Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε  παιδια τι παιζει με την διαθεσημοτα του paly & chargr kit εμφανιστηκε για σε πλαισιο κοτσοβολο το public δεν ξερει καν ποτε θα παραλαβει τι εχει κανει η ms?

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, chncynic είπε

Προσωπικά, το σύστημα μάχης του gears, μου φάνηκε το καλύτερο που έχω δεί ποτέ με controller! Κι εγώ θέλω να πάρω το master chief σερί, αλλα δεν προβλέπεται χρόνος :)

Ξαναμπήκα στο τρυπακι να δωσω ευκαιρεια στο gears 5 !

Μετά από κανα 3 ωρο οντως άλλαξα γνώμη είναι παρά πολύ ωραίο απλά μάλλον δεν πολύ καταλαβαίνω το όλο story λόγο PlayStation δεν τα ξέρω τα franchise και είμαι λίγο έξω απ τα νερά μου !

Να υποθέσω συνδέονται μεταξύ τους όλα τα gears σαν story ?

Επεξ/σία από tsakolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 minutes ago, tsakolis said:

Μετά από κανα 3 ωρο οντως άλλαξα γνώμη είναι παρά πολύ ωραίο απλά μάλλον δεν πολύ καταλαβαίνω το όλο story λόγο PlayStation δεν τα ξέρω τα franchise και είμαι λίγο έξω απ τα νερά μου !

Ναι συνδέονται. Προσωπική άποψη είναι να παίξεις τα προηγούμενα για να καταλάβεις τι παίζει με την ιστορία, υπάρχουν όλα διαθέσιμα στο GamePass, τουλάχιστον εγώ έτσι λειτουργώ.

Στην περίπτωση που δεν ψήνεσαι να παίξεις παλαιότερα παιχνίδια για την ιστορία, είσαι εδώ

Προσοχή: Χάνεις εύκολα τη μπάλα, είναι πολλές οι πληροφορίες

Επεξ/σία από Demis
Δημοσ.

Ερώτηση γενικα σας έρθει κανένα update ;;; Μόνο για μερικές εφαρμογές όπως το store !!! Μην πω δεν Ολοκληρώνεται  πχ η εφαρμογή event !!! Σας έχει τύχει ;;

Δημοσ.
2 hours ago, tsakolis said:

επρεπε να ξεκινησεις απο το 1ο

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsakolis είπε

Κι εγώ δεν είχαι παίξει τα προηγούμενα, οπότε είδα κάποια βίντεο στο youtube τα οποία περιγράφουν την ιστορία. Προφανώς και αν έχεις χρόνο παίξτα όλα, απ'ότι έχω καταλάβει είναι όλα καταπληκτικά, αλλιώς youtube και βούρ

Βγαίνει και καινούριο expansion σε λίγες μέρες στο gamepass!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsakolis είπε

Δεν θα θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με τους προλαλησαντες. Kανε τη χαρη στον εαυτο σου, εαν εχεις το χρονο και παρε τα με τη σειρα..

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να τα παίξω όλα απ την αρχή !

Ισως παίξω το 4 και συνεχίζω μετά το 5 να έχω μια επαφή τουλάχιστον με ιστορία και πριν θα δω κανα YouTube!

Thanks 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Return to Gears 5 with the Hivebusters expansion and undertake their first suicide mission. Explore the tropical Galangi islands, battle enemies with the team’s ultimate abilities and confront a deadly new predator. Included in Xbox Game Pass Ultimate.

Enjoy a new, 3-hour campaign set on the volcanic Galangi islands. The island lava flows and sandy beaches are crawling with Swarm and a deadly new predator.
    Use and upgrade Ultimate Abilities in a campaign story setting for the first time.
    Up to 3-player co-op, split-screen or online.
    16 new achievements to unlock for 210 Gamerscore
    The expansion supports Gears 5 Xbox Series X|S optimizations, including reduced load times, quick resume, variable refresh rates and 4K HDR Ultra visuals on Series X.

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dmspolys είπε

Ερώτηση γενικα σας έρθει κανένα update ;;; Μόνο για μερικές εφαρμογές όπως το store !!! Μην πω δεν Ολοκληρώνεται  πχ η εφαρμογή event !!! Σας έχει τύχει ;;

Τις τελευταίες ημέρες μόνο για τo store μου έρχονται. Και μόνο το Store Experience Host δεν ολοκληρώνεται (το ίδιο προόβλημα έχουν και άλλοι σε ξένα φόρουμ).

EDIT:

Σήμερα μου ολοκλήρωσε και το Store Experience Host

Επεξ/σία από specre
  • Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση. Τα δωρεάν παιχνιδια που δίνει στο live πως τα περνω? Απλά παταω πανω τους και τελειώνει? Πρέπει να τα κανω εγκατάσταση? Γιατί ενώ τα πάτησα, όταν βγουν δεν μου λέει σε όλα ότι είναι στην κατοχή μου αλλά, σε κάποια ενώ σε άλλα λέει απλά εγκατάσταση ?!? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Ερώτηση. Τα δωρεάν παιχνιδια που δίνει στο live πως τα περνω? Απλά παταω πανω τους και τελειώνει? Πρέπει να τα κανω εγκατάσταση? Γιατί ενώ τα πάτησα, όταν βγουν δεν μου λέει σε όλα ότι είναι στην κατοχή μου αλλά, σε κάποια ενώ σε άλλα λέει απλά εγκατάσταση ?!? 

Τα του xbox one τα έχεις στην κατοχή σου (αφού τα κάνεις claim) όσο έχεις ενεργό χβοχ λαιβ/γκειμ-πας κτλ. Τα του 360 και OG, τα έχεις στην κατοχή σου ανεξαρτήτως. Γι αυτό και ο διαχωρισμός <<εγκατάσταση>> / <<είστε κάτοχος αυτού του παιχνιδιού>> .

Επεξ/σία από gregpec2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τελη του 21  παει τελικως, το halo infinity

Στην ουσια θα μιλαμε για καινουργιο και διαφορετικο παιχνιδι,απο αυτο που μας ειχαν  δειξει  το καλοκαιρι που μας περασε

https://www.halowaypoint.com/en-us/news/inside-infinite-december-2020

spacer.png

spacer.png

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...