Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 5 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τι setup εχεις να προτεινεις?

Δεν έχω ιδέα :P

Συνήθως κάνω κάποιες αναβαθμίσεις αλλά δεν πειράζω το setup εκτός αν δω τα σκούρα.

Λογικά χρειάζεσαι λάστιχα φρένα αναρτίσεις οπωσδήποτε (εγώ τα ελαφρύνω κιόλας).

Offroad differential και του ανεβάζεις λίγο την ιπποδύναμη.

• Like 1
  • Απαντ. 940
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 minutes ago, SabotazNic said:

Βρες έτοιμο tune. 

Σχεδόν πάντα αναφέρουν ότι είναι για seasonal, οπότε το δοκιμάζεις

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Χρησιμοποιείς το Bronco 2021 και κατεβάζεις το Don Joweon Song Cross Country setup. Όλα τα offroad κανεις με αυτό εύκολα και ωραία.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί είναι τόσο arcade το παιχνίδι που πηδάς από βουνά και τρέχεις μέσα στα χωράφια? Ρωτάω γιατί ετοίμασα το racing rig μου και η τιμονιέρα με έχει τρελάνει στο feedback και δεν έχω άλλη δύναμη να την κρατήσω σταθερή. Μα γιατί αυτοί εκεί έκαναν το Forza horizon 5 arcade? Γιατί δεν είναι σα το motorsport ή το GT ή το asseto Corsa? Τι βλάκες! Το 4 ήταν εξομοιωτής!

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί είναι τόσο arcade το παιχνίδι που πηδάς από βουνά και τρέχεις μέσα στα χωράφια? Ρωτάω γιατί ετοίμασα το racing rig μου και η τιμονιέρα με έχει τρελάνει στο feedback και δεν έχω άλλη δύναμη να την κρατήσω σταθερή. Μα γιατί αυτοί εκεί έκαναν το Forza horizon 5 arcade? Γιατί δεν είναι σα το motorsport ή το GT ή το asseto Corsa? Τι βλάκες! Το 4 ήταν εξομοιωτής!

Είπαμε είναι για gamepad το παιχνίδι όχι για τιμόνι.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ChrisN.S. είπε

Είπαμε είναι για gamepad το παιχνίδι όχι για τιμόνι.. 

Δε με νοιάζει φίλε, εγώ θέλω να το FH5 να είναι εξομοιωτής και να παίζω με το τιμόνι που πλήρωσα 450€!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα και εγω περιμενω να μου φερουν αυτο το sim rig. Το αγορασα μονο για το φορζα αλλα τα χωραφια και τα βουνα ειναι πολυ αρκέιντ.

Vesaro-Professional-Stage7-General.jpg

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gregpec2 είπε

Χρησιμοποιείς το Bronco 2021 και κατεβάζεις το Don Joweon Song Cross Country setup. Όλα τα offroad κανεις με αυτό εύκολα και ωραία.

Για καποιο λογο δεν μου το εχει στα διαθεσιμα οχηματα για το event. Το εχω κατεβασει σε C κλαση

33 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Μπορεις να δοκιμασεις να οδηγησεις εντος δρομου την επομενη φορα αν σε ενοχλουν τα χωραφια :P

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Κριμα και εγω περιμενω να μου φερουν αυτο το sim rig. Το αγορασα μονο για το φορζα αλλα τα χωραφια και τα βουνα ειναι πολυ αρκέιντ.

Vesaro-Professional-Stage7-General.jpg

Κάνε refund bro , φτάνει με την κοροϊδία πια!

Δηλαδή είναι γραφικά αυτά? Το gt1 είχε κλάσεις ανώτερα!

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ δεν είναι εξομοιωτής το Motorsport περιμένετε να είναι το Horizon; Όποιος θέλει τέλεια παίζει  Assetto Corsa, iracing και τα συναφή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από ένα ορυμαγδό από βλακείες και ειρωνείες  στις τελευταίες σελίδες σχετικά με το οτι δεν αντέχουν να ακούσουν κάτι που θα θίξει το αγαπημένο τους παιχνίδι 

'Οριστε λοιπόν next gen γραφικά με μαξαρισμένα τα πάντα σε 4Κ με 3080Τi, επίπεδο λεπτομέρειας και ρεαλισμού, ειδικά ο οδηγός είναι αίσχος λες και είναι από πλαστελίνη. 

01.jpg

Επεξ/σία από itanium
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, itanium είπε

Μετά από ένα ορυμαγδό από βλακείες και ειρωνείες από καθυστερημένα στις τελευταίες σελίδες σχετικά με το οτι δεν αντέχουν να ακούσουν κάτι που θα θίξει το αγαπημένο τους παιχνίδι (εκτός από την χήρα*****) 

'Οριστε λοιπόν next gen γραφικά με μαξαρισμένα τα πάντα σε 4Κ με 3080Τi, επίπεδο λεπτομέρειας και ρεαλισμού, ειδικά ο οδηγός είναι αίσχος λες και είναι από πλαστελίνη. 

01.jpg

Προσπερνάω το χαρακτηρισμό και θα επιμείνω πως κάτι πάει λάθος με την οθόνη σου. Με το pc της υπογραφής και 2k ανάλυση έχω αυτό το αποτέλεσμα.

257771294_2849184655320140_8028072162921905298_n.jpg.a8eea58f7987edd0a70d7a57d051495c.jpg

Και μάλιστα τραβηγμένη με κινητό και "κομμένη" ώστε να χωρέσει στην ανάρτηση μου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...