Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παιχνίδια που θα είναι Next Gen φαίνεται να είναι:

Hellblade2 = Unreal Engine 5.

Avowed = "Avowed has no release date nor any indication of specific platforms, other than it is being built from the ground up for Xbox Series X. That makes it sound unlikely it will be released on Xbox 1"

Forza Motorsport 8 

Fable 4

Scorn

αλλά πάνε όλα για μετά το 2021 λογικά.

• Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις ειδα κ εγω το event απο youtube σε 4κ σε 55αρα qled με ακουστικα. Λοιπον πρωτα απο ολα δεν ξερω για το live αλλα αν την δειτε εκει σε ολα τα games τα γραφικα ειναι σουπερ. Ισως στο live κ σε 1080p να ηταν μαπα αλλα αυτο που ειδα εγω ***😃

Για ms περιμενα χειροτερα μιας κ εχω χορτασει απο τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα. Εδειξαν παρα πολλα παιχνιδια κ μην  λετε κ συγκρινετε με της sony γιατι της sony ηταν πολυ χειροτερη κ λιγοτερα games. 
Το μονο που με χαλασε ηταν οτι δεν βγαζουν ενα παιχνιδι σε στυλ uncharted. 3rd person adventure ας πουμε , τα περισσοτερα σημερα ηταν 1st person . Ακομα κ το avowed που πραγματικα θα ειναι πολυ δυνατο ειναι πρωτου προσωπου. Δηλαδη απο τοσα παιχνιδια μονο το fable κ state of decay (που παρεπιπτοντως ειχε πανεμορφα γραφικα) θα ειναι πρωτου προσωπου; 

Λογικα θα κανουν ακομα ενα event να δειξουν ακομα μερικα οποτε αναμενουμε. 

• Like 2
Δημοσ.

Halo Infinite

χαλια γραφικα, αψυχο περιβαλλον

Απ την αλλη βλεπεις πχ. το Doom Eternal και το καθε πετραδακι εκει περα εχει ζωη

• Like 4
Δημοσ.

ειδα ολη την παρουσιαση live ... ειμαι απο τους αναποφασιστους PS5 vs XBOX . Περισσότερο με προβλημάτισε σήμερα παρά με έκανε να γύρω την πλάστιγγα προς την μια ή την άλλη μεριά . Μετριότητα όχι τόσο στα γραφικά αλλα περιμενα παραπάνω πράγματα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, firepc είπε

Halo Infinite

χαλια γραφικα, αψυχο περιβαλλον

Απ την αλλη βλεπεις πχ. το Doom Eternal και το καθε πετραδακι εκει περα εχει ζωη

Ετσι ακριβώς, το Doom πολύ καλύτερο σε γραφικά και σε κόσμο συνολικά και δεν είναι καν next gen.

Επεξ/σία από karamela693
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Το vaulting σταθερά πλέον απαραίτητο σε fast paced fps παιχνίδια.

δεν θα ναι fast  paced το  Infinite, αν αληθευουν τα reddit leaks  για  πολυ πιο αργο sprint/movement  σε σχεση με τα προηγουμενα  παιχνιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Ετσι ακριβώς, το Doom πολύ καλύτερο σε γραφικά και σε κόσμο συνολικά και δεν είναι καν next gen.

Πολύ καλό παράδειγμα το Doom αλλά το Death Stranding κατά τη γνώμη μου είναι το παιχνίδι που καταφέρνει να αποδώσει ένα φυσικό περιβάλλον με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο χωρίς υπερβολές. Από τις βραχώδεις περιοχές στα ρυάκια, μέχρι τη βλάστηση και τα πετραδάκια. Όλα φαίνονται όπως πρέπει με το σωστό φωτισμό. 

Ούτε godrays λες και έσκασε πυρηνική βόμβα, ούτε φίλτρα για να κρύψουν ατέλειες και να το κάνουν δήθεν "cinematic", ούτε περιττές γυαλάδες λες και είναι όλα περασμένα με λούστρο. Ειδικά αν κάποιος το παίξει σε TV με καλό HDR, το τοπίο μοιάζει λες και είσαι πραγματικά εκεί. Λες και έχεις τραβήξει βίντεο το μέρος που πήγες για hiking στις διακοπές. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς όσους μιλάνε για τα γραφικά του Halo, μια σύντομη αναφορά στο 5

halo inf.jpg

Επεξ/σία από Darth S1n
  • Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με την παρουσίαση των παιχνιδιών θα πω και γω 2 λόγια,για το Halo χωρίς να μου πέσουν τα σαγώνια βλέποντας κάτι το next gen,μια χαρά μου φάνηκε αυτό που είδαμε,ιδιαίτερα αν σκεφτούμε οτι: Πρώτο και το βασικότερο πως ήταν απλά πρώιμο Demo,2) οτι είναι Open world,3)οτι δεν το βλέπουμε την καλύτερη ποιότητα λόγο συμπίεσης κλπ και Τέλος πως σίγουρα δεν θα δείξει στο έπακρο τις δυνατότητες του νέου μηχανήματος αφού είναι ήδη το παιχνίδι για αρκετά χρόνια υπό ανάπτυξη στήν "προηγούμενη" γενιά.

Απο κει και πέρα στα περι τις παρουσίασης εφόσον δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο Topic,γράφω μερικά πράγματα για αυτά που είδα.Γενικά το Event ήταν αρκετά καλό,όμως περίμενα περισσότερα,ιδιαίτερα με το γνωστό θέμα που είδαμε και με το Event της Sony,να μην δείχνουν gameplay απο παιχνίδια.

Εκτός απο τα "αυτονόητα"δηλ Halo,Forza και την "έκπληξη" του τίτλου Fable (μας το κράτησαν για το τέλος😸)μου άρεσαν ιδιαίτερα τα,Medium που είχε Silent Hill Vibes με τον εναλλακτικό κόσμο,το Stalker 2 που αν βγει αντάξιο του ονόματος του,θα είναι παιχνιδάρα καθώς και το Avowed,που για κάποιους πέρασε στα ψιλά ενώ είναι πολύ σημαντική είδηση για όσους γνωρίζουν απο την Obsidian που ουσιαστικά ανακοίνωσε το επόμενο Fantasy/RPG της.

Μου άρεσε και ως Setting,gameplay και ιδέα,αυτό που είχες συρρικνωθεί και παλεύεις με τα έντομα 🐜 Τέλος με κτύπησε η νοσταλγία με το Phantasy Star online 2 ! Ηταν το πρώτο multi Action RPG που είχα παίξει με άλλους online σε Dreamcast ! Μιλάμε για εποχές που δεν "υπήρχε" το διαδίκτυο τουλάχιστον όχι με την μορφή που το γνωρίζουμε,ήταν πολύ πόρωση το παιχνίδι είχε πολύ καλό σύστημα μάχης και looting και πολύ καλή multiplayer εμπειρία (παρόλες τις γελοίες ταχύτητες της εποχής) 

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Darth S1n είπε

Luffy να συμφωνήσουμε οτι έχουμε 5 μήνες απο το launch και οτι η 343 μας έχει ξαναδώσει δικαιώματα?

Μακάρι αγαπητέ. Εγώ στο launch θα πάρω και την κονσόλα και το Halo.

Προσωπικά δεν είμαι fanboy κανενώς και ανυπομονώ να αντικαταστήσω τα παρακάτω: :P

1.jpg.05d2fd0c2af89fbd1fd91ac282234f6d.jpg

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, 7nisiotis said:

Δε ταιριάζει με τη τεχνολογία ούτε των ανθρώπων εκείνης της εποχής που διαδραματίζεται το παιχνίδι ούτε στον τρόπο δράσης των Spartans. Μπήκε απλά για να μπει. Όπως προ είπα πρόσθεσαν αλλαγές λάθος. Αλλαγές που δεν ήταν απαραίτητες και απλά αναγκαστικά μπήκαν που δεν συμπίπτουν με το ύφος της σειράς. Άλλο κάνω αλλαγές με βάση κάποια πράγματα που έχει επαφή το παιχνίδι τόσα χρόνια και θα τα εξελίξω με το νέο παιχνίδι και άλλο βάλε βάλε βαλε για να "φουσκώσει". Φαίνεται ότι είχε δύσκολη ανάπτυξη ο τίτλος εξού και πέρασε από χίλια μύρια κύματα. Έφευγε ο ένας παραιτήθηκε ο άλλος κλπ. Γενικά δίνει πλέον την εντύπωση ότι η Microsoft παθαίνει "ΕΑ" ΣΎΝΔΡΟΜΟ και σέρνει δεξιά - αριστερά το κουφάρι της σειράς και όσο αντέξει. Φαίνεται και από τα τρέιλερ και τι καμπάνια έκανε τότε ( παράδειγμα HALO 3, ODST, REACH, 4 ) και τι τώρα

Παντος το Titanfall με σχετικα ιδιο premise το graple ταιριάζει γαντι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Παντος το Titanfall με σχετικα ιδιο premise το graple ταιριάζει γαντι.

Άλλο σύμπαν το ένα άλλο το άλλο όμως.

Εδώ δεν είδα καμία ουσιαστική αλλαγή στο πώς αλληλεπιδρά ο χαρακτήρας με τα όπλα, πώς τα σηκώνει από το έδαφος ή  τις διαφορες πλατφόρμες που βρίσκονται ή γενικότερα στα επιμέρους εφέ. Έπρεπε και να έριχνε σαγόνια οπτικά και να είχε αρκετές ακόμη αλλαγές ώστε να λανσαριστει ως true next gen τίτλος. Επίσης η στολή του John μου φαίνεται πιο "πειραγμενη" να θυμίζει για τη νοσταλγία Halo CE.

c570mpllqr331.jpg?width=1366&format=pjpg

color change δεξιά από εναν χρήστη που βρήκα

Btw ( θα επεκταθω κάποια στιγμή στο αντίστοιχο thread )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Ένα θα πω γενικά η παρουσίαση έσπειρε σαν big fan του stalker δεν το περίμενα αυτό....

Η ms πάντως με halo έδειξε πολύ καλό αποτέλεσμα για μένα και στην τελική πότε δεν έδειξε κάτι και μετά να κάνει downgrade στο final product όπως κάποιοι άλλοι, μόνο upgrade....

Αλλα και πάλι σε 4k μια χαρά ήταν.

Πάντα το halo επίσης είχε έντονα και ζωηρά χρώματα όποτε λογικό το στυλ να παραμείνει ίδιο δεν το άλλαξε γιατι θα ξένιζε... Θεωρώ πως απο Halo δεν είδαμε και πολύ πράγμα ακόμα που πιστεύω θα γίνει τον επομενο καιρό.

Ενα ακόμη rpg απο obsidian μετά απο το καταπληκτικό outer world... Εγγύηση...

Medium δείχνει ότι μπορεί να παίξει ταυτόχρονα 2 διαφορετικούς κόσμους που μπορεί ο παίχτης ανα πάσα στιγμή να αλλάζει, μένει να το δούμε στην πράξη το transition. 

Γενικά άξιζε σαν παρουσίαση και περιμένω και άλλα.

• Like 4
Δημοσ.
20 minutes ago, 7nisiotis said:

Άλλο σύμπαν το ένα άλλο το άλλο όμως.

Reveal hidden contents

Εδώ δεν είδα καμία ουσιαστική αλλαγή στο πώς αλληλεπιδρά ο χαρακτήρας με τα όπλα, πώς τα σηκώνει από το έδαφος ή  τις διαφορες πλατφόρμες που βρίσκονται ή γενικότερα στα επιμέρους εφέ. Έπρεπε και να έριχνε σαγόνια οπτικά και να είχε αρκετές ακόμη αλλαγές ώστε να λανσαριστει ως true next gen τίτλος. Επίσης η στολή του John μου φαίνεται πιο "πειραγμενη" να θυμίζει για τη νοσταλγία Halo CE.

c570mpllqr331.jpg?width=1366&format=pjpg

color change δεξιά από εναν χρήστη που βρήκα

Btw ( θα επεκταθω κάποια στιγμή στο αντίστοιχο thread )

Παρα πολυ επιρεασμενο απο το halo. Απλος απ οτι ειδα το graple στο titanfall ειναι πολυ πιο OP. Παιχνιδαρα btw το πρωτεινω ανεπιφιλακτα και το multiplayer

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...