Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το πατρικο αναφερομαι ειμαι στο εντερ..Εκανα παγια εντολη αλλα ελα που δεν καταφεραμε να υπαρχουν χρηματα στο λογαριασμο,οποτε δεν τα τραβηξε..εκδοθηκε κι ο επομενος λογαριασμος συνολο με το ληξιπροθεσμο, μαζι με την ενημερωση για αμμεση πληρωμη!.Σημερα πηγε ο πατερα μου κ πληρωσε μονο αυτο που ειχε ληξει! Στην επομενη πληρωμη παιζει να τα τραβηξουν ολα μαζι και να πληρωθει διπλα ο ληξιπροθεσμος, ή θα τραβηξουν μονο το υπολοιπο;

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Για το πατρικο αναφερομαι ειμαι στο εντερ..Εκανα παγια εντολη αλλα ελα που δεν καταφεραμε να υπαρχουν χρηματα στο λογαριασμο,οποτε δεν τα τραβηξε..εκδοθηκε κι ο επομενος λογαριασμος συνολο με το ληξιπροθεσμο, μαζι με την ενημερωση για αμμεση πληρωμη!.Σημερα πηγε ο πατερα μου κ πληρωσε μονο αυτο που ειχε ληξει! Στην επομενη πληρωμη παιζει να τα τραβηξουν ολα μαζι και να πληρωθει διπλα ο ληξιπροθεσμος, ή θα τραβηξουν μονο το υπολοιπο;

αν προλάβει και ενημερωθεί το σύστημα μόνο τα υπόλοιπα , αλλά υπάρχει περίπτωση αν είχε εγγύηση και την επέστρεψε πριν λόγω πάγιας να την ξαναχρεώσει (έτσι λέει στο site)

Δημοσ.
Στις 18/6/2022 στις 10:33 ΜΜ, korakios είπε

όταν αλλάξει θα πάει " - 04 "

προς το παρών συμφέρει Γ1Ν με τις επιδοτήσεις κύριας κατοικίας

άγνωστο τον επόμενο μήνα

Καλημέρα. Και εγω home enter σε 1η κατοικία  με τιμες 0,18 και 0,13. Να γυρίσουμε σε Γ1 δίνοντας  20 ευρώ?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dazed είπε

Δεν ειναι τοσο παραξενο. Καθυστερουν αρκετα να περασουν για τη μετρηση απο το ΔΕΔΔΗΕ. Σε εμενα εφτασε ενας μηνας σχεδον (μετα απο 2 τηλεφωνηνατα που δεν ξερω κατα ποσο βοηθησαν ή απλα εκαναν καταγραφη).

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος, ολοκληρωθηκε η μετάβαση καθώς άλλαξε ο αριθμός παροχής στην ΥΔΕ.  Πήρε 2 βδομάδες απο την μέρα της αίτησης. Απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί ήμουν με την εντύπωση πως θέλει μαξ 4-5 μέρες, γι αυτό και άνοιξα κουβέντα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απότι διαβάζω με τροπολογία καταργείται η ρήτρα από 1/8/2022 εως και 31/7/2023

Επεξ/σία από armenistis1980
Δημοσ.

Παιδιά, επειδή πραγματικά δεν μπορώ να βρω απάντηση για εμάς τους χαζούς νοικοκυριδες που βάλαμε myhome, θα έχουμε εντέλει κάποια επιδότηση όπως παίρνουν οι του Γ1

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lk24 είπε

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος, ολοκληρωθηκε η μετάβαση καθώς άλλαξε ο αριθμός παροχής στην ΥΔΕ.  Πήρε 2 βδομάδες απο την μέρα της αίτησης. Απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί ήμουν με την εντύπωση πως θέλει μαξ 4-5 μέρες, γι αυτό και άνοιξα κουβέντα 

Είναι θέμα ΔΕΔΔΗΕ, ουσιαστικά η μετάβαση ολοκληρώνεται τη στιγμή που στέλνει κάποιον για να πάρει τελική ένδειξη, όχι όταν αλλάζει ο αριθμός διαδοχής. Το πότε ακριβώς ολοκληρώθηκε θα το δεις στους λογαριασμούς που θα εκδοθούν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Telumetar είπε

Παιδιά, επειδή πραγματικά δεν μπορώ να βρω απάντηση για εμάς τους χαζούς νοικοκυριδες που βάλαμε myhome, θα έχουμε εντέλει κάποια επιδότηση όπως παίρνουν οι του Γ1

όχι

5 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

ωραίος , φρέσκο νέο , ψάχνω την τροπολογία και πως είναι διατυπωμένη και πως θα εφαρμοστεί και συνέχεια στο άλλο θέμα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/776834-ρήτρα-αναπροσαρμογης-δεη/?do=getNewComment

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Telumetar είπε

...οι του Γ1 ούτε όλο το συνολικό ποσό αναπροσαρμογής που πληρώσανε θα πάρουν πίσω πάντως, ούτε ισχύει για όλους (οι προϋποθέσεις είναι ουκ ολίγες). Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι "ριγμένος", αλλά εκτός του ότι δεν είσαι, όταν πήγες σε σταθερό έκανες μια επιλογή για εξασφάλιση "για τα μη χειρότερα", οπότε κακώς αισθάνεσαι έτσι. Κάτσε μάλιστα να δούμε πώς θα πάει το πράμμα τους επόμενους μήνες, γιατί τα μηνύματα δεν είναι καθόλου ευοίωνα (εσύ όμως θα είσαι εξασφαλισμένος για αρκετό καιρό. Μην το 'χεις λίγο αυτό...)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Telumetar είπε

Άρα πλεον και με τη βούλα πάμε για διακοπές του myhome 

...τώρα το είδα αυτό...

Προσωπικά θεωρώ χαρακίρι το να το "κόψεις"... (αν θυμάμαι καλά, το με "0,17" έχεις)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...