Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν βλεπω να μπορεις να απογοητευτεις με κατι .. Με το πολυ ωραιο κολπο του gamepass μπηκαν παρα πολλοι μηνες φτηνα και παιζεις μια χαρα παιχνιδια και τα παιχνιδια σου τρεχουν καλυτερα απο τον ανταγωνισμο. Αρα εχεις μια πιο φθηνη προταση που δεν ζηταει 80αρια με το καλημερα 

• Like 2
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Για το Flight Simulator στο SX έχει ακούσει κάποιος φίλος κάτι νεότερο;

μονο οτι θα κυκλοφορησει 100 % . Τωρα συμφωνα με την φωτο απο πανω που ποσταρα ειναι στα αμεσα σχεδια 

Δημοσ.

επειδη καπου μπερδευτηκα ..... μπηκα στα family settings και εκανα add τον 2ο λογαριασμο της μικρης για να εχει δικο της account στα παιχνιδια . Μεχρι εδω ολα καλα . Μου ζητηθηκε να κανω Link το χειριστηριο της για να κανει αυτοματο login οταν αναβει εκεινο το χειριστηριο το εκανα . Ολα οκ μεχρι εδω . Πηγα στο αρχικο μενου και ηταν logarismenh η μικρη . Δεν βρισκω πουθενα επιλογη να κανω login εγω με κανενα τροπο ή να αλλαξω χρηστη και αναγκαστικα να σβησω το account της απο την κονσολα για να ξανα γυρισει σε εμενα . Τι κανω λαθος ;  

Δημοσ.

Καλησπερα ,θα ηθελα καποια προταση για ακουστικα για το series x,οχι τιποτα το extreme αλλα ουτε και κακης ποιοτητας ,μια μεση λυση θα ελεγα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Καλησπερα ,θα ηθελα καποια προταση για ακουστικα για το series x,οχι τιποτα το extreme αλλα ουτε και κακης ποιοτητας ,μια μεση λυση θα ελεγα

- https://www.skroutz.gr/s/10260556/Sennheiser-GSP-300.html?from=catspan
https://www.skroutz.gr/s/14206621/HyperX-Cloud-Alpha.html
https://www.skroutz.gr/s/20312949/HyperX-Cloud-II-Red.html
https://www.skroutz.gr/s/16253283/CoolerMaster-MH751.html?from=catspan

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα στα "δερμάτινα" ακουστικά αυτό που με προβληματίζει είναι η δερματίνη που μετά απο μερικά χρόνια λιώνει (όχι απλά τρίβεται)

Επεξ/σία από shadowlike
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
58 minutes ago, shadowlike said:

εμένα στα "δερμάτινα" ακουστικά αυτό που με προβληματίζει είναι η δερματίνη που μετά απο μερικά χρόνια λιώνει (όχι απλά τρίβεται)

Για ακουστικά των 100 ευρώ μιλάτε, άμα είναι να κρατήσουν μερικά χρόνια χαλάλι, τα πετάς και παίρνεις άλλα, θα έχουν κάνει απόσβεση. 

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτη φορά μετά απο αρκετές ημέρες, σε όλα τα μεγάλα καταστήματα που ενώ το έβγαζε εκτός αποθέματος μπορούσε κάποιος να κάνει είτε προσθήκη στο καλάθι, είτε προπαραγγελία, πλέον το δίνουν εξαντλημένο χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Μάλλον έκλεισαν και οι δεύτερες παραγγελίες τους και πάμε σιγά σιγά προς παραδόσεις αυτών που λογικά έρχονται. Αφού παραδοθούν και οι δεύτερες, ίσως ανοίξουν ξανά οι παραγγελίες. Μάλλον;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, shadowlike είπε

Κανένα πρόβλημα, αγοράζεις ενα set μαξιλαρακίων (ear pads) και είσαι ΟΚ.
Προχθές παρέλαβα τα νέα μου μαξιλαράκια της Brainwavz, οχι επειδή τα μανίσια είχαν πάθει τπτ αλλά επειδή είναι πολύ, πολύ πιο βολικά (βλέπε: σε πάχος).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Για ακουστικά των 100 ευρώ μιλάτε, άμα είναι να κρατήσουν μερικά χρόνια χαλάλι, τα πετάς και παίρνεις άλλα, θα έχουν κάνει απόσβεση. 

πόσα πρέπει να δώσω για να μου μείνουν γιατρέ μου ; Γιατί για εμένα η δερματίνη που στα 2 χρόνια αρχίζει και ξεφτίζει είναι σχεδιαστικό λάθος.

2 λεπτά πριν, red1 είπε

Κανένα πρόβλημα, αγοράζεις ενα set μαξιλαρακίων (ear pads) και είσαι ΟΚ.
Προχθές παρέλαβα τα νέα μου μαξιλαράκια της Brainwavz, οχι επειδή τα μανίσια είχαν πάθει τπτ αλλά επειδή είναι πολύ, πολύ πιο βολικά (βλέπε: σε πάχος).

τη στέκα από πάνω πως την αντικαθιστάς αν είναι δερμάτινη;

βρε που καταντήσαμε "συνδρομή" και στα ακουστικά με DLC μαξιλαράκια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...