Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, nikosraptisgr είπε

Το ίδιο γράφει και σε εμένα έγκριση μόνο από το Δημόσιο θα πρέπει να κάνω κάτι σε αυτό το στάδιο από μέρους μου για την έκδοση επιδότησης από πιστωτή

Όχι,αναμονή και υπομονή.Γίνονται όλα αυτόματα.Προς το παρόν είσαι σε καλό σημείο 😉 Αφού πάρεις και την έγκριση της τράπεζας θα σου βγουν τα ποσοστά επιδότησης(ανάλογα την κατηγορία πχ αν είναι ενήμερο δάνειο με έως και 90 ημέρες καθυστέρησης είσαι στην κατηγορία του 90% επιδότησης για το 1ο 3μηνο κλπ).Έπειτα πάλι θέλει λίγο χρόνο και θα σου εμφανίσει και τα pdf καθώς και mail για το πότε ξεκινάει η επιδότηση σου.

19 λεπτά πριν, kavouras είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μου ήρθε και εμένα το μήνυμα με την καταληκτική ημερομηνία καταβολής της δόσης. Γνωρίζετε αν εμείς καταθέτουμε κανονικά όλη τη δόση και μετά μας πιστώνεται στο λογαριασμό μας το ποσοστό που δικαιούμαστε? Ή καταθέτουμε μόνο το ποσοστό που οφείλουμε?

Στο mail σου δίνει οδηγίες τι ποσό θα καταθέσεις από μεριά σου στο λογαριασμό όπου κατέθετες έως τώρα.Η επιδότηση θα μπαίνει αυτόματα κάθε μήνα σε άλλο ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε από το κράτος στην τράπεζά σου και η τράπεζά σου θα "τραβάει" το ποσό αυτόματα.

Επεξ/σία από Delavia
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Delavia είπε

Ε ναι...Αργά και βασανιστικά τελικά θα επιδοτηθούν όσοι κρίνονται δικαιούχοι 😁

Όσον αφορά εσάς που η καταληκτική σας παρήλθε ίσως (υποψιάζομαι)να πάρετε το ποσοστό της δόσης που παρήλθε ετεροχρονισμένα.Δηλαδή να μπουν στον λογαριασμό έναντι επόμενων δόσεων(κάπως σαν "επιστροφή").

Θεωρώ αρκετά πιθανό να μπουν 2 επιδοτήσεις μαζί. Αυτή της 1/11 και αυτή της 1/12 και να τραβήξει το σύστημα μόνο την μια δόση (αφού η άλλη είναι ήδη πληρωμένη). Ελπίζω μόνο να μου επιτρέψει να τραβήξω το ποσό που θα μείνει σε άλλο λογαριασμό.

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα , όπως διάβασα και στίς προηγούμενες σελίδες στους περισσότερους εγκρίθηκε όπως και σε εμένα. Έλαβα το σχετικό μήνυμα και pdf . 

Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο . θα ανοίξει αυτοματοποιημένα άλλος λογ/σμος που θα αφορά καθαρά την επιδότηση δανείου ή βάζουμε χρήματα σε λογαριασμό που υπάρχει ήδη για το δάνειο.

Σε προηγούμενες σελίδες είχα διαβάσει τι ανοίχτηκαν λογαριασμοί αυτοματοποιημένα.

Αναφέρομαι σε ΕΤΕ εγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, yiankap είπε

Θεωρώ αρκετά πιθανό να μπουν 2 επιδοτήσεις μαζί. Αυτή της 1/11 και αυτή της 1/12 και να τραβήξει το σύστημα μόνο την μια δόση (αφού η άλλη είναι ήδη πληρωμένη). Ελπίζω μόνο να μου επιτρέψει να τραβήξω το ποσό που θα μείνει σε άλλο λογαριασμό.

Σωστά!

Ακόμη και να μην μπορείς να πειράξεις το ποσό αυτό ίσως να περαστεί σε λογαριασμό σου εν καιρώ(πχ τελειώνοντας το 9μηνο οι ειδικοί λογαριασμοί δεν έχουν λόγο να συνεχίσουν να υπάρχουν εφόσον εκπλήρωσαν τον σκοπό τους,οπότε αν υπάρχει περισσευούμενο υπόλοιπο εκεί ίσως μεταφερθεί στον λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου σου).

Σίγουρα πάντως δεν "εξαφανίζεται" καμία δόση της επιδότησης!

Επεξ/σία από Delavia
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mp3buddy είπε

Εμένα εμφάνισε σήμερα τα pdf.. αλλά το email δεν φάνηκε. Έχει συμβεί και σε άλλον το ίδιο;

καλησπερα

και σε εμενα το ιδιο συμβαινει.

θα ερθει μην αγχωνεσαι

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mp3buddy είπε

Εμένα εμφάνισε σήμερα τα pdf.. αλλά το email δεν φάνηκε. Έχει συμβεί και σε άλλον το ίδιο;

Εμένα το είχε μεταφέρει στα ανεπιθύμητα , που έψαχνα , για δές το. Αλλιώς θα έρθει αυτοματοποιημένα δουλεύει το σύστημα .

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, meletis_m είπε

Καλησπέρα , όπως διάβασα και στίς προηγούμενες σελίδες στους περισσότερους εγκρίθηκε όπως και σε εμένα. Έλαβα το σχετικό μήνυμα και pdf . 

Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο . θα ανοίξει αυτοματοποιημένα άλλος λογ/σμος που θα αφορά καθαρά την επιδότηση δανείου ή βάζουμε χρήματα σε λογαριασμό που υπάρχει ήδη για το δάνειο.

Σε προηγούμενες σελίδες είχα διαβάσει τι ανοίχτηκαν λογαριασμοί αυτοματοποιημένα.

Αναφέρομαι σε ΕΤΕ εγώ.

Αν έχεις web banking μπορείς να δεις αν υπάρχει κάποιος νέος ειδικός λογαριασμός επιδότησης covid(έτσι αναγράφεται στην Πειραιώς).

Επίσης στην πλατφόρμα του ΓΕΦΥΡΑ στην καρτέλα Οφειλές ,στις ενέργειες βλέπεις αν έχει συμπληρωθεί ΙΒΑΝ (αφορά τον νέο λογαριασμό).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Εμένα το είχε μεταφέρει στα ανεπιθύμητα , που έψαχνα , για δές το. Αλλιώς θα έρθει αυτοματοποιημένα δουλεύει το σύστημα .

Το έψαξα εξαρχής.. τίποτα στα ανεπιθύμητα. Θα έρθει που θα πάει ☺

Τελικά έφτασε πριν λίγο το επιθυμητό email 

Επεξ/σία από mp3buddy
Έφτασε το e-mail
  • Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Delavia είπε

Αν έχεις web banking μπορείς να δεις αν υπάρχει κάποιος νέος ειδικός λογαριασμός επιδότησης covid(έτσι αναγράφεται στην Πειραιώς).

Επίσης στην πλατφόρμα του ΓΕΦΥΡΑ στην καρτέλα Οφειλές ,στις ενέργειες βλέπεις αν έχει συμπληρωθεί ΙΒΑΝ (αφορά τον νέο λογαριασμό).

Μπαίνω να τα κοιτάξω εάν έχουν δημιουργήσει νέο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε ολους παιδια! Συγχαρητήρια σε οσους μας πηραμε την επιδότηση γιατί πραγματικά κατι επρεπε να κάνει το κρατος και για τους συνεπείς πληρωτες και καλη τυχη σε οσους ειναι σε αναμονή. Ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει. Εμενα μου ηρθε σημερα η εντολή μειωμενης πληρωμης αλλα για κακη μου τυχη ηδη το ίδιο πρωινο πληρωσα κανονικα την δόση (Πειραιώς). Θα παει στον επόμενο μηνα ή θα πιστωθεί το υπόλοιπο στο λογαριασμό; Καλη νυχτα αδέρφια!!

Επεξ/σία από Gostros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πειραιώς και κάθε μήνα τραβάει αυτόματα το ποσό της δόσης απο το λογαριασμό μου. Λογικά δε χρειάζεται να κάνω κάποια αίτηση ώστε να μην τραβάει αυτόματα το ποσό, σωστά; Αν καταλαβαίνω καλά θα τραβάει αυτόματα μόνο το ποσό που μου αναλογεί...

Επεξ/σία από kavouras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, mp3buddy είπε

Το έψαξα εξαρχής.. τίποτα στα ανεπιθύμητα. Θα έρθει που θα πάει ☺

Τελικά έφτασε πριν λίγο το επιθυμητό email 

Καλησπερα. Εγω χθες βραδυ ειδα το pdf αλλα email δεν ηρθε ουτε λογαρισμος δημιουργηθηκε στην Eurobank. Ελπιζω οτι ειναι θεμα χρονου.

Επεξ/σία από christod67
Δημοσ.
1 ώρα πριν, christod67 είπε

Καλησπερα. Εγω χθες βραδυ ειδα το pdf αλλα email δεν ηρθε ουτε λογαρισμος δημιουργηθηκε στην Eurobank. Πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου.

Καλημέρα.Δες αν υπάρχει IBAN  στην πλατφόρμα στην καρτέλα οφειλές.Δυσκολο να ξεκινάει η επιδότηση δίχως λογαριασμό για να μπει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Delavia είπε

Καλημέρα.Δες αν υπάρχει IBAN  στην πλατφόρμα στην καρτέλα οφειλές.Δυσκολο να ξεκινάει η επιδότηση δίχως λογαριασμό για να μπει.

Στην καρτελα που λες οταν κανω κλικ στον μεγεθυντικο φακο υπαρχει αριθμος λογαρισμου ΙΒΑΝ ο οποιος ομως δεν φαινεται στο ebanking της EUROBANK

Επεξ/σία από christod67
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...