filarhos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, paylidis είπε Για εμενα εως 15 το i10 (κ πολυ ισως ειναι), αν βαλεις 16αρα θα φαινεται ασχημα (αααν χωραει κιολας). Θα ελεγα να ψαξεις καμια γνησια... Με το καλο να παραλαβεις! Το έχει σε picando ο κουμπάρος με 16άρα και του πάει πολύ...
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, filarhos είπε Το έχει σε picando ο κουμπάρος με 16άρα και του πάει πολύ... ναι ε; το σκεφτομαι οτι θα ειναι τεραστια... σκεψου 16 φοραει το καμικ.. 1
majnun Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Κατσε καλα ρε ακομα δε το πηρες! Κ οχι τπτ αλλο ειναι μια ομορφια... Οι εξατμισεις ειναι λειτουργικες και οι 4; τρελανε με... Ναι ναι, όλες λειτουργικές 1
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, majnun είπε Ναι ναι, όλες λειτουργικές για αυτο τους αγαπαω τους ιταλους... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από paylidis
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, majnun είπε Μωρέ ναι, αλλά άλλο ένα garage queen. Χρειαζονται και αυτα... τι μας εμεινε να χαιρομαστε σαμπως... 1
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δεν κανονίζουμε να τα κάνουμε τράμπες όσοι βαριόμαστε λέω εγώ
filarhos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, paylidis είπε ναι ε; το σκεφτομαι οτι θα ειναι τεραστια... σκεψου 16 φοραει το καμικ.. Είναι πολύ ωραίο, αν και κάπως κοπαναει... Πλέον τα αμαξωματα τις τρώνε τις ζάντες και πάντα μπαίνουν εμφανισιακά και μεγαλύτερες. Εκτός του Tiguan που με τις 17 είναι όσο πρέπει... ( Καλά παίρνει και τις 18 της ρ λινε, αλλά τεσπά) 1
Bomber-21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, μάλλον για 15άρες θα πάω. Είναι ένα μικρό και αργό αυτοκίνητο, μην το κάνουμε ακόμα πιο αργό ή άβολο. 3
majnun Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν κανονίζουμε να τα κάνουμε τράμπες όσοι βαριόμαστε λέω εγώ Ναι αλλά από το Κούπερ που έχει ο φίλος mp (νομίζω) δε μου έχει κεντρίσει τίποτα άλλο το ενδιαφέρον
tsofras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, majnun είπε Ναι αλλά από το Κούπερ που έχει ο φίλος mp (νομίζω) δε μου έχει κεντρίσει τίποτα άλλο το ενδιαφέρον Τα πάντα έχουνε μικρό, μεγάλο, μεσαίο, χλιδή, καγκουρια είπαμε για να μην βαριομαστε
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Γνωρίζετε πόσο διαρκεί ο εκτελωνισμός και τα παρελκόμενα καινούργιου αυτοκινήτου? Έχει έρθει το αυτοκίνητο εδώ και 2 εβδομάδες Ελλάδα κι ακόμη να πάει αντιπροσωπεία..
Ola150 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, crit10 είπε Γνωρίζετε πόσο διαρκεί ο εκτελωνισμός και τα παρελκόμενα καινούργιου αυτοκινήτου? Έχει έρθει το αυτοκίνητο εδώ και 2 εβδομάδες Ελλάδα κι ακόμη να πάει αντιπροσωπεία.. Στα Puma κάποτε έκαναν περίπου έναν μήνα λόγω της διαφοράς στην τιμή νομίζω. Το δικό μου που ήρθε πριν λίγες μέρες μου είπε ότι σε μια εβδομάδα θα το έχουν. Μήπως είναι και το δικό σου αντίστοιχα για τον ίδιο λόγο;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, Ola150 είπε Στα Puma κάποτε έκαναν περίπου έναν μήνα λόγω της διαφοράς στην τιμή νομίζω. Το δικό μου που ήρθε πριν λίγες μέρες μου είπε ότι σε μια εβδομάδα θα το έχουν. Μήπως είναι και το δικό σου αντίστοιχα για τον ίδιο λόγο; Σίγουρα έχει πάρει 2κ από τότε που το παρήγγειλα . Αλλά ένα μήνα μου φαίνεται πάρα πολύ:S τα αυτοκίνητα που έρχονται είναι ελάχιστα.. Από την αντιπροσωπεία ούτε αυτοί ξέρουν κάτι (ή δεν μου λένε).
Ola150 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, crit10 είπε Σίγουρα έχει πάρει 2κ από τότε που το παρήγγειλα . Αλλά ένα μήνα μου φαίνεται πάρα πολύ:S τα αυτοκίνητα που έρχονται είναι ελάχιστα.. Από την αντιπροσωπεία ούτε αυτοί ξέρουν κάτι (ή δεν μου λένε). Φάγαμε τον γάιδαρο, η ουρά έμεινε. Δεν ξέρω αν είχες κι εσύ αρκετή αναμονή, αλλά αν είχες τόσους μήνες, λίγες μέρες παραπάνω δεν πειράζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις