Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Perseus1966 said:

λοιπον χθες ειχα 2.46υθπολοιπο στο τηλεφωνο ,σημερα εχω 2.26 .το μονο που εκανα ηταν να στειλω 2 μηνυματα στο 13033

Να μιλήσεις με τον provider σου.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ant_ είπε

To αυτονοητο μειωση κοσμου στα σουπερμαρκετ 

Να το κάνουμε 24ωρο και να είναι ανοιχτά και τις αργίες, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα για παράδειγμα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

ποσα πράγματα μπορούν να συμβούν καθώς οδηγάς 

πόσα? πέρα από ατύχημα τι άλλο μπορεί να συμβεί; 

τεσπά εγώ δεν οδηγώ πλέον , μόνο ένα φούρνο πήγα γιατί ο κοντινός μου δεν είχε ψωμί εκείνη τη στιγμή και θα πάω και ένα σούπερ μαρκετ κάποια στιγμή

και δουλειά το παίρνω πόδια για να μη σαπίσω τελείως 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Είναι κάποιες στιγμές που τις θεωρώ πολύ σημαντικές, πρώτα απ'όλα για μένα και μετά για την κοινωνία που ζω...

Όπως τώρα που ενώ μεταξύ μας, μπορούμε να διαφωνούμε για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να πάμε στον σύντροφό μας ή να κάτσουμε να δούμε πορνχαμπ... σκάει ένα ποστ με βίντεο από την γειτονική μας χώρα με ανθρώπους να πεθαίνουν...

Ειρωνεία??? 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις, πολυ σκληρες εικονες τα τουιτ και τα βιντεο που πεθαινουν μες τη μεση.

βαλτε κανα σπόιλερ, κατι, δεν ειναι οτι καλυτερο να το βλεπει ο καθενας ειδικα τωρα με τα οσα περναμε.

Δημοσ.

Τι θα πει σκληρές αυτή είναι η πραγματικότητα. Καλό είναι να τις βλέπει ο κόσμος να μην κάνει ουρές για μπακαλιάρο.

• Like 6
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστος αλλοι λενε ιστοριες συνωμοσιας ειναι ολα . Α ναι ολοι ειχαν υποκειμενο νοσημα .....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Τι θα πει σκληρές αυτή είναι η πραγματικότητα. Καλό είναι να τις βλέπει ο κόσμος να μην κάνει ουρές για μπακαλιάρο.

οπως επισης καλο ειναι να προειδοποιουμε οταν κανουμε share ενα βιντεο που πεθαινει καποιος on camera 🙂

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bost7 είπε

οπως επισης καλο ειναι να προειδοποιουμε οταν κανουμε share ενα βιντεο που πεθαινει καποιος on camera 🙂

Μα το κείμενο του tweet το έλεγε ξεκάθαρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Edel είπε

Ίσως έχει απαντηθεί, αλλά ρωτάω σοβαρά. Εγώ μένω νότια προάστια, η κοπέλα βόρεια προάστια. Είναι παράνομο να βρεθούμε σπίτι μου; επειδή δεν υπάρχει κωδικός ''επίσκεψης''? 

κατ αρχας πως το καταφερες αυτο;;
κι εγω νοτια μενω, αλλα οταν ειχα σχεση με κοπελα στα βορεια προαστια,(2 φορες δλδ) μετα απο 5-6 φορες που οδηγουσα μεχρι Μαρουσι, Πευκη, τις χωριζα :D 

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JailbrokenDiesel είπε

κατ αρχας πως το καταφερες αυτο;;
κι εγω νοτια μενω, αλλα οταν ειχα σχεση με κοπελα στα βορεια προαστια,(2 φορες δλδ) μετα απο 5-6 φορες που οδηγουσα μεχρι Μαρουσι, Πευκη, τις χωριζα :D 

μπορεί να είναι ακόμα νέος.. κι εγώ κάποτε έφτανα 40χλμ+ αλλά όταν ωρίμασε μέσα μου το πράγμα κατέληξα στα 150 μέτρα 

παπούτσι από τον τόπο σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...