Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Aspasias είπε

Γειά σας, 

Έχει κανείς κάποιο νέο?

Πληρωθηκατε?

Μου είπαν να μην κάνω τροποποιητική δήλωση, αλλά ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα.

Έχω να δω μισθό 2 μήνες.

Υπάρχουν και χειρότερα, άλλοι συνάδελφοί δεν έχουν πληρωθεί ούτε τον Φεβρουάριο.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Ακόμα τίποτα.σου είπαν να μην κάνεις τροποποίηση γιατί είσαι καλυμμένος με την αρχική??άμα κάνεις τροποποίηση έχεις θέμα??εγώ έκανα υποβολή αίτησης με τον τελευταίο αριθμό πρωτοκόλλου του εργοδότη.

Ναι, μου είπαν να μην κάνω. Ότι δε χρειάζεται. Δυστυχώς δε ρώτησα αν θα έχω θέμα, αν κάνω τροποποίηση.

Θα ενημερώσω εδώ αν έχω κάποιο νέο.

Δημοσ.

Εμάς πάλι μας είπαν να κάνουμε.πιστευω ότι δεν έχει θέμα αν κάνει κάποιος διόρθωση σύμφωνα με τον τελικό αριθμό πρωτοκόλλου του εργοδότη .

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά, εφόσον θα αρχίσουν να μας πληρώνουν από αύριο(?) Δεν θα έπρεπε να έχουν κλειδώσει οι δηλώσεις;

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που τσεκαρα εξαφανίστηκε το κουμπί "ανάκληση" και υπάρχει μόνο τροποποίηση και εκτύπωση. Πριν 2 ώρες υπηρχε

Δημοσ.

Στο προηγούμενο "σετ" αιτήσεων, όσοι έκαναν τροποποίηση μέχρι 13 του μήνα στις 14 ή 15 (δεν θυμάμαι ακριβώς) κλείδωσε η αίτησή τους και πληρώθηκαν μετά στο καπάκι. Αν κάποιος έκανε τροποποίηση στις 14 του μήνα, μέχρι και το πρωί σήμερα μπορούσε να κάνει ανάκληση/τροποποίηση πάλι (και προφανώς δεν έχει πληρωθεί και θα πληρωθεί στις επόμενες μέρες).

Αφού έφυγε η ανάκληση, προχωράει το πράγμα, αλλά μην κάνετε περιττή τροποποίηση σήμερα μην σας πετάξει στο επόμενο κύμα πληρωμών 10 μέρες μετά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι όλοι εκπαιδευτικοί στον ιδιωτικό τομέα...

Μια ερώτηση έχω να θέσω.. είστε ΠΡΆΓΜΑΤΙ σε αναστολή ή εξακολουθείτε να κάνετε τηλεδιάσκεψεις ( έστω και σε μικρό χρονικό διάστημα για μικρή διάρκεια) ενώ ο εργοδότης σας σας έχει δηλώσει σε αναστολή;

Επεξ/σία από Zwitca
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απ' ό,τι κατάλαβα την πάτησα και δε θα πάρω το επίδομα γιατί μάλλον ο λογιστής της εταιρίας που εργάζομαι δεν ήξερε αυτήν την αλλαγή και δεν έκανε εκ νέου τη δήλωση που όπως προκύπτει από την νέα ανακοίνωση αυτή, υποχρεούται μεταξύ 13/4/2020 και 20/4/2020.

Το κείμενο λέει:

"Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις που τυχόν έχουν ήδη υποβληθεί από 24.3.2020, από επιχειρήσεις-εργοδότες, καθώς και οι Υπεύθυνες Δηλώσεις εργαζομένων που τυχόν έχουν υποβληθεί από 1.4.2020, λογίζονται ως μη γενόμενες."

Και παρακάτω:

"Οι επιχειρήσεις εργοδότες υποχρεούνται σε εκ νέου υποβολή Υπεύθυνων Δηλώσεων, με νέο Ειδικό Έντυπο Υποβολής στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ"

Και μετά:

"Οι επιχειρήσεις - εργοδότες που αντιστοιχούν στους ΚΑΔ του παρακάτω πίνακα[....]υποβάλλουν ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της αρχικής δήλωσής τους, υποχρεωτικά."

Ο εργοδότης μου έκανε την δήλωση στις 27/3 κι εγώ στη 1/4.

Επεξ/σία από TUPAC
Δημοσ.

Σε μένα ρε παιδιά δεν έχει αφαιρεθεί η ανάκληση.Την αίτηση την υπέβαλα για δεύτερη φορά στις 17/4, αφού υπέβαλε ο εργοδότης μου την ίδια μέρα την ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της αρχικής δήλωσής.
Απλά εχθές 24/4 ξαναπάτησα την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ και μου έβγαλε καινούργιο αριθμό πρωτοκόλλου με την καινούργια ημερομηνία φυσικά.Τι γίνετε τώρα,πάω για την επόμενη δόση πληρωμών τον Μάιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...