Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Anthony3091 είπε

Εμένα η eurobank τελευταία φορά μου τράβηξε ποσό στις 2/8. Συμβαίνει σε άλλον κάτι ανάλογο?

Οχι. Με εξαίρεση το μήνα Οκτώβριο, όλους τους άλλους μήνες τα τραβούσε τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα. Μήπως σε έβγαλαν σε αναστολή δόσεων; Μου το είχαν κάνει πριν το Γέφυρα και μάλιστα χωρίς να ερωτηθω. Ψαξτο διότι αν συμβαίνει αυτό, η δόση θα σου ανέβει. 

Μπες στο ebanking σου από υπολογιστή ( οχι από την εφαρμογή) και έλεγξε τις "μελλοντικές δόσεις". Εκεί θα τα δεις όλα. 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, nikodemus είπε

Οχι. Με εξαίρεση το μήνα Οκτώβριο, όλους τους άλλους μήνες τα τραβούσε τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα. Μήπως σε έβγαλαν σε αναστολή δόσεων; Μου το είχαν κάνει πριν το Γέφυρα και μάλιστα χωρίς να ερωτηθω. Ψαξτο διότι αν συμβαίνει αυτό, η δόση θα σου ανέβει. 

Μπες στο ebanking σου από υπολογιστή ( οχι από την εφαρμογή) και έλεγξε τις "μελλοντικές δόσεις". Εκεί θα τα δεις όλα. 

Δυστυχώς δε φαίνεται το δάνειο μου στο ebanking....

Δημοσ.

Εχει δοκιμάσει κανείς να κατεβάσει το εγκριτικό pdf από το πεδίο "Συνεισφορά δημοσίου";

Στη περίπτωσή μου δεν το εμφανίζει πλέον κι αναρωτιέμαι μήπως αυτό οφείλεται σε καποιο update που ετοιμάζεται απ την πλατφόρμα ουτως ωστε να εμφανιστούν και τα τελευταια ποσοστά επιδότησης 40%,μετα τη λήξη του 9 μηνου..

Συμβαινει και σε αλλους αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2021 στις 10:13 ΠΜ, Delavia είπε

Καλημέρα.

Μόλις επικοινώνησα με Πειραιώς κεντρικά εφόσον δεν είδα πίστωση επιδότησης έως και σήμερα.

Η υπάλληλος μου έκανε σαφές πως δεν έχει δοθεί εντολή πληρωμής στη συγκεκριμένη τράπεζα.Και εάν κάποιοι έλαβαν την επιδότηση για Οκτωβρη στην Πειραιώς ήταν με αποφάσεις στα κατά τόπους καταστήματα 🤨🤔

Έπειτα με παρέπεμψε σε επικοινωνία με την πλατφόρμα ώστε να μου γνωστοποιήσουν την ημερομηνία πληρωμής.

Έστειλα και εγώ το ερώτημα μου στην πλατφόρμα και αναμένω απάντηση.... 😤 

Update: Ήρθε και η απάντηση από την πλατφόρμα αναφέροντας πως αν έλαβα mail με μηδενική επιδότηση να καταβάλω ολόκληρη τη δόση μου(λες και δεν το ξέραμε) και να περιμένω τον επόμενο μήνα mail με την πίστωση του 40%.

Υπομονή λοιπόν....

Αρκετές χιλιάδες αιτήσεις πήραν ήδη την επιδότηση. Για να τη χάσεις δεν υπάρχει περίπτωση μπορεί να πιστωθεί και διπλή τον επόμενο μήνα. Όλα αυτά τα εχω δει να γίνονται και εξατομικευμένα ή ανά τράπεζα. Απλά θα πρεπει να κάνεις και αλλη υπομονή και δυστυχώς να καταβαλεις το ποσό μέχρι να έρθει η επιδότηση. Επίσης αποφάσεις σε κατα τοπους καταστήματα δεν υπάρχουν, τα χρηματα πιστώνονται με εντολή από τον ΟΠΕΚΑ μέσω ΔΙΑΣ σε ακατάσχετο λογαριασμό επιδότησης στο όνομα του πελάτη. Αν τωρα η Πειραιως έχει βάλει τα καταστηματα να στελνουν με το χέρι της δόσεις των πελατών τους και αλλοι στειλανε άλλοι όχι ε τι να πω πια ας επιστρέψει στο μεσαίωνα...λιγο δυσκολο βεβαια να έχει γίνει έτσι

Επίσης έχουν ζητηθεί από τα εμπλεκόμενα ιδρύματα όσοι κόπηκαν και σήμερα είναι ενήμεροι πλέον για να τους δωσουν μάλλον και αναδρομικά επιδότηση σαν να ηταν παντα ενημεροι!!! Ελπίζω όσοι είχαν τετοια θεματα να επιλυθουν και να ξαναπαρουν γιατι δεν ειναι καθολου μικρα τα ποσα.

Επεξ/σία από agnostos99
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, giannisgnn1 είπε

Εχει δοκιμάσει κανείς να κατεβάσει το εγκριτικό pdf από το πεδίο "Συνεισφορά δημοσίου";

Στη περίπτωσή μου δεν το εμφανίζει πλέον κι αναρωτιέμαι μήπως αυτό οφείλεται σε καποιο update που ετοιμάζεται απ την πλατφόρμα ουτως ωστε να εμφανιστούν και τα τελευταια ποσοστά επιδότησης 40%,μετα τη λήξη του 9 μηνου..

Συμβαινει και σε αλλους αυτο;

UPDATE: Σημερα επανεμφανιστηκε το σχετικο αρχειακι (το εγκριτικο pdf δηλαδη)  το οποιο πλεον περιλαμβανει την επιδοτηση 40% για τους τελευταιους τρεις μηνες.

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά στην περίπτωση μου που το δάνειο στην Εurobank τράβαγε τα λεφτά μόνο από τον ειδικό λογαριασμό του γέφυρα και όχι από το δικό μου υπόλοιπο, πήγα στο κατάστημα και μου λένε είναι πρόβλημα του συστήματος και μου τα τράβηξε χειροκίνητα εκείνη την ώρα. Ψάχτε το γιατί θα βγει σε ληξιπροθεσμία η δόση. Επίσης λέει πρέπει να κάνω το ίδιο και στους 2 επόμενους και τελευταίους μήνες του γέφυρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παρέα!

Συγγενής με επιδοτούμενο δάνειο στην Alpha (η επιδότηση έληξε τον Οκτώβριο) έλαβε σήμερα το πρωί mail με ποσοστό κρατικής επιδότησης 40% για το Νοέμβριο. Βέβαια, έχει ήδη πληρώσει από τις 03/11 όλη τη δόση.

Άρχισε λοιπόν η αποστολή mail για το 40% για όσους δεν είχε έρθει πέραν τη λήξη του εννιάμηνου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα! Να επιβεβαιώσω και εγώ με δάνειο στην Πειραιώς του οποίου έληξε η επιδότηση το Σεπτέμβριο του 21 μόλις μου ήρθε email για την επιδότηση με το 40% από την επόμενη δόση η οποία είναι αύριο κιόλας.

Επεξ/σία από Gostros
Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε διορθωμένο και του προηγούμενου μήνα με 40% επιδότηση. Και για τον Νοέμβριο με 40%.

Δημοσ.

6 λεπτά πριν, paolinio6 είπε

Εμένα μου ήρθε διορθωμένο και του προηγούμενου μήνα με 40% επιδότηση. Και για τον Νοέμβριο με 40%.

Και για εμένα το ίδιο. Άρα θα μας βάλουν διπλή δόση; Πόσα θα κρατήσουν και πόσα θα πρέπει να συμπληρώσουμε?

Δημοσ.
Στις 5/11/2021 στις 2:31 ΜΜ, yannis27gr είπε

Και σε μένα το ίδιο.

Επικοινώνησε κανείς με το ΤΠΔ; Θα μας στείλουν νέα επιστολή για τους επιπλέον 3 μήνες με το 40%;

Και σε μένα που εχω το δάνειο στο ΤΠΔ ήρθε το μαιλ με τη μείωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, yiankap είπε

Και για εμένα το ίδιο. Άρα θα μας βάλουν διπλή δόση; Πόσα θα κρατήσουν και πόσα θα πρέπει να συμπληρώσουμε?

Και εμένα το ίδιο στην Πειραιώς. Επειδή όμως η δόση μου είναι τις 19 έχω καταθέσει ήδη όλο το ποσό. Την τελευταία εργάσιμη του μήνα θα φανεί αν η κατάθεση στον ειδικό λογαριασμό θα συμπεριλαμβάνει Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Επεξ/σία από Delavia
Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiankap είπε

Εγώ ΤΠΔ και είχα βάλει μειωμένη την δόση Οκτωβρίου με 40%.

Δημοσ.

Καλημέρα

Γνωρίζει κανείς, από όσους βγήκαν εκτός επιδότησης για μια δόση, αν θα ξαναμπούν στο πρόγραμμα μετά την αλλαγή του νόμου 4714/2020;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...