Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 704
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 18/4/2023 στις 7:46 ΜΜ, valkon είπε

Τις καρέκλες του ΙΚΕΑ εγώ της θεωρώ απαράδεκτες που πρότειναν πολλοί, αλλά διαφορετικά σώματα φαντάζομαι

Μήπως είσαι κοντός γ αυτό 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα , έχει βγάλει η herman miller προσφορά την embody logitech https://eugaming.hermanmiller.com/products/embody-gaming-chair-black στα 1350 για Γερμάνια Ιταλία Αγγλία Ισπανία το θέμα είναι δεν στέλνει Ελλάδα .

προσφορά από μεταφορικές ζητάνε 500-600 Ε για να την φέρουν έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορούμε να την φέρουμε με χαμηλότερο κόστος ?

Εχω άτομο στην γερμάνια που θα μπορούσε να την έχει σπίτι του μέχρι να έβρισκα τρόπο να την στείλει .

• Like 1
Δημοσ.
On 11/05/2024 at 10:14, vogias77 said:

Καλησπέρα , έχει βγάλει η herman miller προσφορά την embody logitech https://eugaming.hermanmiller.com/products/embody-gaming-chair-black στα 1350 για Γερμάνια Ιταλία Αγγλία Ισπανία το θέμα είναι δεν στέλνει Ελλάδα .

προσφορά από μεταφορικές ζητάνε 500-600 Ε για να την φέρουν έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορούμε να την φέρουμε με χαμηλότερο κόστος ?

Εχω άτομο στην γερμάνια που θα μπορούσε να την έχει σπίτι του μέχρι να έβρισκα τρόπο να την στείλει .

16 του μήνα λήγει η προσφορά, δες αυτό μήπως κάνεις παρόμοια πατέντα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά από αρκετη έρευνα και αναποφασιστικότητα πήρα την Ergohuman Ultra από ergoaction.gr που στην ουσία είναι μία έκδοση της ioo απο comfort workspace.

Άμεση συναρμολόγηση, γενικά καλά υλικά. Το mesh στην πλάτη και στον αυχένα αρκετά καλό, μετά από αρκετή ώρα το αισθάνεσαι σαν απαλό μαξιλάρι.

Το mesh στο κάθισμα θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο αλλά ικανοποιητικό γενικά.

Αρκετές ρυθμίσεις, την φέρνεις στα μέτρα σου εύκολα.

Την έχω περίπου 2 μήνες και κάνει ένα μικρό κούνημα δεξιά - αριστερά, ανεπαίσθητο αλλά αρκετό για να μου σπάει τα νεύρα που και που, πράγμα μη αναμενόμενο σε αυτό το range (499 e), ίσως η έκδοση με την μεταλική βάση στα +100e να είναι πιο στιβαρή.

Άνεση 7/10 , Στιβαρότητα 5/10 , Ρυθμίσεις 9/10 , Τιμή 6/10.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω για καινουργια καρεκλα, δουλευω σπιτι (αρκετες ωρες στο pc) και εχω "αυχενικο". Ειμαι 1.82 στα 80kg. Budget στα ~300 ευρω.

Δημοσ.
Στις 4/6/2024 στις 12:58 ΜΜ, MrWhite είπε

Καλησπερα, ψαχνω για καινουργια καρεκλα, δουλευω σπιτι (αρκετες ωρες στο pc) και εχω "αυχενικο". Ειμαι 1.82 στα 80kg. Budget στα ~300 ευρω.

Εγω μεχρι 250Ε ισως και μεχρι 300, παλι Marcus θα επερνα. Εχει πολυ γερη κατασκευη και ποιοτικα υλικα για τα λεφτα της. Προσοχη ομως να την δοκιμασετε πριν την αγορα γιατι δεν εχει πολλες ρυθμισεις και δεν ταιριαζει σε ολους τους σωματοτυπους. Εννοω εδρα, σχημα πλατης, μαξιλαρακι μεσης. Σε εμενα ταιριαξαν με το σωμα μου και σηκονομαι ξεκουραστος μετα απο πολυωρη χριση. Αν τα μπρατσα της ειταν 7-10 εκατοστα ψηλοτερα, ωστε να στηριζουν τους αγκονες, ενω οι βραχυονες ακουμπουν στο γραφειο και τα χερια στο πληκτρολογιο, θαταν οτι καλυτερο. Το μαξιλαρακι κεφαλης ειναι εντελως αχριστο για μενα. Μονο σε περιπτωση που ριξω πισω την πλατη για να δω καποια ταινια. Τωρα που επεσε η τιμη της στα 170Ε ειναι οτι πιο VFM για μενα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Η no-name "gaming" καρέκλα μου με άφησε μετά από 9 χρόνια σκληρής χρήσης (δεν το περίμενα να αντέξει τόσο). Είμαι 1.83 και 105 κιλά και καμιά φορά ανεβαίνει και ο γιος που είναι +17. Να πάω να δοκιμάσω Marcus ή πρέπει λόγω κιλών να κοιτάξω για ακριβότερη; Anda seat θα αντέξει; Προτιμώ ύφασμα από δερματίνη. Budget είναι στενό δυστυχώς (200-250).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shin_Godji είπε

Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Η no-name "gaming" καρέκλα μου με άφησε μετά από 9 χρόνια σκληρής χρήσης (δεν το περίμενα να αντέξει τόσο). Είμαι 1.83 και 105 κιλά και καμιά φορά ανεβαίνει και ο γιος που είναι +17. Να πάω να δοκιμάσω Marcus ή πρέπει λόγω κιλών να κοιτάξω για ακριβότερη; Anda seat θα αντέξει; Προτιμώ ύφασμα από δερματίνη. Budget είναι στενό δυστυχώς (200-250).

Εγω στα ιδια και μιαχαρα με αντεχει η Marcous. Eιναι γερη κατασκευη. Να κοιταξεις μονο αν ταιριαζει στο σωμα σου γιατι δεν εχει και πολλες πυθμισεις. Να την δοκιμασεις σε ολες τις κλησεις πλατης. Επισης αν το μαξηλαρακι ειναι στην σωστη θεση, ετσι ωστε να ανακουφιζει κι οχι να καταπονει την μεση σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος Marcus εδώ και 2-3 μήνες. Όπως έγραψαν και οι προηγούμενοι, εαν είναι ok οι ρυθμίσεις της στο σώμα σου, τότε προχώρα.

Είχα δοκιμάσει από κοντά απο Dromeas από asset και μουν στο τσακ για την Zody. Όμως το μαύρο χρώμα που έπαιζε η προσφορά στα ~600€ με χάλασε. Επιπλέον δεν είχε προσκέφαλο.
Έχει όμως βέβαια απ τους κορυφαίους μηχανισμούς στην ανάκληση, κάθισμα, παραμετροποίηση κτλ.

Στην περίπτωση μου η Marcus είναι ok στο σώμα μου, είναι πανέμορφη και στο 1/3 της τιμής της Zody.

Επεξ/σία από kirmis
Δημοσ.

Οι Markus για "κανονικούς" έως ~185 είναι καλή αγορα.Μονο για αρκετά ψηλότερους δεν κανει(βρίσκει το μαξιλάρι της καρέκλας στον αυχένα).-Προφανως και εάν έχετε δυνατότητα να πάτε να την δοκιμάσετε πρωτα-

Και από κατασκευή αυτή και η jarvafallet(ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι πλάτης,καλή για μέχρι ~2.00m) είναι παρα πολύ καλές και αντέχουν στα τριψήφια κιλά.Η δική μου μετράει 5 χρόνια τώρα με ωράρια σχεδόν γραφείου(μπορεί να μην κάτσω για 2-3 μέρες και μετά να κάθομαι 15ωρα για άλλες 2-3).

Στο μόνο που δεν τα πάνε καλά είναι τα armrests που δεν ειναι ρυθμιζόμενα στην Markus(και στις παλιότερες jarvafallet).

Εν τω μεταξύ βρήκα αυτό το calculator υψών αποστασεων->

https://www.omnicalculator.com/everyday-life/desk-height

Δεν είχα ξαναπετυχει κάτι αντίστοιχο και είπα να το ποσταρω.

Τα δικά μου είναι

77 γραφείο-εχω ρυθμιζόμενα ποδια-(ίσως ήθελα ένα τσικ πιο ψηλό 79-82)

53 καρέκλα

150 monitor(με έξτρα ψηλό monitor-πρακτικα για 2 οθονες- stand)Εδώ προτείνει ~141 σε μένα αλλά διαχρονικά έχω παρατηρήσει πως θέλω την οθόνη πιο ψηλά από το κανονικό.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, @topos είπε

Στο μόνο που δεν τα πάνε καλά είναι τα armrests που δεν ειναι ρυθμιζόμενα στην Markus

Αν οχι ρυθμιζομενα (το εχω ξαναπει) τουλαχιστον ψηλοτερα κατα 10 εκ. ωστε να στηριζουν τους αγκωνες, οταν οι βραχιωνες ακουμπουν στο γραφειο με τα χερια στο πληκτρολογιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...