duffyduck Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ryzen 2700X (πολύ πιο ενεργοβόρος απο τον 3600) CINEBENCH R20 run (all core) for 800sec και εχοντας να παιζει firefox με youtube videos, το HWInfo έδειξε max temp 72.8 Κατι κάνετε λαθος. Σημειωση: PBO disabled (not worth the increased temps for 100-200 MHz boost). Ψύκτρα Arctic Freezer 34 esports duo. Σχολιο: Ξέρω τα clips του ανεμιστήρα είναι εκνευριστικά. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από duffyduck
MINDER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τώρα είδα το βίντεο ενός Ινδού και έχει βάλει την στοκ ψύκτρα με το λογότυπο προς την μεριά που είναι οι μνήμες οπότε αύριο λύσιμο υπολογιστή να βγάλω την ψύκτρα αλλαγή πάστας και αλλαγή μεριάς του λογότυπου να κοιτάει προς τις μνήμες μήπως βρίσκοντας στην άλλη μεριά δεν εφάπτεται σωστά στον επεξεργαστή και ανεβαίνει έτσι η θερμοκρασία. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από MINDER 1
ilos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, MINDER είπε Τώρα είδα το βίντεο ενός Ινδού και έχει βάλει την στοκ ψύκτρα με το λογότυπο προς την μεριά που είναι οι μνήμες οπότε αύριο λύσιμο υπολογιστή να βγάλω την ψύκτρα αλλαγή πάστας και αλλαγή μεριάς του λογότυπου να κοιτάει προς τις μνήμες μήπως βρίσκοντας στην άλλη μεριά δεν εφάπτεται σωστά στον επεξεργαστή και ανεβαίνει έτσι η θερμοκρασία. Ότι και να κάνεις η stealth να είναι προσωρινή λύση. Δεν κάνει για Ελληνικό καλοκαίρι με αυτές τις ambient, ειδικά για βαριά workloads. Εκτός αν το έχεις σε χώρο με ac συνέχεια ανοιχτό. 1
MINDER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 57 λεπτά πριν, ilos είπε Ότι και να κάνεις η stealth να είναι προσωρινή λύση. Δεν κάνει για Ελληνικό καλοκαίρι με αυτές τις ambient, ειδικά για βαριά workloads. Εκτός αν το έχεις σε χώρο με ac συνέχεια ανοιχτό. Θέλω δεν θέλω πρέπει να έχω την stock τώρα. Έχω παραγγείλει το κιτ δωρεάν από την noctua από τις 1 του προηγούμενου μήνα και δεν έχει έρθει ακόμα. για να βάλω την D14 στην MSI B450 Tomahawk MAX Αναγκάστηκα και το έκανα παραγγελία και στο e-shop γιατί μπορεί να χάθηκε στην διαδρομή. Οπότε αναγκαστικά παλεύω με την stock τώρα. Ποτέ δεν χρησιμοποιούσα τις μαμίσιες ψύκτρες πάντα Noctua είχα πάνω στους υπολογιστές που συναρμολογούσα για μένα. 1
alxnt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, MINDER είπε Θέλω δεν θέλω πρέπει να έχω την stock τώρα. Έχω παραγγείλει το κιτ δωρεάν από την noctua από τις 1 του προηγούμενου μήνα και δεν έχει έρθει ακόμα. για να βάλω την D14 στην MSI B450 Tomahawk MAX Αναγκάστηκα και το έκανα παραγγελία και στο e-shop γιατί μπορεί να χάθηκε στην διαδρομή. Οπότε αναγκαστικά παλεύω με την stock τώρα. Ποτέ δεν χρησιμοποιούσα τις μαμίσιες ψύκτρες πάντα Noctua είχα πάνω στους υπολογιστές που συναρμολογούσα για μένα. Φιλε ενημερωσε για θερμοκρασιες οταν τη βαλεις.
MINDER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κρατιόμουν με έτρωγε και η περιέργεια και είπα να αλλάξω πάστα λέω δεν είναι και τίποτα χρονοβόρο. Που να ήξερα. Ξεβίδωσα την μαμίσια ψύκτρα αλλά δεν έβγαινε. Τραβάω και βγαίνει μια στιγμή μαζί με τον επεξεργαστή. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως συνέβη αυτό. Μετά σκεφτόμουν πως θα βγάλω τον επεξεργαστή που φαινόταν λες και ήταν κολλημένος με logo στην ψύκτρα. Τελικά μου ήρθε αναλαμπή να τον σπρώξω με την φορά που κουμπώνει όταν κλείνει το ασφάλιστρο στην μητρική και ξεσυρτάρωσε. Καθαρίζω πάστα επεξεργαστή και του βάζω PROLIMA PK-3 Μετά καημών και βασάνων βιδώνω την ψύκτρα αυτή την φορά με το λογότυπο να δείχνει στην άλλη πλευρά στις μνήμες. Τον ανοίγω και είναι η ίδια χάλια κατάσταση με τις θερμοκρασίες. Αναγκάστηκα και αφαίρεσα από το corsair 650D ένα δικτυατό πορτάκι που ΄χει στην μπροστινή όψη ΄ώστε ο διακοσάρης ανεμιστήρας να ρουφάει περισσότερο αέρα προς τα μέσα και έπεσε 2-3 βαθμούς η θερμοκρασία δηλαδή στους 45 idle Θα περιμένω το κιτ για να δοκιμάσω την Noctua D14 αλλά στο μεταξύ θα ρίξω μια ερώτηση στο κατάστημα που πήρα και μητρική και επεξεργαστή τι μπορεί να παίζει. Και αυτές οι θερμοκρασίες είναι όταν επιλέγω το xmp1 για να πάνε οι μνήμες στα 3200 και μου κατεβάζει idle την συχνότητα του επεξεργαστή στα 2200 Αν δεν πειράξω το xmp1 να πάει η μνήμη στα 3200 λειτουργεί ο επεξεργαστής 3600 ή 3900 δεν θυμάμαι έως 4200 και η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από MINDER
ilos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 59 λεπτά πριν, MINDER είπε Που να ήξερα. Ξεβίδωσα την μαμίσια ψύκτρα αλλά δεν έβγαινε. Τραβάω και βγαίνει μια στιγμή μαζί με τον επεξεργαστή. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως συνέβη αυτό. Ρε παλικάρια πριν 1-2 μέρες πάλι έγραφα τα ίδια ffs. Τέσπα αφού δε σου στράβωσαν pins πάλι καλά. 2
MINDER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ilos είπε Ρε παλικάρια πριν 1-2 μέρες πάλι έγραφα τα ίδια ffs. Τέσπα αφού δε σου στράβωσαν pins πάλι καλά. Ο επεξεργαστής εκεί που φαίνεται κάπως το χρώμα του είναι γιατί είχα ρίξει ειδικό υγρό που βάζω στον επεξεργαστή που αφαιρεί την πάστα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από MINDER
MINDER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κρατιόμουν με έτρωγε και η περιέργεια και είπα να αλλάξω πάστα λέω δεν είναι και τίποτα χρονοβόρο. Που να ήξερα. Ξεβίδωσα την μαμίσια ψύκτρα αλλά δεν έβγαινε. Τραβάω και βγαίνει μια στιγμή μαζί με τον επεξεργαστή. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως συνέβη αυτό. Μετά σκεφτόμουν πως θα βγάλω τον επεξεργαστή που φαινόταν λες και ήταν κολλημένος με logo στην ψύκτρα. Τελικά μου ήρθε αναλαμπή να τον σπρώξω με την φορά που κουμπώνει όταν κλείνει το ασφάλιστρο στην μητρική και ξεσυρτάρωσε. Καθαρίζω πάστα επεξεργαστή και του βάζω PROLIMA PK-3 Μετά καημών και βασάνων βιδώνω την ψύκτρα αυτή την φορά με το λογότυπο να δείχνει στην άλλη πλευρά στις μνήμες. Τον ανοίγω και είναι η ίδια χάλια κατάσταση με τις θερμοκρασίες. Αναγκάστηκα και αφαίρεσα από το corsair 650D ένα δικτυατό πορτάκι που ΄χει στην μπροστινή όψη ΄ώστε ο διακοσάρης ανεμιστήρας να ρουφάει περισσότερο αέρα προς τα μέσα και έπεσε 2-3 βαθμούς η θερμοκρασία δηλαδή στους 45 idle Θα περιμένω το κιτ για να δοκιμάσω την Noctua D14 αλλά στο μεταξύ θα ρίξω μια ερώτηση στο κατάστημα που πήρα και μητρική και επεξεργαστή τι μπορεί να παίζει. Και αυτές οι θερμοκρασίες είναι όταν επιλέγω το xmp1 για να πάνε οι μνήμες στα 3200 και μου κατεβάζει idle την συχνότητα του επεξεργαστή στα 2200 Αν δεν πειράξω το xmp1 να πάει η μνήμη στα 3200 λειτουργεί ο επεξεργαστής 3600-4200 και η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από MINDER
alxnt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγουμε καινούργιο thread όποιος έχει όρεξη ας ανεβάσει ενα screenshot απο RM και stress cb20 με κανα δυο run. Κατά προτίμηση stock ρυθμίσεις εκτός από xmp(μην το απενεργοποιήσετε δλδ) και με ποια ψύκτρα είστε. Περίπου θερμοκρασία χώρου θα βοηθούσε. Αυτά. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από alxnt
Inler Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Cinebench20 75αρια με Dark Rock TF μέγιστη τάση 1.47 και θερμοκρασία δωματίου 27. Idle δηλαδή πλοήγηση σε Internet σχεδόν αδύνατο να δει κάποιος κάτω από 42-45. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Inler
alxnt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Inler είπε Cinebench20 75αρια με Dark Rock TF μέγιστη τάση 1.47 και θερμοκρασία δωματίου 27. Idle δηλαδή πλοήγηση σε Internet σχεδόν αδύνατο να δει κάποιος κάτω από 42-45. Εννοεις με τους 27 ambient οτι δεν πεφτει κατω από 42 μαλλον γιατι εγω το χειμωνα ειχα κατι 36αρια. Παντως θεωρω στο cb20 εχεις καλη θερμοκρασια κατι που δεν ειχα εγω με το καινουργιο αφου χτυπαγα 82-84 first run απο σβηστο μηχανημα.
Dimkask8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Στοκ εφτασε 86 βαθμους στο cinebench 20 με ενα run μονο με θερμοκρασία δωματίου 28 βαθμούς. Μετα δοκιμασα με overclock στα 4.1 με 1.2 volt εφτασε μεχρι τους 77 βαθμούς και επιασε καλύτερο σκορ
Asylon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Στις 19/6/2020 στις 2:50 ΠΜ, MINDER είπε Ο επεξεργαστής εκεί που φαίνεται κάπως το χρώμα του είναι γιατί είχα ρίξει ειδικό υγρό που βάζω στον επεξεργαστή που αφαιρεί την πάστα. Φίλε εκεί που λες οτι ο επεξεργαστής εχει περιεργο χρώμα γιατι έριξες ειδικό υγρό τι ακριβώς εννοείς?Εριξες κάτι από αυτή την πλευρά που το κοιτάμε στην φωτό?Απο τα pin δηλαδή?
alxnt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο χτες βραδυ με στοκ ψυκτρα απο cold boot. Δε θελω να φανταστω που θα φτασει με καμια ωρα in game. Και μετα τα screenshot πηγε και 96 και το ρολοι επεσε στο 3,6κατι. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από alxnt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα