Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cospan είπε

Δοκίμασα. Εκεί δεν προσπαθεί καν να συνδεθεί. (starting-shutdown). Απλά λέει δεν υπάρχει επικοινωνία με τον server.

Μπορεις να βγαλεις ενα screenshot απο το vigor εκει που παραμετροποιεις;

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/3/2021 στις 11:54 ΠΜ, sera1986 είπε

πρίζα στο

Mια ερωτηση , πηρα σημερα το Η288 και παω να κανω  bridge αλλα στο μενου/ internet δεν εμφανιζει επιλογη port binding , τι κανουμε?

Aκυρο , μπηκα με κωδικους forthnet oπως και στο Η267Ν και ολα καλα

Επεξ/σία από chriskan22
Δημοσ.
Στις 29/3/2021 στις 12:28 ΜΜ, alxnt είπε

Ο οδηγός έχει ένα λάθος.

Για σύνδεση από Α/Κ κλείνεις το Internet LE και για σύνδεση από καμπίνα το Internet VLU/VPU.

Μετά φτιάχνεις το bridge με το αντιστοιχο VLAN ID και το κανεις bind σε κάποια lan.

Μετά πας στο asus και φτιάχνεις ενα eth wan connection με PPPoE type και κουμπωνεις το utp απο τη lan που έκανες bind στη ewan του asus.

Ετσι το συγχρονισμο θα τον κανει το zte και και την κληση το asus.

Καλησπέρα.

Αφενος σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση.

Τα έκανα έτσι ακριβως. έβαλα και τα credentials του account στο asus και ενω έχω κανει bind την πορτα του zte που ειναι για bridge , ΔΕΝ παιζει δυστυχως

Δημοσ.
16 ώρες πριν, zok είπε

Καλησπέρα.

Αφενος σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση.

Τα έκανα έτσι ακριβως. έβαλα και τα credentials του account στο asus και ενω έχω κανει bind την πορτα του zte που ειναι για bridge , ΔΕΝ παιζει δυστυχως

Χμμ, κανα screenshot μπορεις να ανεβασεις απο οτι εχεις κανει και στα 2 ρουτερ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα , χαλασε το ZTE267N που ειχα και το αντικατεστησα με  το Η288 , xωρις να αλλαξει τιποτα αλλο , σας παραθετω τα στατιστικα των δυο ρουτερ , πριν και μετα , ειναι φυσιολογικη η πτωση αυτη σε attainable , actual κλπ σε 100αρα NOVA ?

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΩΔΙΟ.png

Επεξ/σία από chriskan22
Δημοσ.

αλλα αν εχεις το Η267 Bridge , και ενα καλο ρουτερ πισω του οπως ειχα εγω , εχεις καλυτερο αποτελεσμα με το παλιο. Εχει κανεις διαθεσιμο κανενα Η267?

Δημοσ.
Στις 5/4/2021 στις 2:06 ΜΜ, alxnt είπε

Μπορεις να βγαλεις ενα screenshot απο το vigor εκει που παραμετροποιεις;

Το ένα είναι το internet access και το άλλο το general setup του WAN2.

wan2 access.jpg

wan2 general.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cospan είπε

Το ένα είναι το internet access και το άλλο το general setup του WAN2.

wan2 access.jpg

wan2 general.jpg

Εκ πρωτης δε βλεπω κατι στραβό. Σίγουρα θέλει, παρόλα αυτά να δηλωθεί VLAN ID στο vigor. Τουλαχιστον στο asus ήθελε.

Αν μπορείς βγάλε και απο το zte screenshot(wan, port bind)

Δημοσ.
Στις 6/4/2021 στις 2:16 ΜΜ, alxnt είπε

Χμμ, κανα screenshot μπορεις να ανεβασεις απο οτι εχεις κανει και στα 2 ρουτερ;

Καλησπέρα,33.jpg.237829d3e6c960e6e1cf06a153d95453.jpg2.PNG.0d0246d09ea152119dbe87cb2cbd6eca.PNG1.PNG.302d18d6b8af0af1d97a3801a058a319.PNG

Επισυνάπτω screenshots απο το asus. εχω κανει δοκιμη τοσο με vlan id 835, όσο και με 1102 (και αντιστοιχα στο asus) μηπως τυχον επαιζε. αλλα τιποτα. το zte ειναι σε παραγωγικο δικτυο εταιρειας και θα ανεβασω με την 1η ευκαιρια.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zok είπε

Καλησπέρα,33.jpg.237829d3e6c960e6e1cf06a153d95453.jpg2.PNG.0d0246d09ea152119dbe87cb2cbd6eca.PNG1.PNG.302d18d6b8af0af1d97a3801a058a319.PNG

Επισυνάπτω screenshots απο το asus. εχω κανει δοκιμη τοσο με vlan id 835, όσο και με 1102 (και αντιστοιχα στο asus) μηπως τυχον επαιζε. αλλα τιποτα. το zte ειναι σε παραγωγικο δικτυο εταιρειας και θα ανεβασω με την 1η ευκαιρια.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..

Εννοούσα screenshot με τις ρυθμίσεις οταν το βάζεις πίσω από το zte. 

Επεξ/σία από alxnt
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alxnt είπε

Εννοούσα screenshot με τις ρυθμίσεις οταν το βάζεις πίσω από το zte. 

αυτες ειναι οι ρυθμισεις στην wan πλευρα του asus. εννοεις και στο lan ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, zok είπε

αυτες ειναι οι ρυθμισεις στην wan πλευρα του asus. εννοεις και στο lan ?

Πρέπει να το βάλεις σε eth wan τότε κι οχι vdsl, οπως σου είχα πει και στο πρώτο post.

Επεξ/σία από alxnt
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, alxnt είπε

Πρέπει να το βάλεις σε eth wan τότε κι οχι vdsl, οπως σου είχα πει και στο πρώτο post.

οταν παω να κανω create, σαν επιλογη στο wan type εχω μόνο dsl (adsl και vdsl).  και ως wan connection type έχω 1) automatic ip, 2) static ip και 3) pppoe (το οποιο και έχω επιλέξει)

Δημοσ.

παιδες καλησπερα. επειδη με την novα δεν εβγαλα ακρη. Εχω παρει το 288 και ενω εχω λαβει sms απο την nova για την αλλαγη δεν λεει να συγχρονισει με τιποτα.Το πηρα απευθειας απο καταστημα και δεν ειχε μεσα το voip Προφιλ κλπ.ΝΑ ασχοληθω , εχει τυχει σε κανεναν η να δω κανενα ρουτερ της αγορας να τελειωνω?Η αλλαγη ηταν κυριως λογω του wifi

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zok είπε

οταν παω να κανω create, σαν επιλογη στο wan type εχω μόνο dsl (adsl και vdsl).  και ως wan connection type έχω 1) automatic ip, 2) static ip και 3) pppoe (το οποιο και έχω επιλέξει)

Είδα οτι το asus δεν εχει ewan port οπότε ακυρο αυτό που σου είπα.

Δες με αυτόν τον οδηγό αν μπορείς να κάνεις κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...