Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Giogiannis said:

Καλησπέρα σε όλους, αύριο θα προχωρήσω σε αγορά και εγώ του 5, περίμενα πρώτα να πάρω τηλεόραση oled και τώρα θα πάω για το play. Ερώτηση hdmi 2.1 πρέπει να αγοράσω ετσι? Λογικά δεν θα έχει μέσα. Έχουν τόσο διαφορά, καλώδια των 10 με των 70€?

Επειδή το έχω ξαναδιαβάσει αυτό το πράγμα στο forum, αλήθεια από που έχει προκύψει; 

Γιατί πιστεύει ο κόσμος ότι η κονσόλα θα έχει κάτι λιγότερο από HDMI 2.1 cable στο κουτί της; 

• Like 4
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επειδή το έχω ξαναδιαβάσει αυτό το πράγμα στο forum, αλήθεια από που έχει προκύψει; 

Γιατί πιστεύει ο κόσμος ότι η κονσόλα θα έχει κάτι λιγότερο από HDMI 2.1 cable στο κουτί της; 

Δεν ξέρω έλεγα μήπως έχει μόνο χειριστήριο και κονσόλα. Δεν έχω ιδέα αν έχει καλώδιο και δεν θυμάμαι από το ps4 που είχα πάρει πριν 8-9 χρόνια.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Giogiannis είπε

Καλησπέρα σε όλους, αύριο θα προχωρήσω σε αγορά και εγώ του 5, περίμενα πρώτα να πάρω τηλεόραση oled και τώρα θα πάω για το play. Ερώτηση hdmi 2.1 πρέπει να αγοράσω ετσι? Λογικά δεν θα έχει μέσα. Έχουν τόσο διαφορά, καλώδια των 10 με των 70€?

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ούτε 10 ούτε 70 ευρώ καλώδιο.

Η κονσόλα έχει μέσα στο κουτί όλα τα απαραίτητα για να λειτουργήσει στο 100% των δυνατοτήτων της. 

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giogiannis είπε

Δεν ξέρω έλεγα μήπως έχει μόνο χειριστήριο και κονσόλα. Δεν έχω ιδέα αν έχει καλώδιο και δεν θυμάμαι από το ps4 που είχα πάρει πριν 8-9 χρόνια.

Ειχε και το ps4, εχει και το ps5 παντως. Αν θες μεγαλυτερο απο 1.5 μετρο (τοσο νομιζω ειναι), το συζηταμε. 

• Like 2
Δημοσ.

Μετά το παιχνίδι που παίζω αυτό το διάστημα ήθελα να ξεκινήσω το Wo Long Fallen Dynasty στο gamepass αλλά λέω να ξεκινήσω πρώτα με τα άλλα παιχνίδια της εταιρείας και να μπω στο κλίμα. Το πρόβλημα είναι ότι το η έκδοση του ps5 για το Nioh κάνει 60 ευρώ και δεν λέει να πέσει ποτέ!

Δημοσ.

Το χαν δωσει το Νοέμβριο στο πλας το 2 αλλα αν δεν το χε ο φιλος τοτε να κανει claim τοτε κλαφτα τα λευτακια με το digital..

Δημοσ.
16 ώρες πριν, gtsoui είπε

Μετά το παιχνίδι που παίζω αυτό το διάστημα ήθελα να ξεκινήσω το Wo Long Fallen Dynasty στο gamepass αλλά λέω να ξεκινήσω πρώτα με τα άλλα παιχνίδια της εταιρείας και να μπω στο κλίμα. Το πρόβλημα είναι ότι το η έκδοση του ps5 για το Nioh κάνει 60 ευρώ και δεν λέει να πέσει ποτέ!

Γνώμη μου δώσε προτεραιότητα στο Wo Long που:

1. Είναι "τσάμπα"
  2. Στο μόνο που μοιάζει με το Nioh είναι στο "γρήγορο τέμπο". Κατά τα άλλα έχει ό,τι σχέση έχει το Sekiro με το Dark Souls
  3. Είναι αρκετά ιδιαίτερο-δύσκολο παιχνίδι οπότε γιατί να μη παίξεις το τσάμπα πρώτα πριν δώσεις λεφτά που μπορεί να είναι "πεταμένα"
  4. Το Nioh 1 είναι ψιλοαχρείαστο. Δεν είναι παιχνίδια που έχουν κάποιο story για να τα πιάσεις με σειρά και το Nioh 2 και το Wo Long είναι απλά καλύτερα σε επίπεδο gameplay.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...