nickol-us Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Τι συμβαίνει με τα "υπο έγκριση" θέματα; Έχω ανοίξει από 6 Μαρτίου ένα θέμα με πρόταση για τα "Νέα συστήματα/ Αναβαθμίσεις", το θέμα μάλλον το βλέπω μόνο εγώ, αφού ούτε προβολές φαίνεται να έχει αλλά αναφέρει οτι είναι και υπο έγκριση. Επίσης ο οδηγός σχετικά με τα ranks κτλ, δεν έχει δημοσιευτεί, σωστά; 2
Doubt Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Guys κάτι δεν πάει καλά στο header νομίζω Όλα του ινσόμνια είναι αυτά.
M A T R I X Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Όλα του ινσόμνια είναι αυτά. Τι δουλειά έχουν εκεί πάνω εννοώ
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μαλλον τα βαλανε για να αυξησουν τις επισκεψεις στα social media τους, μιας και δεν τα παταγε κανενας πριν που ηταν κατω δεξια. Το "ακολουθηστε μας" ξεχασαν να μετακινησουν απο εκει κατω και τωρα ενια ξεκαρφωτο. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα δεν μου εμφανίζονται πουθενά. Επίσης ανακάλυψα μια λειτουργία που δεν έχει κουμπί (νομίζω): https://www.insomnia.gr/online/
M A T R I X Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 34 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα δεν μου εμφανίζονται πουθενά. Επίσης ανακάλυψα μια λειτουργία που δεν έχει κουμπί (νομίζω): https://www.insomnia.gr/online/ Τι browser χρησιμοποιείς;
News Editors insomnia.gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 News Editors Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, M A T R I X είπε Guys κάτι δεν πάει καλά στο header νομίζω Θα διορθωθεί σε λίγο 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Τι browser χρησιμοποιείς; Chrome, αλλά και στον Firefox δεν αλλάζει κάτι. Ορίστε τι βλέπω: Insomnia v2022 - Αναφορά bugs - Σελίδα 14 - Troubleshooting - Insomnia.gr.pdf Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από Τέρης Α.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 3 hours ago, Τέρης Α. said: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα δεν μου εμφανίζονται πουθενά. Αν έχεις κάνα ublock origin παίζει να τα μπλοκάρει. 😛 1
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πράγματι! Το AdBlock Plus έχω, αλλά δεν είχα παρατηρήσει τόσο καιρό ότι δεν φαίνονταν... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. 1
Doubt Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Chrome, αλλά και στον Firefox δεν αλλάζει κάτι. Ορίστε τι βλέπω: Insomnia v2022 - Αναφορά bugs - Σελίδα 14 - Troubleshooting - Insomnia.gr.pdf 603 kB · 5 downloads Εγώ το έχω καταργήσει όλο αυτό το πλευρικό μενού, αν αναφέρεσαι σε αυτό. Υ.Γ. στον brave ακόμα δεν εμφανίζονται όλα τα emoticons (μόνο τα παλιά). Δοκίμασα και με τα πρόσθετα στο off, ανεπιτυχώς.
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν αναφέρομαι σ' αυτό, αλλά πως το κάνατε; Μέσω browser; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από Τέρης Α.
Doubt Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δεν αναφέρομαι σ' αυτό, αλλά πως το κάνατε; Μέσω browser; Βάζεις ένα φίλτρο στο ublock, αν καταφέρω και το βρω θα σου στείλω π.μ. (αν σε ενδιαφέρει) 1
M A T R I X Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Doubt είπε Βάζεις ένα φίλτρο στο ublock, αν καταφέρω και το βρω θα σου στείλω π.μ. (αν σε ενδιαφέρει) Αν έχεις το ublock, κάνεις απλά right click και block το element που θέλεις να εξαφανίσεις 😁 Τα φίλτρα τα διαχειρίζεσαι από τις ρυθμίσεις του του ublock. @Τέρης Α. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από M A T R I X 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα