Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ekrepali είπε

ΗΡΩΝ Gas Max μέσω econtract (δωρο 50 ευρω)

Συμπεριλαμβανει ομως ολες τις χρεωσεις? Δηλαδη παγια, μεταφορας και λοιπα ή μονο καταναλωσης? Αν καποιος το εχει μονο για θερμανση, αρα μηδενικη καταναλωση το καλοκαιρι, αξιζει αν αφορα το συνολο του λογαριασμου. Αν αφορα μονο καταναλωση δεν αξιζει..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, petrox21 είπε

Συμπεριλαμβανει ομως ολες τις χρεωσεις? Δηλαδη παγια, μεταφορας και λοιπα ή μονο καταναλωσης? Αν καποιος το εχει μονο για θερμανση, αρα μηδενικη καταναλωση το καλοκαιρι, αξιζει αν αφορα το συνολο του λογαριασμου. Αν αφορα μονο καταναλωση δεν αξιζει..

Σε όλες τις χρεώσεις είναι. Επίσης, για τους 3 καλοκαιρινούς μήνες το πάγιο είναι μηδέν.

Δημοσ.

Καλησπέρα , σε μια εβδομάδα θα έχουμε φυσικό αέριο με ατομικό λέβητα, θέλω να ρωτήσω αν έχετε κάνει κάποια έρευνα σχετικά με τις τιμές του φυσικού αερίου και ποια εταιρεία θεωρείται φτηνή και συμφέρουσα! Σας ευχαριστώ!    

Δημοσ.
18 minutes ago, Thanos83 said:

Καλησπέρα , σε μια εβδομάδα θα έχουμε φυσικό αέριο με ατομικό λέβητα, θέλω να ρωτήσω αν έχετε κάνει κάποια έρευνα σχετικά με τις τιμές του φυσικού αερίου και ποια εταιρεία θεωρείται φτηνή και συμφέρουσα! Σας ευχαριστώ!    

On 10/03/2024 at 14:22, ekrepali said:

ΗΡΩΝ Gas Max μέσω econtract (δωρο 50 ευρω)

Και το χειμώνα θα πας είτε ΔΕΗ Benefit, είτε ΔΕΗ σταθερό (αν βγάλουν). Αναλόγως πώς θα εξελιχτούν οι τιμές.

Δημοσ.

Με τον καιρο που κανει και με το TΤF  , να πεφτει , πλεον το νημα εδω μπαινει σε κατασταση summer time  καλη συνεχεια οτι κανετε και ξανα οκτωμβρη 

• Like 5
Δημοσ.

Σημερα παρελαβα μεσω ελτα κουριερ την δωροκαρτα των 60 ευρω Edenred απο Ελπεντισον για το christmas promo που ειχε! Αργησε αλλα τουλαχιστον τη στειλανε! Περναει σουπερ μαρκετ οπως ειναι ή πρεπει να κατεβασω εφαρμογη κι απο κει στο wallet? 

Βεβαια η παροχη ακομη να φανει στο myelpe και σημερα τους εστειλα νεο αιτημα..

Δημοσ.
3 hours ago, energy52 said:

Σημερα παρελαβα μεσω ελτα κουριερ την δωροκαρτα των 60 ευρω Edenred απο Ελπεντισον για το christmas promo που ειχε! Αργησε αλλα τουλαχιστον τη στειλανε! Περναει σουπερ μαρκετ οπως ειναι ή πρεπει να κατεβασω εφαρμογη κι απο κει στο wallet? 

Βεβαια η παροχη ακομη να φανει στο myelpe και σημερα τους εστειλα νεο αιτημα..

• Thanks 1
Δημοσ.

Ο Ηρων στο αέριο, το δίνει το 50αρικο; ή θα κάνει τα ταχυδακτυλουργικά του και θα το πάρει πίσω, όπως κάνει στους λογαριασμούς του ρεύματος; 

Δημοσ.
3 hours ago, magdalhnh said:

Ο Ηρων στο αέριο, το δίνει το 50αρικο; ή θα κάνει τα ταχυδακτυλουργικά του και θα το πάρει πίσω, όπως κάνει στους λογαριασμούς του ρεύματος; 

Το δίνει. Άμα κάνει ταχυδακτυλουργικά, κάνουμε κι εμείς μέσω ΡΑΕ. 😝

Εγώ έκανα αίτηση χτες στο Max... λογικά Δευτέρα-Τρίτη θα στείλουν τη σύμβαση για αποδοχή.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Το δίνει. Άμα κάνει ταχυδακτυλουργικά, κάνουμε κι εμείς μέσω ΡΑΕ. 😝

Εγώ έκανα αίτηση χτες στο Max... λογικά Δευτέρα-Τρίτη θα στείλουν τη σύμβαση για αποδοχή.

Πες μας μοναχα ποσο καιρο πηρε η μεταβαση οταν τελειωσει..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/3/2024 στις 4:26 ΜΜ, magdalhnh είπε

Μου το χρωστάει από τον Οκτώβριο.

Πήγα ήδη στη rae, αλλά περιμένω.

Περιμένω να βγάλει τελικό λογαριασμό, να το πάρω, ώστε να μπορέσω να ξαναπάω για το καλοκαίρι (είμαι στη ΔΕΗ)

Δημοσ.
1 hour ago, skantsos said:

Μου το χρωστάει από τον Οκτώβριο.

Πήγα ήδη στη rae, αλλά περιμένω.

Περιμένω να βγάλει τελικό λογαριασμό, να το πάρω, ώστε να μπορέσω να ξαναπάω για το καλοκαίρι (είμαι στη ΔΕΗ)

Πότε έκανες αίτημα; Όταν σου απάντησαν, μετά πάτησες κόκκινο ή πράσινο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Πότε έκανες αίτημα; Όταν σου απάντησαν, μετά πάτησες κόκκινο ή πράσινο;

Κόκκινο, το αποδεχτηκανε το λαθος τους και είπανε ότι θα μου τα πιστώσουμε στον επόμενο εκκαθαριστικό. Αλλά ακόμα περιμένω.

3 Ιανουαρίου είχα κανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλος μου εχει προγραμμα dual στη ζενιθ και κοιτουσα τις χρεωσεις... εχουν ακομη ρήτρα αναπροσαρμογής ΤΤF αυτοι;;

Επεξ/σία από The_Judas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...