Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Βρίσκομαι σε τέλμα. Ξεκίνησα το Tomb Raider αλλά δεν έχω τρελαθεί κιόλας. Όλο πηδάς σαν κατσίκι από εδώ και από εκεί και λύνεις κάτι πανεύκολους γρίφους ενώ και οι εχθροί είναι εύκολοι ακόμη και στο hard. Έλεγα να πιάσω τα RE Remastered. Είναι ακριβώς τα ίδια με τα αρχικά στο PS1 ή έχει διαφορές (το story εννοώ όχι μόνο τα γραφικά); Αλλιώς τι άλλο μου προτείνετε σε single player, first ή third person με καλά γραφικά γενικά (άντε και ας μην είναι τέλεια) και αργό gameplay. Όχι παιδικά γραφικά ή pixel art, όχι AC και metro τα έχω παίξει, όχι just cause, gta και watch dogs δεν μου άρεσαν καθόλου.. Υ.Γ. Το RDR2 περιμένω να πέσει λίγο η τιμή.. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
firepc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Βρίσκομαι σε τέλμα. Ξεκίνησα το Tomb Raider αλλά δεν έχω τρελαθεί κιόλας. Όλο πηδάς σαν κατσίκι από εδώ και από εκεί και λύνεις κάτι πανεύκολους γρίφους ενώ και οι εχθροί είναι εύκολοι ακόμη και στο hard. Έλεγα να πιάσω τα RE Remastered. Είναι ακριβώς τα ίδια με τα αρχικά στο PS1 ή έχει διαφορές (το story εννοώ όχι μόνο τα γραφικά); Αλλιώς τι άλλο μου προτείνετε σε single player, first ή third person με καλά γραφικά γενικά (άντε και ας μην είναι τέλεια). Όχι παιδικά γραφικά ή pixel art, όχι AC και metro τα έχω παίξει, όχι just cause, gta και watch dogs δεν μου άρεσαν καθόλου.. Υ.Γ. Το RDR2 περιμένω να πέσει λίγο η τιμή.. Τσιμπησα μολις το Persona 4 για τα lolz 🙂 Βασικα τελειωσα αρκετα παιχνιδια τον τελευταιο καιρο και οπου νανε τελειωνω και το Desperados 3 Πιστευω το Persona 4 θα με χαλαρωσει γτ ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα. Αν θες λιγο να ξεφυγεις, give it a try Ολοι λενε τα καλυτερα. Θα το παιξω το ΣουΚου και θα πω εντυπωσεις ( πιστευω σημερα θα τελειωσω το D3 )
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Ξέχασα να πω ότι δεν μου άρεσε ποτέ το anime, ποτέ ακόμη και 10 χρονών . Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως, θα τσεκάρω το desperados..
Luciddream Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 23 minutes ago, yiannis1991 said: Ξέχασα να πω ότι δεν μου άρεσε ποτέ το anime, ποτέ ακόμη και 10 χρονών . Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως, θα τσεκάρω το desperados.. Εγώ πάντως που δεν έβλεπα ποτέ anime και στο steam έχω ignore τα games σχετικά με anime, το persona (3 νομίζω) το είχα καταευχαριστηθεί στο PSP πριν 5-6 χρόνια. Το καινούριο δεν το έχω παίξει βέβαια. 1
NickTG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 2 hours ago, yiannis1991 said: first ή third person με καλά γραφικά γενικά (άντε και ας μην είναι τέλεια) και αργό gameplay Hellblade Alien Isolation Chronicles of Riddick (Λίγο παλιό βέβαια) A Plague Tale Μερικά που μου ήρθαν.
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, NickTG είπε Hellblade Alien Isolation Chronicles of Riddick (Λίγο παλιό βέβαια) A Plague Tale Μερικά που μου ήρθαν. +1 για hellblade/a plague tale απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια και για το alien isolation για μια απο τις πιο τρομακτικες εμπειριες εκει εξω προτεινετε με κλειστα φωτα και ακουστικα για το απολυτο immersion.
Romanzo Criminale Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, δεν θα με χαρακτηρίσω gamer μιας κια μέσα στην καραντίνα έπαιξα Lineage 2 και πιο παλιά έπαιζα για πάνω από 14 χρόνια Wow και L2 σε official και prive. Ψάχνω ένα παιχνιδάκι που να μην έχει τρελές απαιτήσεις σε γραφικά γιατί είμαι με Onboard vga (i5 8500 ) και με ενδιαφέρει να είναι παρόμοιο στυλ. Να έχω δηλαδή character, level up κτλ, αλλά με προϋπόθεση ότι θέλει παρέα (ήτοι να έχει community). Θα έπαιζα l2, αλλά όλοι οι σέρβερ κλείνουν ανά μήνα και έχει toxic community. Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη (είτε f2p είτε όχι)
Lfc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Monster Hunter World: Iceborn Master Edition & Resident Evil 3 Λένε τίποτα τα 2 δωρεάν παιχνίδια που δίνει το πλαίσιο με την 5700xt nitro; Ποιό είναι καλύτερο; Μπορώ να ενεργοποιήσω το κουπόνι μέχρι 30/6. Αξίζει να ασχοληθώ; 1
czarjuly Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 50 λεπτά πριν, Lfc είπε Monster Hunter World: Iceborn Master Edition & Resident Evil 3 Λένε τίποτα τα 2 δωρεάν παιχνίδια που δίνει το πλαίσιο με την 5700xt nitro; Ποιό είναι καλύτερο; Μπορώ να ενεργοποιήσω το κουπόνι μέχρι 30/6. Αξίζει να ασχοληθώ; Αν και δε το χω παιξει θα σου ελεγα resident evil 3 με τα χιλια... 1
ilos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lfc είπε Monster Hunter World: Iceborn Master Edition & Resident Evil 3 Λένε τίποτα τα 2 δωρεάν παιχνίδια που δίνει το πλαίσιο με την 5700xt nitro; Ποιό είναι καλύτερο; Μπορώ να ενεργοποιήσω το κουπόνι μέχρι 30/6. Αξίζει να ασχοληθώ; One does not simply "play" MHW. 😁 Iceborn έχω κοντά 1k hours προσωπικά. Αλλά δεν είναι game για όλους. 'Έχει κάργα grinding στο endgame και ίσως κουράσει κάποιους. Επίσης για να φτάσεις στο endgame θα χρειαστεί να φας και 40-50 ώρες τουλάχιστον που είναι το main story δηλαδή το tutorial 😁. Άντε πες τις μισές αν σε μπουστάρει κάποιος 😁. Και δε ξέρω κατά πόσο θα βρίσκεις low rank / high rank hunters για coop μετά από τόσο καιρό... Τουλάχιστον στα event είχες την αβάντα με τα vip tickets και μπορεί κανένας master ranker να σε βοήθαγε. Αν έχεις όρεξη διάβασε εδώ και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Οι 3-4 του insomnia που ασχολούμασταν πάντως το έχουμε σταματήσει εδώ και καιρό, μέχρι να βγει ο Alatreon τον Ιούλη οπότε και θα έχει resume. Αραιά και που μπορεί να παίξω κάνα μισάωρο την βδομάδα μόνο και μόνο μη χάσω το muscle memory στα όπλα. To resi3 είναι σαν το resi2 αλλά πιο μικρό και πιο κουτσουρεμένο. Αν σου άρεσε το resi2 θα σου αρέσει και αυτό, απλά δεν είναι το ίδιο καλό game. Είναι λίγο πιο "αρπαχτή". Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από ilos
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Assetto Corsa Competizione vs Project Cars 2. Τι προτείνετε; Σημειωτέον δεν έχω τιμόνι, με το controller του XBOX One S θα παίζω..
Arkin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Assetto Corsa Competizione vs Project Cars 2. Τι προτείνετε; Σημειωτέον δεν έχω τιμόνι, με το controller του XBOX One S θα παίζω.. Βαλε και αυτο στα υποψιν εφοσον παιζεις simulators https://store.steampowered.com/app/1066890/Automobilista_2/
GIORGI. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Assetto Corsa Competizione vs Project Cars 2. Τι προτείνετε; Σημειωτέον δεν έχω τιμόνι, με το controller του XBOX One S θα παίζω.. Project Cars 2 προτείνω εγώ, δοκίμασα και Assetto Corsa Competizione όμως εμενα δεν μου άρεσε Project Cars 2 πολύ ρεαλιστικό είναι, όμως κάμερα στο τιμόνι είναι πολύ κοντά και άνετα μπορείς να το ρύθμισις
denz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Γεια χαρα! Θέλω να βρω ενδιαφέρον σε ένα νέο παιχνίδι μιας που είναι μια συνήθεια με την οποία περνάω τον ελεύθερο μου χρόνο. Είμαι gamer εδώ και περίπου μια 20ετία και όλο αυτό το διάστημα είναι συγκεκριμένοι οι τίτλοι που έχω πολύ gametime... Για να τους βάλω σε μια λίστα: Diablo 2, Counter-Strike 1.3/1.6, World of Warcraft, World of Tanks, Diablo 3, Battlefield 3/4, Hearthstone, PUBG. Καθέ φορά που έρχεται περίοδος που έχω ελεύθερο χρόνο πάντα ξεκινάω να παίζω κάποιο από αυτά... αλλά για πόσο πια; Και αναλύω παρακάτω Diablo 3 ... δεν το αγγίζω δεν με συγκινεί χωρίς PvP ενώ βαρέθηκα τα ατελείωτα rift runs. Εν αναμονή του Diablo 4. WoW ... πάντα δοκίμαζα ότι νέο expansion βγαίνει (εκτός του ΒfA). Έχω κάνει πολλές αρένες αλλά και raids. Δεν με χαλάει γιατί μπορείς να βγάλεις fun και ως casual αλλά δεν θέλω να πληρώνω και το expansion αλλά και μηνιαία συνδρομή! Το θεωρώ υπερβολικό, γνώμη μου πάντα. WoT ... Ήταν από τα πιο εθιστικά παιχνίδια που δοκίμασα αλλά ήταν/είναι επίσης και World of... grinding. Πέρα από αυτό, κάποια in game mechanics αλλά και οι "χρυσές" έχουν κάνει πολύ κόσμο να το παρατήσει. Όσο και να μπαίνω να κάνω καμιά μάχη ανά καιρούς, δεν με πείθει να το συνεχίσω τακτικά. Battlefield 3/4 ... Από τους αγαπημένους μου τίτλους, ειδικά το 3. Πλέον δεν υπάρχει κοινό που να παίζει, σπάνια βρίσκεις γεμάτους servers με μικρό ping (ms). Hearthstone ... Χαλαρό και fun. Βέβαια καταντάει βαρετό αν δεν έχεις βάλει λεφτά για να παίρνεις packs και να στήσεις τα Tier1 decks κάθε φορά. Ναι οκ, μπορείς να τα grindάρεις αλλά παίρνει άπειρο χρόνο. Για μένα Pay to Accelerate, αλλιώς δεν μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του. PUBG ... το παιχνίδι αυτό είναι μια κατηγορία μόνο του. Πραγματικά εθιστικό αλλά αν είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει αν συνδυαστούν ώστε να βγάζεις fun σε αυτό το game. Δεν έχει ενσωματώσει το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν μετά το αρχικό hype και πλέον αργοπεθαίνει (είσοδος bots κτλπ). Παίζω μόνο όταν μαζευόμαστε 4άδα με παρέα. Και η ερώτηση τώρα είναι; Υπάρχουν προτάσεις για κάτι άλλο αξιόλογο; Αν ναι ποιες είναι αυτές; Να ξαναδώσω ευκαιρία σε κάποιο από αυτά που ανέφερα μήπως; Αν έχετε άποψη και όρεξη για κουβέντα σας ακούω!
firepc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 ε μονο το fortnite σου εμεινε Απ οτι μπορω να καταλαβω απ τα γουστα σου δλδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα