Προς το περιεχόμενο

ZTE H1600 (Cosmote)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ το παω πισω το speeport smart  στην 300Mbps που εχω και κρατάω το ZTE.  Το ρουτερ εχει θεματα με το wifi και ποσα αλλα...  οταν το φτιάξουν να το φέρουν παλι.. 

• Like 3
  • Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά το συγκεκριμένο ρουτερ τι λέει; Θεωρείται καλό; έχει κάποια προβλήματα; Σχετικά με ταχύτητα, σήμα...

Σε σχέση με ένα ΖΤΕ Η108Ν που έχω, είναι αναβάθμιση; Το θέλω για Γραμμή ADSL24.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, kerk14 είπε

εγώ το παω πισω το speeport smart  στην 300Mbps που εχω και κρατάω το ZTE.  Το ρουτερ εχει θεματα με το wifi και ποσα αλλα...  οταν το φτιάξουν να το φέρουν παλι.. 

Ακριβως το ιδιο εκανα και εγω και εχω 300αρα. Πολυ καλυτερο το ZTE, πιανει 300mbps ακομα και με wifi και σε αποσταση. Σταθερο, δεν ζεσταινεται. Δεν πα να πλασαρουν το Speedport smart ως καλυτερο στην Cosmote, εγω το επεστρεψα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, marlborakis είπε

Το speedport plus 2 με το speedport plus τι διαφορές έχουν; 

Ειναι λεει wifi 6 certified οπως το ZTE. Το σκετο ειναι Wifi 5. Αλλη διαφορα δεν γνωριζω. Εμενα το ασυρματο με νοιαζει, οποτε ειναι σημαντικη αυτη η διαφορα.

Θα δειξει πως θα παει τελικα στην πραξη δηλαδη. Τωρα εχω το speedport entry 2i οποτε εχω ενα συγκριτικο.

Επεξ/σία από FarCry
Δημοσ.
3 ώρες πριν, FarCry είπε

Ειναι λεει wifi 6 certified οπως το ZTE. Το σκετο ειναι Wifi 5. Αλλη διαφορα δεν γνωριζω. Εμενα το ασυρματο με νοιαζει, οποτε ειναι σημαντικη αυτη η διαφορα.

Θα δειξει πως θα παει τελικα στην πραξη δηλαδη. Τωρα εχω το speedport entry 2i οποτε εχω ενα συγκριτικο.

Εγώ το WiFi στο speedport plus το έχω κλειστό γιατί δουλεύω με deco και έχω βρει την υγεία μου. 15 συσκευές συνδεδεμένες πάνω με 200 άρα γραμμή και σε speed test με το κινητό μου βγάζει 200...

Δημοσ.
Στις 13/11/2022 στις 5:51 ΜΜ, Bitbit είπε

παιδιά το συγκεκριμένο ρουτερ τι λέει; Θεωρείται καλό; έχει κάποια προβλήματα; Σχετικά με ταχύτητα, σήμα...

Σε σχέση με ένα ΖΤΕ Η108Ν που έχω, είναι αναβάθμιση; Το θέλω για Γραμμή ADSL24.

Σταθερότατο, χωρίς καμία αποσύνδεση και συγχρονισμός χωρίς σκαμπανέβασματα γύρω στα 53ΜΒΡS.

Το Wi-Fi όπως είχα γράψει εγώ και άλλοι, σε σχέση με το SpeedPort Plus πιάνει πλέον σε ολόκληρα τα 130τμ. του σπιτιού μου, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα δωμάτια όπου πριν χανόταν εντελώς το σήμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tilemaxx είπε

Σταθερότατο, χωρίς καμία αποσύνδεση και συγχρονισμός χωρίς σκαμπανέβασματα γύρω στα 53ΜΒΡS.

Το Wi-Fi όπως είχα γράψει εγώ και άλλοι, σε σχέση με το SpeedPort Plus πιάνει πλέον σε ολόκληρα τα 130τμ. του σπιτιού μου, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα δωμάτια όπου πριν χανόταν εντελώς το σήμα.

άρα είναι οκ, το εγκρίνετε.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γνωρίζετε αν μπορεί να συνδεθεί εξωτερικός σκληρός HDD 2.5" στην θύρα USB και να γίνει διαθέσιμος για προβολή μέσω δικτύου?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα, μόλις παρέλαβα το modem και θέλω την βοήθειά σας. Στο encryption type στο wi-fi, επιλέγω wpa2-psk/wpa3-sae ή μόνο wpa3-sae; Ποιό είναι πιο ασφαλές;

Επίσης στο port forwarding, στο WAN Host IP Address, τι βάζω; Υπάρχει κάποιος οδηγός για port forwarding για εφαμογές torrent;

• Super Moderators
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω τη σταθερότητα και τις πολύ καλές επιδόσεις του ΖΤΕ, ειδικά μετά την ενεργοποίηση της οπτικής ίνας στο σπίτι και την  αφαίρεση το Asus AC2900 που το είχα έως τώρα σαν ασύρματο router μιας και βαριέμαι να το σετάρω για να παίξει σωστά με τον εξοπλισμό της οπτικής (Νοκια). Αν απλά συνδέσω το ASUS με τις default ρυθμίσεις πίσω από το ΖΤΕ, τότε έχω σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές ping πάνω από 17-18ms. Ενώ αν έχω μόνο το ΖΤΕ,  πέφτει στα 2-3ms.

Έχω ενεργά και τα 2 κανάλια wifi (2.4 & 5) με περίπου 8 συσκευές μόνιμα συνδεδεμένες (tv, ενισχυτής, media players, κάμερες, αισθητήρες, κλπ) και μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Θα ζητήσω να το κρατήσω ακόμη κι αν πάω στα 300mbps μιας και για την ώρα "κόλλησα" στα 100 επειδή την αίτηση με το κουπόνι την έκανα ...8μήνες πριν και πλέον δεν υπάρχουν ενεργά εμπορικά προγράμματα για triple play υπηρεσίες στα 300mbps! Αν ζητούσα τωρα να πάω στα 300mbps, θα έπρεπε να διακόψω την cosmote tv (παρόλο που απλά έχω δωρεάν την υπηρεσία entry από την προσφορά κατά την τελευταία ανανέωση), κάτι που θα τροποποιούσε το αρχικό μου συμβόλαιο και θα έχανα το δικαίωμα χρήσης του κουπονιού sfbb... 

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, camel555 είπε

Καλημέρα στην παρέα, μόλις παρέλαβα το modem και θέλω την βοήθειά σας. Στο encryption type στο wi-fi, επιλέγω wpa2-psk/wpa3-sae ή μόνο wpa3-sae; Ποιό είναι πιο ασφαλές;

προφανως το WPA3, το λεει και ο αριθμος 😛

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/11/2022 στις 2:23 ΜΜ, SabotazNic είπε

Συμφωνω οτι αξιζει η επενδυση σε deco και mesh network σε ολο το σπιτι παντως, ασχετως της αποδοσης του συγκεκριμενου ρουτερ

Επαυξάνω. Καμία 20ρια συσκευές non-stop στα deco. Δεν υπήρχε περίπτωση να τις καρφώσω αυτές στο ΖΤΕ (και σε κανένα router παρόχου)

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Υπάρχει κάποια δυνατότητα να μπει firmware μέσω USB - αλλάξα παροχο από nova σε cosmote και από τότε δεν έχω δει φως, δεν έχω καθόλου γραμμή στο σπίτι, ενώ μέχρι να αλλάξω πάροχο δούλευε κανονικά.Έχω ζητήσει να έρθει τεχνικός αλλά ακόμη περιμένω, έλεγα μήπως μπορώ να αλλάξω τουλάχιστον το firmware στην τελευταία έκδοση αντί να περιμένω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...