Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Billie13 είπε

Το Stalker 2 είναι console exclusive?

Series X - Windows Pc.

Δεν υπάρχει console exclusive στο xbox, ότι παιχνίδια βγάζει τα δίνει και στο PC.

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Billie13 είπε

Προφανώς λιγότερα λεφτά για ανάπτυξη.

και μικροτερος χρονος παραγωγης. ο ιδιος λογος που βγαινουν συνεχεια  remasters/remakes.

οταν ενας σημερινος AAA τιτλος παιρνει καποια χρονια για να φτιαχτει, σε αυτο το  μεγαλο  διαστημα πρεπει να προσφερουν περιεχομενο οι κατασκευαστες κονσολων απο καπου  αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ δυνατή κίνηση αυτή.Το ότι θα βγει στο pc δε λέει κάτι.Η κονσόλα δε θα έχει κανένα αποκλειστικό χωρίς να το βγάλει στο pc νομίζω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Saloufas είπε

Series X - Windows Pc.

Δεν υπάρχει console exclusive στο xbox, ότι παιχνίδια βγάζει τα δίνει και στο PC.

Ναι, αλλά δεν θα βγει για ps5.
 Οποτε αυτός που θα έχει μόνο ps5 δεν θα μπορεί να το παίξει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spiderman 20999 είπε

Ναι, αλλά θα βγει και για pc 

Δεν ήταν console launch exclusive? Ότι δηλαδή θα βγει πιο μετά στο ps5. Έχω μπερδευτεί με τόσες ορολογίες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stevenfins είπε

Δεν ήταν console launch exclusive? Ότι δηλαδή θα βγει πιο μετά στο ps5. Έχω μπερδευτεί με τόσες ορολογίες

console launch exlusive ηταν ναι. αρα θα βγει και για PS5  αργοτερα. στην ουσια  time exclusives ειναι αυτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Time exlusive είναι ρε παιδιά, το είπε η μαυρούλα πριν το trailer του stalker.

Όλα τα παιχνίδια απ την μαυρόυλα και μετά είναι console launch exlusive. Έτσι είπε

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.

Για αρχη, οσοι πραγματικα ενδιαφερονται να κρινουν γραφικα, οχι απο το απαραδεκτο bitrate της παρουσιασης, ας ξεκινησουν απο εδω (οτιδηποτε λιγοτερο απο 2160/60 ειναι να χαμε να λεγαμε):

Aφου δειτε τα δυο βιντεο, και εδικα το δευτερο, ας ξεκινησουμε την ουσιαστικη κουβεντα για next gen graphs, RT κτλ.

ΥΓ. Οτι ειδαμε σημερα θα ειναι day 1 xbox game pass, και ας γραφουν πισω οτι θελουν.

• Like 4
Δημοσ.

Το Forza 8 σε "early development"... Για τέλη του 2021 το βλέπω.

Το σχεδόν καρτουνίστικο art style του Halo Infinite μου φάνηκε ειδικά στημένο ώστε να πετυχαίνει εύκολα τα νούμερα 4Κ60 στο Series X. Περίμενα πολύ περισσότερα από έναν system seller τίτλο τέτοιου μεγέθους και αναρωτιέμαι αν το One κράτησε το όραμα του project πίσω.

Το Stalker 2 φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Λίγο να μοιάζει στον προκάτοχο του και θα είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με top τεχνικό τομέα.

Επίσης δεν μου άρεσε το art style του Psychonauts 2. Θα ήθελα κάτι πιο κοντά σε Pixar movie...

Γενικά φαίνεται ότι θα πήξουμε σε φθηνής παραγωγής indie games στην νέα γενιά. Ο κάθε πικραμένος έχει μια χαζή ιδέα και χτυπάει την πόρτα μεγάλων publishers. Ειδικά αυτά τα μελοδραματικά κλαψομ....κα "interactive stories" δεν περίμενα να τα δω ποτέ σε video games.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο αναμενόμενο για μένα, το TES6 στην ουσία! Δώσε πόνο μωρή obsidian! δείξε στον Todd πως φτιάχνονται τα RPG's  😛

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Για αρχη, οσοι πραγματικα ενδιαφερονται να κρινουν γραφικα, οχι απο το απαραδεκτο bitrate της παρουσιασης, ας ξεκινησουν απο εδω (οτιδηποτε λιγοτερο απο 2160/60 ειναι να χαμε να λεγαμε):

Aφου δειτε τα δυο βιντεο, και εδικα το δευτερο, ας ξεκινησουμε την ουσιαστικη κουβεντα για next gen graphs, RT κτλ.

ΥΓ. Οτι ειδαμε σημερα θα ειναι day 1 xbox game pass, και ας γραφουν πισω οτι θελουν.

Q0Pw81F.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Είδα το Halo Και σε 4Κ και σε οθόνη 4Κ, πάλι χάλι μου φαίνεται, ναι έχει υψηλή ανάλυση, άλλα τα Textures, το art, το backround κλπ. είναι γενιάς ps3/xbox360, Και δεν το γράφω υπερβολικά, είναι σαν να πήραν παιχνίδι εκείνης της γενιάς και να το ανέβασαν ανάλυση και τέλος. Το ίδιο και το Gameplay με γύρισε 10 χρόνια πίσω.

Από το Forza δεν είδαμε και πολλά άλλα αυτό πιστεύω θα έχει πράγματι γραφικάρες. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Είδα το Halo Και σε 4Κ και σε οθόνη 4Κ, πάλι χάλι μου φαίνεται, ναι έχει υψηλή ανάλυση, άλλα τα Textures, το art, το backround κλπ. είναι γενιάς ps3/xbox360, Και δεν το γράφω υπερβολικά, είναι σαν να πήραν παιχνίδι εκείνης της γενιάς και να το ανέβασαν ανάλυση και τέλος. Το ίδιο και το Gameplay με γύρισε 10 χρόνια πίσω.

Από το Forza δεν είδαμε και πολλά άλλα αυτό πιστεύω θα έχει πράγματι γραφικάρες. 

Σε γύρισε πίσω το gameplay; Δηλαδή, το παιχνίδι έγινε semi open world (δεν ξέρω αν αντιλαμβανεσαι την διαφορά), έχει πλέον cooldown abilities, pick up abilities, νέους εχθρούς, κι εσένα σε γύρισε πίσω το gameplay.

Εάν θέλετε να κάνετε κακή κριτική παιδιά, ψάξτε λίγο καλύτερα το τι θα πείτε.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Darth S1n είπε

Σε γύρισε πίσω το gameplay; Δηλαδή, το παιχνίδι έγινε semi open world (δεν ξέρω αν αντιλαμβανεσαι την διαφορά), έχει πλέον cooldown abilities, pick up abilities, νέους εχθρούς, κι εσένα σε γύρισε πίσω το gameplay.

Εάν θέλετε να κάνετε κακή κριτική παιδιά, ψάξτε λίγο καλύτερα το τι θα πείτε.

Mα κριτήριό μου δεν είναι τα παλιά Halo, άλλα τα παιχνίδια που ήδη κυκλοφορούν, όταν βλέπω σε FPS παιχνίδια σε αυτή την γενιά σαν το π.χ. Μetro Exodus, το Halo μοιάζει λες και έχει βγει από το χρονοντούλαπο και κάνανε τα πάντα φυσικά για να τρέχει σε 60fps και ας σκοτώσανε τα γραφικά, προσωπικά δεν θα πάρω...ας περιμένουμε να βγει πρώτα, άλλα σαν πρώτη γεύση μου έκανε πάρα μα πάρα πολύ άσχημη εντύπωση με το επίπεδο των γραφικών του.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...