Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα χθες λιγο το demo του resident evil 4.Δεν ξερω αλλα εχω θεμα με την κινηση του Leon.Μου φαινεται πολυ sluggish η κινηση σου.Εχει κανεις αλλος ιδια αισθηση??

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πώς αλλάζουν οι καιροί...: μέχρι πρότινος έψαχνες ps5 με το ντουφέκι και αν έβρισκες,η τιμή ήταν απλησίαστη.Τωρα σε παρακαλάνε να πάρεις κ σου δίνουν κ δώρο επιταγή 50€...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, SergioX είπε

Πώς αλλάζουν οι καιροί...: μέχρι πρότινος έψαχνες ps5 με το ντουφέκι και αν έβρισκες,η τιμή ήταν απλησίαστη.Τωρα σε παρακαλάνε να πάρεις κ σου δίνουν κ δώρο επιταγή 50€...

Δίνουν κάπου ps5 στα 550 (ή digital στα 450) με δωροεπιταγη 50€?

Επεξ/σία από stevenfins
Δημοσ.

χθες εβαλα πρώτη φορα δισκάκι το horizon στο μηχανημα. ο δισκος ολοκαίνουριος  δεν τον αναγνώριζε μηνυμα καθαριστε ή ειναι ανάποδα. εψαξα κάτι πανάρχαια dvd -video τα έπαιζε όλα.  μετα πολλά βγάλε βάλε κάποια στιγμή τον ειδε. να ανησυχώ; τρώει κολλήματα γενικά το drive; το support στο ελληνικό site δεν εχει τηλέφωνο, email chat τίποτα . που απευθυνόμαστε; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dorian είπε

χθες εβαλα πρώτη φορα δισκάκι το horizon στο μηχανημα. ο δισκος ολοκαίνουριος  δεν τον αναγνώριζε μηνυμα καθαριστε ή ειναι ανάποδα. εψαξα κάτι πανάρχαια dvd -video τα έπαιζε όλα.  μετα πολλά βγάλε βάλε κάποια στιγμή τον ειδε. να ανησυχώ; τρώει κολλήματα γενικά το drive; το support στο ελληνικό site δεν εχει τηλέφωνο, email chat τίποτα . που απευθυνόμαστε; 

εισαι σιγουρος οτι το εβαζες σωστα? Επειδη το εχω καθετα και εγω την εχω πατησει 2-3 φορες. Αλλα μετα το διαβασε αμεσως. 

Στο εχει κανει σε αλλα παιχνιδια/dvd? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dorian είπε

Astra service Μαρίνου Αντύπα 88 Ηράκλειο Αττικής 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dorian είπε

Όχι δεν είναι φυσιολογικό να μην το διαβάζει. Σκέψου πως το έχω από Day 1 με πολλά βάλε-βγάλε και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ανάγνωσης.

Αν όντως το βάζεις σωστά (Γιατί όπως έγραψε και ο φίλος από πάνω όταν είναι κάθετα μπορεί να μπερδευτείς), τότε πρέπει να απευθυνθείς στο service για να στο λύσουν/αντικαταστήσουν εφόσον είναι εντός εγγύησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε πρωτα και καποιο αλλο ps5 game, μιας και αναφερει οτι καποια dvd τα αναγνωριζει. 

Version: 23.01-07.01.00

We’ve fixed an issue that was causing Discord voice chat to disconnect.

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

εισαι σιγουρος οτι το εβαζες σωστα? Επειδη το εχω καθετα και εγω την εχω πατησει 2-3 φορες. Αλλα μετα το διαβασε αμεσως. 

Στο εχει κανει σε αλλα παιχνιδια/dvd? 

οριζοντιο το εχω, ξεθαψα παλιά dvd video τα επαιζε όλα, τελικά καποια στιγμή αποφάσισε να διαβάσει και το παιχνίδι. 

4 ώρες πριν, mikele13- είπε

Astra service Μαρίνου Αντύπα 88 Ηράκλειο Αττικής 

ελληνικό support δεν έχει; στο site Μόνο συχνές ερωτήσεις βρήκα. 

4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δοκιμασε πρωτα και καποιο αλλο ps5 game, μιας και αναφερει οτι καποια dvd τα αναγνωριζει. 

δεν έχω άλλο. 

Δημοσ.

Βγήκε σήμερα patch για το Callisto Protocol που διορθώνει τα καινούργια sliders για το HDR που είχαν μπει στην προηγούμενη ενημέρωση και δεν λειτουργούσαν σωστά. 

Βάλτε λοιπόν τέρμα αριστερά το slider του Black Point Correction (δεύτερη επιλογή) και επιτέλους τα μαύρα είναι... μαύρα και όχι γκρι. Ή ρυθμίστε το ανάλογα με την TV σας τέλος πάντων για να μη τυχόν κάνετε crush τα shadow details. 

Τώρα δείχνει άψογο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...