agnostos99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Axillefs είπε Καλημέρα Γνωρίζει κανείς, από όσους βγήκαν εκτός επιδότησης για μια δόση, αν θα ξαναμπούν στο πρόγραμμα μετά την αλλαγή του νόμου 4714/2020; Η συμφωνια ολων των μερών ήταν ότι θα μπαινανε ξανα στην επιδότηση όσοι είναι τώρα εντός των νέων ορίων, αλλά νεότερες οδηγίες δεν έχουν διαβιβαστεί.
Axillefs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, agnostos99 είπε Η συμφωνια ολων των μερών ήταν ότι θα μπαινανε ξανα στην επιδότηση όσοι είναι τώρα εντός των νέων ορίων, αλλά νεότερες οδηγίες δεν έχουν διαβιβαστεί. Ευχαριστώ.
Bubs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά, έχει μπεί σε κανέναν η προηγούμενη η/και η τωρινή δόση σε Πειραιώς; Γιατί μου ήρθαν και τα δυο email για την προηγούμενη και αυτού του μήνα μαζί αλλά ακόμη δεν έχουν πιστώσει τίποτα και το δάνειο ξαναπληρώθηκε ολόκληρο. Στην εξυπηρέτηση της Πειραιώς λένε δεν ξέρουν τίποτα
hlias77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Εμένα 27-10 μου έβαλαν τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό.προχθές 23-11 τράβηξαν το συγκεκριμένο ποσο,συν τα υπόλοιπα από τον κανονικό λογαριασμό του δανείου.Πειραιως.
zzouperman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 καλησπέρα και χρόνια πολλά. email για την τελευταία δόση σας ήρθε?
hlias77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα,και εύχομαι καλή χρονιά να έχουμε.εμένα μπήκαν χθες το μεσημέρι τα χρήματα.Πειραιως.
CarlitoGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα στην παρεα.....Μιλησα σημερα με το ΤΠΔ για την επιβραβευση των συνεπων δανειοληπτων και με ενημερωσαν οτι λογο ενταξης μου στο γεφυρα δεν την δικαιουμαι.....εν ολιγης τιμωρουν τους συνεπεις δανειοληπτες λες και ως τραπεζα δεν λαμβανουν κανονικα το υπολοιπο του δανειου απο το κρατος.......απαραδεκτοι.Δεν υπαρχει και μεσα στο site τους πουθενα αναρτημενη η αποφαση.
hlias77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Λίαν επιεικώς απαράδεκτοι.στο όρια τις ξεφτίλας.και στο παρελθόν πάντως οι συνεπείς δανειολήπτες,έχουν «τιμωρηθεί» σε περιπτώσεις κουρέματος δανείου,έναντι των κακοπληρωτών. Δεν δικαιούσε την επιβράβευση του τελευταίου 6μηνου ή γενικά σε πετάει έξω ξαι δεν θα ξαναπάρει ποτε; επισης επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό,και επειδή πάντα πληρώνω στην ώρα μου,είναι εύκολη διαδικασία ή σου βγάζουν το λάδι;
CarlitoGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, hlias77 είπε Λίαν επιεικώς απαράδεκτοι.στο όρια τις ξεφτίλας.και στο παρελθόν πάντως οι συνεπείς δανειολήπτες,έχουν «τιμωρηθεί» σε περιπτώσεις κουρέματος δανείου,έναντι των κακοπληρωτών. Δεν δικαιούσε την επιβράβευση του τελευταίου 6μηνου ή γενικά σε πετάει έξω ξαι δεν θα ξαναπάρει ποτε; επισης επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό,και επειδή πάντα πληρώνω στην ώρα μου,είναι εύκολη διαδικασία ή σου βγάζουν το λάδι; Μας πεταει εξω σιγουρα για τα δυο εξαμηνα του 2021 και στην συνεχεια δεν ειναι σιγουρο εαν θα μας δεχτουν.Εψαξα και βρηκα την αποφαση η οποια παρθηκε 11/11/2021 και δεν υπαρχει τιποτα μεσα στο site του ΤΠΔ.
SilentVoice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, CarlitoGR είπε Καλημερα στην παρεα.....Μιλησα σημερα με το ΤΠΔ για την επιβραβευση των συνεπων δανειοληπτων και με ενημερωσαν οτι λογο ενταξης μου στο γεφυρα δεν την δικαιουμαι.....εν ολιγης τιμωρουν τους συνεπεις δανειοληπτες λες και ως τραπεζα δεν λαμβανουν κανονικα το υπολοιπο του δανειου απο το κρατος.......απαραδεκτοι.Δεν υπαρχει και μεσα στο site τους πουθενα αναρτημενη η αποφαση. Κάτσε, αυτή η μείωση δεν θα γίνει με την 'εξωδικαστικη ρύθμιση οφειλών' ?
CarlitoGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Κάτσε, αυτή η μείωση δεν θα γίνει με την 'εξωδικαστικη ρύθμιση οφειλών' ? Δεν ξέρω τι είναι αυτό.Αφορα μόνο όσους έχουν πάρει δάνεια από Παρακαταθηκων και είναι συνεπείς.
SilentVoice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε Δεν ξέρω τι είναι αυτό.Αφορα μόνο όσους έχουν πάρει δάνεια από Παρακαταθηκων και είναι συνεπείς. https://www.ethnos.gr/Economy/article/162227/koyremaxreondodekaapanthseisgiarythmishseeos420doseis Spoiler 4. Πώς γίνεται η ρύθμιση από τις τράπεζες; Με την υποβολή αίτησης και την άρση απορρήτου η πλατφόρμα υπολογίζει αυτόματα δόση και «κούρεμα». Άμεσα ενημερώνονται οι χρηματοδοτικοί φορείς. Μπορούν να την αποδεχτούν (ως πλειοψηφία 60% των απαιτήσεων ή 40% των υποθηκών), αλλιώς την απορρίπτουν. Αν την απορρίψουν, η πλατφόρμα παράγει εναλλακτική πρόταση (Αλγόριθμος Β) με τις έως 420 δόσεις ή και «κούρεμα» έως 80%. Αν οι τράπεζες αρνηθούν και την πρόταση αυτή, πιθανότατα θα έχουν λόγο για περαιτέρω έρευνα του οφειλέτη.
CarlitoGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, SilentVoice είπε https://www.ethnos.gr/Economy/article/162227/koyremaxreondodekaapanthseisgiarythmishseeos420doseis Απόκρυψη περιεχομένων 4. Πώς γίνεται η ρύθμιση από τις τράπεζες; Με την υποβολή αίτησης και την άρση απορρήτου η πλατφόρμα υπολογίζει αυτόματα δόση και «κούρεμα». Άμεσα ενημερώνονται οι χρηματοδοτικοί φορείς. Μπορούν να την αποδεχτούν (ως πλειοψηφία 60% των απαιτήσεων ή 40% των υποθηκών), αλλιώς την απορρίπτουν. Αν την απορρίψουν, η πλατφόρμα παράγει εναλλακτική πρόταση (Αλγόριθμος Β) με τις έως 420 δόσεις ή και «κούρεμα» έως 80%. Αν οι τράπεζες αρνηθούν και την πρόταση αυτή, πιθανότατα θα έχουν λόγο για περαιτέρω έρευνα του οφειλέτη. Το διαβασα αυτο αλλα δεν αφορα το προγραμμα γεφυρα. Εστειλα σημερα e-mail σε τρεις ιστοσελιδες κ περιμενω μηπως δημοσιευσουν η κανουν καποια ερωτηση προς αρμοδιους.
agnostos99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Η επιβράβευση σε όλες τις τραπεζες είναι το να σου επιστρέψουν ένα μέρος από τους τόκους που πλήρωσες περαν του κεφαλαιου που το χρωστας. Από τη στιγμή που δεν πλήρωσες τόκους τι επιβράβευση περιμένεις αφού τους πλήρωσε το δημοσιο??? Ο κακοπληρωτής δε θα παρει καν επιδότηση και θα κληθεί να πληρώσει όλο αυτό που εσενα σου το πλήρωσε σχεδόν κατα 90% το δημοσιο
CarlitoGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, agnostos99 είπε Η επιβράβευση σε όλες τις τραπεζες είναι το να σου επιστρέψουν ένα μέρος από τους τόκους που πλήρωσες περαν του κεφαλαιου που το χρωστας. Από τη στιγμή που δεν πλήρωσες τόκους τι επιβράβευση περιμένεις αφού τους πλήρωσε το δημοσιο??? Ο κακοπληρωτής δε θα παρει καν επιδότηση και θα κληθεί να πληρώσει όλο αυτό που εσενα σου το πλήρωσε σχεδόν κατα 90% το δημοσιο Άρα το πρόγραμμα Γέφυρα σύμφωνα με την λογική σου βγήκε για να διευκολύνει τις τράπεζες κ όχι τους δανειολήπτες που λόγο της πανδημίας ήρθαν σε δυσκολη θεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα