Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

ZTE H288A (Nova)


theanonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, fox_fox είπε

Πηγα σημερα   και το ειχαν  :) Ευγενικοι και εξυπηρετικοι.

 απο που να κατεβαζω firmware update ρε παιδια  ? 

 

τα δινει η εταιρια μεσω γραμμης οταν βγαζουν!

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 712
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Οδηγός για Bridge Mode στο H288A Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το H288A μόνο για την τηλεφωνία και κάποιο δικό μας για το internet, ακολουθούμε τα παρακάτω. 1) Μπαίνουμε στο web interface (

H Nova έχει ξεκινήσει να δίνει το ZTE H288A σε οικιακούς πελάτες, ενώ μέχρι τώρα δινόταν μόνο σε επαγγελματικές συνδέσεις.   Χαρακτηριστικά VDSL2 με υποστήριξη 35b / V.plus / SuperVecto

για ενα διαστημα εδιναν και το to link 9970.σιγα σιγα πανε στο 288 ειδικα οσοι εχουν voip. το εχω αρκετο καιρο. λογω chipset μπορει να δειτε μικροτερο συγχρονισμο η μικροτερο attainable αλλα κατα τα α

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/3/2021 στις 9:10 ΜΜ, pkout είπε

παντως εγω οτι και να εκανα με το h288a συγχρονιζει παντα 5-6mbps παρακατω απο αυτο που πιανει η γραμμη μου. στο κατανεμητη φερνει 80 (μετρηση τεχνικου) με το h288a συγχρονιζει 74-76 mbps (ποτε δεν εχει παει παραπανω παλι καλα που δεν το πληρωσα), to h168n συγχρονιζει στα 80 , ενα tplink που δοκιμασα και αυτο 80. αφησα το h168n απλα μια φορα την εβδομαδα τρωει σκαλωμα και θελει restart. η σκεφτομαι τηνν αγορα του td9970. το προτεινετε?

Τελικά αγόρασα το TPLINK td-w9970 συγχρονισε αμέσως στα 80000 (όσο φέρνει και στον κατανεμητή της πολυκατοικίας) και εδώ και 1 μέρα που το έχω βάλει τα errors είναι 0 ούτε ένα . Με το zte θα είχα φτάσει τα 30000 σε μια μέρα. 

Υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματικό το h288a που μου δώσανε;

Μετρήσεις με zte h288a και TPLINK w9970

IMG_20210321_074927.jpg

IMG_20210321_074555.jpg

Επεξ/σία από pkout
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον μαγκες συνδεθηκε κατευθειαν χωρις να το κανω κατι configurations κλπ.  Αλλαξα τους κωδικους μονο χρειαζεται να κανω κατι αλλο στις ρυθμισεις ? 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σε όλους.

Εδώ και 2 χρόνια περίπου είχα Nova VDSL50 με το ΖΤΕ Η267.

Πολλές αποσυνδέσεις και πολλά CRC errors, μέχρι τη στιγμή που άλλαξα το καλώδιο από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας μέχρι το σπίτι μου, που καταλήγει σε μόνο μία πρίζα στο σπίτι, όπου και είναι συνδεδεμένο το ρούτερ. 0 λάθη για βδομάδες, uptime συνήθως >800hrs μέχρι να πέσει κάποια στιγμή. Όλα καλά.

Πριν περίπου ένα μήνα, αναβάθμισα σε VDSL 100, με την ίδια ακριβώς συνδεσμολογία, χωρίς να αλλάξω τίποτα, εμφανίστηκαν πάρα πολλά λάθη στη γραμμή, κ έπεφτε 2-3 φορές την ημέρα. Αλλάζω το ρούτερ σε H288. Τα λάθη συνεχίζουν να αυξάνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό, παρόλαυτα αποσυνδέσεις δεν έχω, παρά μόνο μία ανά 10/15 μέρες.

Έχετε κάποια πρόταση τι να κάνω για να περιοριστούν τα λάθη?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Σεραφείμ 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 21/3/2021 στις 11:54 ΠΜ, sera1986 είπε

Καλημέρα σε όλους.

Εδώ και 2 χρόνια περίπου είχα Nova VDSL50 με το ΖΤΕ Η267.

Πολλές αποσυνδέσεις και πολλά CRC errors, μέχρι τη στιγμή που άλλαξα το καλώδιο από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας μέχρι το σπίτι μου, που καταλήγει σε μόνο μία πρίζα στο σπίτι, όπου και είναι συνδεδεμένο το ρούτερ. 0 λάθη για βδομάδες, uptime συνήθως >800hrs μέχρι να πέσει κάποια στιγμή. Όλα καλά.

Πριν περίπου ένα μήνα, αναβάθμισα σε VDSL 100, με την ίδια ακριβώς συνδεσμολογία, χωρίς να αλλάξω τίποτα, εμφανίστηκαν πάρα πολλά λάθη στη γραμμή, κ έπεφτε 2-3 φορές την ημέρα. Αλλάζω το ρούτερ σε H288. Τα λάθη συνεχίζουν να αυξάνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό, παρόλαυτα αποσυνδέσεις δεν έχω, παρά μόνο μία ανά 10/15 μέρες.

Έχετε κάποια πρόταση τι να κάνω για να περιοριστούν τα λάθη?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Σεραφείμ 

Από τα ταχύτητα πως πας; Εγώ παντός όπως γράφω πιο πάνω πήρα TPLINK και ησύχασα. 

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, pkout είπε

Από τα ταχύτητα πως πας; Εγώ παντός όπως γράφω πιο πάνω πήρα TPLINK και ησύχασα. 

με βάση αυτά που έγραψες και στην αξιολόγηση στο σκρουτζ είπα να το τσιμπήσω κλαιν 40€ βγαίνει με μτφ βέβαια δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο θέμα ακόμα με το ρουτερ αλλά αν κάνει δουλειά το κρατάω αλλιώς επιστροφή 

βέβαια πήρα το v4 εγώ μιας και είδα ότι είναι πιο καινούριο 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα και παλι! 

λοιπον ειχα βαλει το ZTE H288A σε bridge mode και πανω σε αυτο εχω το τηλεφωνο και επειδη ειναι σε bridge mode δεν παιρνει ιντερνετ και ετσι δεν γραφει την ημερομηνια σωστα στο τηλεφωνο! καμια ιδεα ?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα ,

ειμαι λιγο ασχετος αλλα θελω να ρωτησω

μολις αναβαθμισα την adsl συνδεση μου σε vdsl 100/10 με forthnet...

ειχα ως ρουτερ το asus ac52u κ αναγκαστικα τωρα χρησιμοποιω το ZTE H288A λογω Voip

αξιζει να επαναφερω το asus ως κυριο ρουτερ κ να το κανω bridge με το Η288Α για να εχω  τηλεφωνο οπως διαβασα ή δεν θα δω μεγαλες διαφορες?

ευχαριστω εκ των προτερων

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανανέωση από 24αρα σε VDSL 50.  Μου έστειλαν το tg788 v3. Αξίζει να αφιερώσω χρονο  σε επικοινωνία  με τον πάροχο ώστε να το αλλαξω με το zte 288 του θέματος δεδομένου και του οτι χρησιμοποιουμε πολλες ασυρματες συσκευές στο σπίτι; Να το θεσω αλλιώς: υπάρχει λογος για να κρατησω αυτο που έστειλαν , καθώς το zte του παρόντος φαίνεται να είναι ανώτερο σε όλα; Ακόμη και το λευκό του χρώμα, κάνει τη σκόνη να μη φαίνεται.. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα ειναι ανωτερο το 288 και λογος υπαρχει. Σε μενα να φανταστεις ενω με ολα τ' αλλα ρουτερ εδειχνε η γραμμη μου να φτανει ως 65 mbps, με αυτο δειχνει ως 96. Το θεμα ομως ειναι ποσο ευκολα θα σου το αλλαξουν. Δεν ξερω αν αποτελει δικαιολογια οτι συνδεονται πολλοι στο σπιτι. Εμενα οσο κι αν προσπαθησα δεν τα καταφερα. Μονο καποιο μεταχειρισμενο μου αφησε ο τεχνικος της WIND που ηρθε τελευταια, σε ανταλλαγη με ενα καινουριο 788 απο τα 4 !!! που μου εχουν στειλει...  

Ευτυχως τουλαχιστον μου το αναβαθμισαν γιατι ελλειπαν μενου (portforword, κα)

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως μπορω να σεταρω τη lan1 μονο ως switch. Παιρνω internet απο τη wan αλλα μολις κουμπωνω καλωδιο που παει στο pc, στη lan1 για παραδειγμα, το pc δεν παιρνει δικτυο. 

Επεξ/σία από alxnt
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Ενεργοποιήθηκε σήμερα η γραμμή από Wind VDSL 50/5 , σύνδεσα το H288A και δουλέψαν όλα μια χαρα.

Προσπάθησα ωστόσο να μετατρέψω το ZTE σε bridge mode σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει εδώ προκειμένου να χρησιμοποιήσω το ASUS router που έχω μέσω WAN και δε μου δούλεψε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όταν έφτιαχνα το bridge connection στο ZTE, έσβηνε το λαμπάκι του internet. Είναι φυσιολογικό αυτό? 

Να αναφέρω ότι το τεχνικό τμήμα της Wind αρνήθηκε (επανειλημμένα) να με βοηθήσει καθώς "δε συστήνεται αυτή η συνδεσμολογία από την εταιρεία", κατά τα λεγόμενα τους. 

Σε γενικές γραμμές, η (πρώτη) απορία μου είναι η εξής:

όταν το ΖΤΕ γυρίσει σε bridge mode, το λαμπάκι του internet μένει αναμμένο ή σβηστό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

 

Επεξ/σία από emilkas
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, emilkas είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Ενεργοποιήθηκε σήμερα η γραμμή από Wind VDSL 50/5 , σύνδεσα το H288A και δουλέψαν όλα μια χαρα.

Προσπάθησα ωστόσο να μετατρέψω το ZTE σε bridge mode σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει εδώ προκειμένου να χρησιμοποιήσω το ASUS router που έχω μέσω WAN και δε μου δούλεψε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όταν έφτιαχνα το bridge connection στο ZTE, έσβηνε το λαμπάκι του internet. Είναι φυσιολογικό αυτό? 

Να αναφέρω ότι το τεχνικό τμήμα της Wind αρνήθηκε (επανειλημμένα) να με βοηθήσει καθώς "δε συστήνεται αυτή η συνδεσμολογία από την εταιρεία", κατά τα λεγόμενα τους. 

Σε γενικές γραμμές, η (πρώτη) απορία μου είναι η εξής:

όταν το ΖΤΕ γυρίσει σε bridge mode, το λαμπάκι του internet μένει αναμμένο ή σβηστό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

 

Εγώ προσωπικά όταν το είχα γυρίσει σε bridge mode  το λαμπάκι του ίντερνετ ήταν μόνιμα κόκκινο αλλά ίντερνετ είχα κανονικά.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα σε όλους. Σε αλλαγή απο φόρθνετ 100άρα σε wind 100άρα ( λόγω συνεχών αποσυνδέσεων της πρώτης και ταχύτητα μέχρι 70mbps) με ίδιο ρούτερ (ZTE H288A) έχω κοψίματα σε ένα iptv . Με την forthnet δεν αντιμετώπιζα αντίστοιχο πρόβλημα. Έχω κάνει τα κλασικά πχ μείωση στο ελάχιστο του forewall αλλά και πάλι δεν έχει αλλάξει κάτι..... Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ή αν εχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο και βρήκε λύση και μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος αλλιώς πάω βούρ για συνδρομή vpn με το αντίστοιχο ρούτερ......

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 23/3/2021 στις 9:36 ΠΜ, pkout είπε

Από τα ταχύτητα πως πας; Εγώ παντός όπως γράφω πιο πάνω πήρα TPLINK και ησύχασα. 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Από ταχύτητα είμαι καλά. Και αποσύνδεσεις δεν έχω. Απλά μαζεύει πολλά λάθη, και κομπλαρει λίγο. 

Screenshot_20210325_125621_com.android.chrome.jpg

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.