Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Ναι μόνο που αυτή είναι τιμή Βραζιλίας, δεν είναι η επίσημη τιμή για Ευρώπη.

Ναι αλλά μπορείς να το αγοράσεις...

• Like 3
Δημοσ.

Εγω παντως προτιμω αγορες απο ευρωπη (σκρουτζ, ms store)να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Βεβαια εχουμε κ το πλεονεκτημα εμεις με το game pass ultimate να δουμε ενα 10ωρο πως θα ειναι το παιχνιδι για το αν αξιζει για αγορα day one !

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Και δεν φοβάσαι την πιθανότητα ban?

Γιατί ban? 5 χρόνια αγοράζω από Brazil. Δεν μπορώ να πάω τα ταξιδάκια μου δηλαδή; Πάντα μένω Hilton Rio De Janeiro, σουίτα 14, μπορούν να με αναζητήσουν αν θέλουν!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, malias4 είπε

Εγω παντως προτιμω αγορες απο ευρωπη (σκρουτζ, ms store)να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Βεβαια εχουμε κ το πλεονεκτημα εμεις με το game pass ultimate να δουμε ενα 10ωρο πως θα ειναι το παιχνιδι για το αν αξιζει για αγορα day one 

Καλα εσυ παντα ησυχος θες να κοιμασε🤣

56 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Γιατί ban? 5 χρόνια αγοράζω από Brazil. Δεν μπορώ να πάω τα ταξιδάκια μου δηλαδή; Πάντα μένω Hilton Rio De Janeiro, σουίτα 14, μπορούν να με αναζητήσουν αν θέλουν!

Εκει εμενα οταν ειχα το xbox360. Γαματη η θεα..! ,ε ρε χρονια που περασαν 

• Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Καλα εσυ παντα ησυχος θες να κοιμασε🤣

Aν φας κανενα μπαν ομως? Και μετα πεις αντιο στον λογαριασμο σου? Για μενα δεν αξιζει τετοιο ρισκο...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, malias4 είπε

Aν φας κανενα μπαν ομως? Και μετα πεις αντιο στον λογαριασμο σου? Για μενα δεν αξιζει τετοιο ρισκο...

Για ποιο λόγο να φας μπαν;Ταξιδεψες,το πήρες μαζί και αγόρασες παιχνίδια.Παιρνω εδώ και χρόνια παιχνίδια έτσι και δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι.Λες να μη το ξέρουν;Λεφτά παίρνουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, malias4 είπε

Εγω παντως προτιμω αγορες απο ευρωπη (σκρουτζ, ms store)να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Βεβαια εχουμε κ το πλεονεκτημα εμεις με το game pass ultimate να δουμε ενα 10ωρο πως θα ειναι το παιχνιδι για το αν αξιζει για αγορα day one !

παντως να ξερεις και εμεις που εχουμε αγορασει απο Βραζιλια παιχνιδια και game pass ,το κεφαλι μας ήσυχο ειναι 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, malias4 είπε

Κοίτα σε άλλους μπορεί να ρίξουν ban. Εγώ όμως είμαι xbox fan boy, με xbox από το original, στις χαρές και στις λύπες μαζί κλπ. Θα με λυπηθεί ο Φίλ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, malias4 είπε

Δεν ριχνει ban ο προεδρος ρεε🤣τον ρωτησα αν εχω αναγκη για ban

phil-spencer-cringe.gif

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...