Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, D.Luffy said:

Δεν έχω το Rare Play. Είχα αγοράσει το Kameo ξεχωριστά από μόνο του πριν από 2 χρόνια στο One X. Το παιχνίδι το είχα κατεβάσει κανονικά σε εκείνη την κονσόλα. 

Απ' ότι βλέπω στο icon του παιχνιδιού σου δεν έχει το Xbox 360 banner αλλά αυτό του Rare Play. Που μάλλον σημαίνει ότι η MS απέσυρε στην πορεία το Kameo ως stand alone purchase... Αυτό όμως δεν είναι δίκαιο γιατί μερικοί τυχαίνει να το έχουν ήδη αγοράσει. Πρώτη φορά βλέπω να εξαφανίζεται αγορασμένο game από τη βιβλιοθήκη μου.

Μιλα με το Support τοτε. θα στο επαναφερουν.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν έχω το Rare Play. Είχα αγοράσει το Kameo ξεχωριστά από μόνο του πριν από 2 χρόνια στο One X. Το παιχνίδι το είχα κατεβάσει κανονικά σε εκείνη την κονσόλα. 

Απ' ότι βλέπω στο icon του παιχνιδιού σου δεν έχει το Xbox 360 banner αλλά αυτό του Rare Play. Που μάλλον σημαίνει ότι η MS απέσυρε στην πορεία το Kameo ως stand alone purchase... Αυτό όμως δεν είναι δίκαιο γιατί μερικοί τυχαίνει να το έχουν ήδη αγοράσει. Πρώτη φορά βλέπω να εξαφανίζεται αγορασμένο game από τη βιβλιοθήκη μου.

Α καταλαβαινω το  γιατι

Εγω ομως ακομα και σε αυτο το rare replay bundie, δεν με αφηνε να το κατεβασω μεσα απο την συλλογη

Μου ελεγε οτι δεν ειναι εγκατεστημενο και θα επρεπε να το επιλεξω χειροκινητα(πηγαινα στην βιβλιοθηκη μου πουθενα ο τιτλος)

Εκανα αυτο τον οδηγο και λυθηκε το προβλημα

Αν εχεις game pass ομως  αναγκαστηκα το κατεβαζεις απο εκει

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Που μάλλον σημαίνει ότι η MS απέσυρε στην πορεία το Kameo ως stand alone purchase... Αυτό όμως δεν είναι δίκαιο γιατί μερικοί τυχαίνει να το έχουν ήδη αγοράσει. Πρώτη φορά βλέπω να εξαφανίζεται αγορασμένο game από τη βιβλιοθήκη μου.

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη,μίλησε με το support της εταιρείας να ξεκαθαρίσουν τι έχει γίνει,δεν γνωρίζω τι παίζει με αυτά προσωπικά.

Λόγω και των πρόσφατων ανακοινώσεων θα είναι της μόδας στις ερωτήσεις που θα τους κάνουν για τα περί BC.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη,μίλησε με το support της εταιρείας να ξεκαθαρίσουν τι έχει γίνει,δεν γνωρίζω τι παίζει με αυτά προσωπικά.

Λόγω και των πρόσφατων ανακοινώσεων θα είναι της μόδας στις ερωτήσεις που θα τους κάνουν για τα περί BC.

Τελικά μπόρεσα και το έκανα remote install στην κονσόλα μέσω της εφαρμογής Xbox του Laptop. Ευτυχώς το παιχνίδι εκεί φαινόταν στη συλλογή μου.

• Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Και το γλυκοκοιτουσα το mortal από οταν βγηκε

FEUf5smWQAUuKGS-1.png

Κι εγω. Δεν ειναι ομως δυστυχως το enhanced edution. Νομιζω 30 fps και πιο χαμηλα textures. Ισως προτιμησω να το παιξω στο pc.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε

Κι εγω. Δεν ειναι ομως δυστυχως το enhanced edution. Νομιζω 30 fps και πιο χαμηλα textures. Ισως προτιμησω να το παιξω στο pc.

Enchanced edition είναι. Το γραφει στο pass στα coming soon

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Enchanced edition είναι. Το γραφει στο pass στα coming soon

Α ναι εχεις δικιο! Αυτά είναι! Ηταν και με μικρα γραμματα και δεν το προσεξα εδω στη photo. Super!

Δημοσ.

Μαλιστα.Το forza horizon 5,το παιχνιδι με την μεγαλυτερη βαθμολογια φετος μαζι με pschonauts 2(αναφερομαι σε νεα παιχνιδια και με βαση το metacritic) δεν ειναι καν υποψηφιο.Οπως εχω ξαναπει αυτα τα βραβεια ειναι τελειως αχρηστα.Το μονο που αξιζει ειναι για τα trailers που ενδεχεται να δειξουν.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Μαλιστα.Το forza horizon 5,το παιχνιδι με την μεγαλυτερη βαθμολογια φετος μαζι με pschonauts 2(αναφερομαι σε νεα παιχνιδια και με βαση το metacritic) δεν ειναι καν υποψηφιο.Οπως εχω ξαναπει αυτα τα βραβεια ειναι τελειως αχρηστα.Το μονο που αξιζει ειναι για τα trailers που ενδεχεται να δειξουν.

Τραγικοι απλα, λειπουν FH5 ΚΑΙ MS Flight Simulator. Μαυρο για αλλη μια χρονια για εναν ετσι και αλλιως θεσμο που ειναι πια ανυπαρκτος. Το αντιστοιχο poll του ινσομνια πιο εγκυρο ειναι και πιο χαβαλε εχει. 

Επεξ/σία από hexenlord
typo
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, aekoupoli said:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "TUNE IN 12.9 2021 NOMINEES GAME OF THE YEAR DEATHLOOP ARKANE STUDIOS/ BETHESDA IT TAKES TWO HAZELIGHT STUDIOS/ METROID DREAD MERCURY STEAM/ NINTENDO PSYCHONAUTS 2 DOUBLE XBOX GAME STUDIOS RATCHET & CLANK: RIFT APART INSOMNIAC GAMES/ RESIDENTEVL VILLAGE CAPCOM CAST YOUR VOTE AT THEGAMEAWARDS.COM"

Για γελια το παιχνιδι που εκθρονισε τα CoD/Fortnite/GTA με 9εκ χρηστες, με το μεγαλυτερο φετος metascore δεν ειναι υποψηφιο

o6kl.jpg

Γενικα μου φαινεται η Game industry παρολο μεγαλυτερη πασχει απο κομπλεξ κατωτεροτητας απο την movie industry. Και το βλεπεις σε κατι τετοιες υποψηφιοτητες ειδικα οπου παιχνιδια απο καποια genres απορριπτονται εντελως για να προωθουν στην θεση τους παιχνιδια περισσοτερο "κινηματογραφικα".

19 minutes ago, hexenlord said:

Τραγικοι απλα, λειπουν FH5 ΚΑΙ MS Flight Simulator. Μαυρο για αλλη μια χρονια για εναν ετσι και αλλιως θεσμο που ειναι πια ανυπαρκτος. Το αντιστοιχο poll του ινσονυμια πιο εγκυρο ειναι και πιο χαβαλε εχει. 

ουτε και αλλιως για τα game reveals θα δουμε το συγκεκριμενο 😆

Επεξ/σία από privateer
  • Like 4
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, privateer είπε

Για γελια το παιχνιδι που εκθρονισε τα CoD/Fortnite/GTA με 9εκ χρηστες, με το μεγαλυτερο φετος metascore δεν ειναι υποψηφιο

o6kl.jpg

Γενικα μου φαινεται η Game industry παρολο μεγαλυτερη πασχει απο κομπλεξ κατωτεροτητας απο την movie industry. Και το βλεπεις σε κατι τετοιες υποψηφιοτητες ειδικα οπου παιχνιδια απο καποια genres απορριπτονται εντελως για να προωθουν στην θεση τους παιχνιδια περισσοτερο "κινηματογραφικα".

ουτε και αλλιως για τα game reveals θα δουμε το συγκεκριμενο 😆

Αν έμπαινε θα έβγαινε goty σίγουρα. Δεν το έβαλαν όμως επειδή είναι racing κατηγορία αν και διάβαζα φέτος μπορεί να έκαναν εξαίρεση, τελικά δεν έκαναν ομως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...