαίνεται δεν υπήρχε χώρος για πολλές βελτιώσεις. Πόσο να βελτιώσεις άλλωστε κάτι που ήδη είναι top?

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chncynic είπε

Επίσης όντως έχει μεγάλη διαφορά σε reflexions/shadows etc. Δες τα σχόλια πιο κάτω στο tweet.

Που ειναι η διαφορά στα reflections και shadows ? Το ίδιο ακριβώς είναι, μην ακούμε τον καθε tweeter boy με συμπτωματα placebo effect! SSR και SSAO έχουν και τα δύο με κατα πασα πιθανότητα το SXS να έχει στη τελική έκδοση καλύτερο dynamic real time GI το οποιο χρειάζεται βέβαια και κίνηση και dynamic objects για να το απολαύσουμε πραγματικά.  

Δημοσ.

Οι φωτισμοί πέφτουν σωστά πάνω στα αντικείμενα όπως πέφτει το φυσικό φως και δεν φωτίζονται όλα παντού και πάντα. Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει τις διαφορές απλά είναι άμπαλος. Απλά δείτε στο one x κάτω απο τα γραφεία πως φωτίζεται το μέρος που δεν θα έπρεπε να φωτίζεται ενώ στην φώτο του series x οι φωτισμοί πέφτουν φυσικά και κάτω απο τα γραφεία δεν πέφτει φώς. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nekrik είπε

Που ειναι η διαφορά στα reflections και shadows ? Το ίδιο ακριβώς είναι, μην ακούμε τον καθε tweeter boy με συμπτωματα placebo effect! SSR και SSAO έχουν και τα δύο με κατα πασα πιθανότητα το SXS να έχει στη τελική έκδοση καλύτερο dynamic real time GI το οποιο χρειάζεται βέβαια και κίνηση και dynamic objects για να το απολαύσουμε πραγματικά.  

Δεν πολυκατάλαβα τι λες, αλλα δες τις απαντήσεις στο αρχικό tweet. Είναι πολλά πράγματα που δεν βλέπεις με την πρώτη ματιά και δεν ξέρω κατα πόσο θα κάνουν διαφορά στην αίσθηση ενός ήδη πολύ καλού game, αλλα υπάρχουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...