Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chncynic είπε

Όχι, προφανώς και κάτι θα πάρουν. Απλά το έγραψες λές και είναι φάμπρικα η Bungie και πάνε για "organic growth". Ουσιαστικά τους πήραν για το netcode  :P Έχει αρκετά καλά fps εκεί έξω ναί - το είδος είναι σε έξαρση απο τότε που βγήκε το Halo :)

Το θέμα της Sony είναι οτι θέλει γενικα GaaS και δυστυχώς η ευτυχώς, δεν έχει τπτ δικό της στον τομέα. Τσιμπάει μόνο προμήθειες. Τώρα που η MS πάει να σκοτώσει μία απο τις μεγαλύτερες αγελάδες, πρέπει να κάνουν κάτι ωστε να μπορέσουν σε 2-3 χρόνια να έχουν κάτι σοβαρό στην πλατφόρμα. Βέβαια τα 4 δίς είναι απίστευτο ποσο - μάλλον θα είδε η Bungie οτι αυξήθηκε το κασέ της με τα της MS και τσίμπησε τιμούλα

Το μονο καλο story fps τελευταια ειναι το metro exodus. Σιγουρα η sony σκεφτεται GaaS και μαλλον τα 4δις ειναι λιγα αν αναλογιστεις τι μπορει να βγαλουν μακροπροθεσμα μαζι με την bungie.

• Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Το μονο καλο story fps τελευταια ειναι το metro exodus. Σιγουρα η sony σκεφτεται GaaS και μαλλον τα 4δις ειναι λιγα αν αναλογιστεις τι μπορει να βγαλουν μακροπροθεσμα μαζι με την bungie.

Καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να το κάνουν, μαζί σου είμαι αλλα η φάση είναι 2 δίς πιο τσιμπημένη απ όσο έπρεπε :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Με συγχωρεις αλλα σαν fps το Metro Exodus ειναι επιεικως απαραδεκτο.

Το Rage 2 π.χ με τον αμεσο χειρισμο του το ντροπιαζει χαλαρα..

Μονο η ιστορια το σωζει που σαν concept ειναι ενδιαφερουσα.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μα αυτό λέει

Δημοσ.

Παιδιά έχω μία άσχετη ερώτηση.

Έχω αγοράσει το Gold version του AC Odyssey, και κάποια στιγμή που ψηνούμουν να πάρω και το Unity έβαλα στο account να έχω και τα τσάμπα dlc του. Τώρα για κάποιο λόγο όταν πατάω Manage Content πάνω στο Odyssey μου δείχνει να κατεβάσω τα dlc του Unity....πως γίνεται αυτό; Κανονικά δεν θα έπρεπε να μην φαίνονται εδώ αλλά μόνο στο Unity (άμα το είχα); Ξέρει κανένας; 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Αυτό εννοούσα κυρίως για την ιστορία που για παράδειγμα το rage 2 δεν υπάρχει καν . Διαφωνώ βέβαια και στο απαράδεκτο για το exodus ακόμα και στο χειρισμό γιατί είναι διαφορετικό pace από το rage αλλά οκ γούστα …

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mtifosi είπε

Αυτό εννοούσα κυρίως για την ιστορία που για παράδειγμα το rage 2 δεν υπάρχει καν . Διαφωνώ βέβαια και στο απαράδεκτο για το exodus ακόμα και στο χειρισμό γιατί είναι διαφορετικό pace από το rage αλλά οκ γούστα …

Ενταξει ημουνα σκληρος,αλλα πολλα χρονια πισω απο αλλα παιχνιδια οπως επισης και στα animation..

Δημοσ.
13 ώρες πριν, mtifosi είπε

Τα οπλα στο μετρο ειναι χειροπιητα απο παλια σκουριασμενα αντικειμενα γιαφτο εχουν αυτο το clunkiness το παιχνιδι το παιζεις για την θρυλικη του ατμοσφαιρα μαλλον ο φιλος εχει μεγαλωσει με φορτναιτ

• Like 4
Δημοσ.
22 ώρες πριν, music_lover είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Εμένα πάλι όταν τελείωσε μου άφησε σαν συναίσθημα ένα... κενό. Γραφικάρες, ωραία κίνηση των χαρακτήρων, ποικιλία περιβάλλοντος, εχθρών κλτ αλλά από story, nope. Δεν δέθηκα ποτέ με κανέναν χαρακτήρα. Ούτε η ιστορία με άγγιξε. Σεναριακά υπήρχαν κενά και ο κόσμος μου φάνηκε νεκρός. Λίγοι χαρακτήρες και πολύ μικρή συναναστροφή μαζί τους. Οι αναβαθμίσεις μόνο αισθητικές και όσον αφορά τον παίκτη ξεκλείδωμα απλά δυνατοτήτων. Δεν ξέρω, θα το ήθελα περισσότερο σε φάση Mass Effect.

Κοιτα ειναι star wars... τι στορυ περιμενεις να εχει; 😂 Το franchise ειναι φτιαγμενο για action το οποιο το κανει πολυ καλα (σε ταινιες/σειρες τουλαχιστον) και το σεναριο ειναι παντα σε δευτερη μοιρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Soler777 είπε

Τα οπλα στο μετρο ειναι χειροπιητα απο παλια σκουριασμενα αντικειμενα γιαφτο εχουν αυτο το clunkiness το παιχνιδι το παιζεις για την θρυλικη του ατμοσφαιρα μαλλον ο φιλος εχει μεγαλωσει με φορτναιτ

O φιλος παιζει παιχνιδια απο εποχη commodore 64.

Γκουγκλαρε το γιατι εισαι πολυ μικρος για να ξερεις τι ειναι αυτο..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

O φιλος παιζει παιχνιδια απο εποχη commodore 64.

Γκουγκλαρε το γιατι εισαι πολυ μικρος για να ξερεις τι ειναι αυτο..

Ακομα χειροτερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...