Προς το περιεχόμενο

Nova: Εκκίνηση πιλοτικού προγράμματος κινητής τηλεφωνίας


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον Σεπτέμβριο όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της Nova, με τις δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη και να είναι ανοιχτές προς το κοινό.

Μέσα από τη σχετική ιστοσελίδα, η Nova προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει εντελώς δωρεάν στο πιλοτικό πρόγραμμα της Nova Mobile το οποίο για την ώρα περιλαμβάνει ένα και μοναδικό πρόγραμμα. Με ονομασία Nova Mobile Team 1, το μηνιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει 200 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 20 SMS, 2GB data καθώς και απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις. Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμαστικής περιόδου, ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει τη χρήση του προγράμματος με μηνιαία χρέωση €15 ενώ παρέχονται και πρόσθετος χρόνος ομιλίας, data και SMS με βάση τον παρακάτω τιμοκατάλογο.

541242932_NOVAMOBILE2KARTA_15_7.png.bde22af5687e3d4d3c949a37c44f1a20.png

Στόχος του του πιλοτικού προγράμματος όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της Nova, είναι να συγκεντρωθούν σχόλια και παρατηρήσεις που θα αποτελέσουν πολύτιμο οδηγό για βελτιώσεις στη χρήση και το σχεδιασμό των προγραμμάτων και υπηρεσιών Nova Mobile. Η είσοδος της Nova στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας γίνεται ως Mobile Virtual Network Operator (MVNO), με την εταιρεία να έχει ανακοινώσει από το καλοκαίρι του 2019 τετραετή συνεργασία με τη Vodafone.

Στο εμπορικό λανσάρισμα το Φθινόπωρο, η Nova αναμένεται επιπλέον να προχωρήσει και στα αποκαλυπτήρια προγραμμάτων triple play, τα οποία θα συνδυάζουν κάτω από ένα πακέτο, άλλες υπηρεσίες της εταιρείας όπως σταθερή τηλεφωνία και internet.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η κατρακύλα της Cyta άρχισε με το που μπήκε στα χωράφια της κινητής του καρτέλ. Το πακέτο της Nova θυμίζει αυτό της Cyta. Μακάρι να τα πάει καλά, αλλά δεν το πιστεύω ότι θα την αφήσουν...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η γόβα που είχε το φουλ πακέτο όταν έπαιζε μπάλα μόνη της 62€+5€ το περιοδικό θα βγάλει φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Χαχαχαχαχα

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν DATA ..... 8 ευρώ για 2GB..... Το "δωρεάν" πως προκύπτει; :P

 

Θα δώσει ο άλλος το μισό του μεροκάματο στην NOVA (γιατί μην ξεχνάμε οι περισσότεροι Έλληνες παίρνουν απο 750 ευρώ και κάτω) 

 

για να πάρει 2GB δηλαδή για να μπορεί να δει μερικά βιντεάκια στο youtube.... 

 

Αλλά οκ αν ήμασταν στα 90s με w@p θα σήμαινε πως θα μπορούσε να στείλει χιλιάδες email (χωρίς συνημμένα με εικόνες και βίντεο γιατί ανεβαίνει ο όγκος άρα μικραίνει ο αριθμός) που θα ήταν τρομερό!!!

 

Αντί να πλασάρουν δωρεάν SIM με άπειρο data και flat ομιλία SMS προς όλους με κάθε αγορά NOVA trible play για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αποκτήσουν πιστή πελατεία στο brand (και παράλληλα να μπούν και στην αγορά πώλησης συσκευών κολλώντας απο δίπλα και κάποια συσκευούλα με έκπτωση, που θα την προτιμήσουν οι πελάτες γιατί ειναι βολικό να τα πάρεις όλα σε ένα νοικοκυρεμένα, βγάζοντας και απο εκεί έναν τζίρο)

 

Ακολουθήσανε την συμβουλή του λαδέμπορα Πολυμενέα απο το Κολοκοτρωνίτσι (καφέ της χαράς) και σου λέει ας μπούμε στο κόλπο με τις αρπαχτές και εμείς!

 

Όλο και κάνας μεσήλικας θα πάρει nova και θα του την πλασάρουμε... θα ξεχνάει να βάλει πακέτα και θα του τρώμε την κάρτα και αν μάθει πως να βάζει πακέτα πάλι θα του τα τρώμε χοντρά δίνοντας αέρα κοπανιστό ουσιαστικά και παίρνοντας ευρώ για αντάλλαγμα! Genius! 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Quote

Για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η πιλοτική ενέργεια, η χρήση του αντίστοιχου προγράμματος κινητής τηλεφωνίας (Nova Μobile Team 1) είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Αυτό έπρεπε να είναι τόπικ στις Προσφορές ! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...