geoavlonitis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δεν υπάρχει καταρχάς πουθενά ανεβασμένο firmware για αυτό το router. Όταν ενεργοποιηθείς στην Cosmote, (λογικά πάντα) θα περάσει αυτόματα τις όποιες ενημερώσεις υπάρχουν.
SabotazNic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Παντως απο την ωρα που εχω βαλει τα deco m4 v2, εχω κλεισει το wifi του ρουτερ, και τα εχω βαλει αυτα σε access point σε mesh network, εχω αρκετα μεγαλυτερα uptimes πριν χρειαστω restart. Πριν ειχα καθεματα εντος 70-100 ωρων. Τωρα φτανω ανετα και τις 200 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Από Speedport Entry 2i σε 50αρα αξίζει να ανέβουμε εκεί; - πρόσφατα σε ανανέωση του συμβολαίου τον Μάιο είχα αρνηθεί παραλαβή νέο μόντεμ καθώς μέχρι στιγμής 4 χρόνια το 2i είναι πραγματικός βράχος σταθερότητας για μέρες ακόμη και στη χαλασμένη γραμμή που έχω CRC Errors(Up/Down) 0/1 FEC Errors(Up/Down) 113203/3360374 IPv4 Online Duration 210 h 43 min 36 s Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από 7nisiotis
BILL5 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα που με πήρανε για να μου πούνε αν ήρθε ο εξοπλισμός για το Nova κουτάκι που είναι για την οπτική Ίνα αντί για να μου πούνε Πότε θα έρθει το συνεργείο να δουν το σπίτι και να περάσουνε το καλώδιο και έχω ξεκινήσει την αίτηση από τις 1/11/22 ότι να ναι αυτή η Cosmote
CaMp3on Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά πως βλέπετε τα νούμερα μου; Να σημειώσω ότι μένω 200 μέτρα από το dslam του ΟΤΕ και ότι πριν με wind έπιανα 43+ download (τώρα έχω ΟΤΕ).
geoavlonitis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Επειδή είσαι από Α/Κ και όχι από καμπίνα (άρα και χωρίς Vectoring), τα νούμερα μου φαίνονται λογικά. Κοιτάξου και με την καλωδίωση του σπιτιού όπως στο οδηγό αυτό.
ethnik471 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, geoavlonitis είπε Επειδή είσαι από Α/Κ και όχι από καμπίνα (άρα και χωρίς Vectoring), τα νούμερα μου φαίνονται λογικά. Κοιτάξου και με την καλωδίωση του σπιτιού όπως στο οδηγό αυτό. Συμφωνώ για αυτό που λες για την καλωδίωση. Ούτως η άλλως είναι must, ειδικά σε περιπτώσεις σαν και αυτήν αλλά απο που προκύπτει οτι είναι απο a/k και όχι απο k/v ;
ANDY_VEGA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Έχει καταφέρει κανείς να κάνει το εν λόγω να δουλέψει μόνο σα μόντεμ? Προσπαθώ εδώ και κάνα δύο μέρες αλλά δεν βρίσκω άκρη. Θέλω να στήσω ένα UniFi USG από μέσα σαν main ROUTER. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
infin1tyGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δεν έχει by default ενεργοποιημένο PPPoE Passthough να κάνεις την PPP σύνδεση από το USG; Σε bridge δεν θα δουλεύει η τηλεφωνία αφού βγαίνει από το ίδιο VLAN με το Internet.
CaMp3on Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, geoavlonitis είπε Επειδή είσαι από Α/Κ και όχι από καμπίνα (άρα και χωρίς Vectoring), τα νούμερα μου φαίνονται λογικά. Κοιτάξου και με την καλωδίωση του σπιτιού όπως στο οδηγό αυτό. 1 ώρα πριν, ethnik471 είπε Συμφωνώ για αυτό που λες για την καλωδίωση. Ούτως η άλλως είναι must, ειδικά σε περιπτώσεις σαν και αυτήν αλλά απο που προκύπτει οτι είναι απο a/k και όχι απο k/v ; Θα ρίξω μια ματιά στον οδηγό. Το μόντεμ το τοποθέτησε ο τεχνικός του ΟΤΕ. Το θέμα είναι ότι με ίδια καλωδίωση με την wind έπιανα υψηλότερη ταχύτητα. Το θεωρητικό είναι 5 up 50 down ?
ANDY_VEGA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Δεν έχει by default ενεργοποιημένο PPPoE Passthough να κάνεις την PPP σύνδεση από το USG; Σε bridge δεν θα δουλεύει η τηλεφωνία αφού βγαίνει από το ίδιο VLAN με το Internet. Ναι ! Το PPPoE Passthough είναι ενεργοποιημένο. Αλλα θέλω να μη δουλευει σαν Ρουτερ το ΖΤΕ
infin1tyGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δεν θα δουλεύει σαν router αν κάνεις PPP στο δικό σου.
ethnik471 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, CaMp3on είπε Θα ρίξω μια ματιά στον οδηγό. Το μόντεμ το τοποθέτησε ο τεχνικός του ΟΤΕ. Το θέμα είναι ότι με ίδια καλωδίωση με την wind έπιανα υψηλότερη ταχύτητα. Το θεωρητικό είναι 5 up 50 down ? Για εμένα αν και μπακαλίστικη τακτική, δώστον βλάβη στο 13888 και πες τους οτι με wind έπιανες πιο πάνω... Έτσι κι αλλιώς τα μέγιστα σου δείχνουν οτι μπορείς να πας 50... Οπωσδήποτε όμως δες αυτό με την καλωδίωση. το Α και το Ω . 1
tommybertsen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Στις 4/12/2022 στις 2:15 ΠΜ, SabotazNic είπε Παντως απο την ωρα που εχω βαλει τα deco m4 v2, εχω κλεισει το wifi του ρουτερ, και τα εχω βαλει αυτα σε access point σε mesh network, εχω αρκετα μεγαλυτερα uptimes πριν χρειαστω restart. Πριν ειχα καθεματα εντος 70-100 ωρων. Τωρα φτανω ανετα και τις 200 🤣 Θα εκραγεί 😛 Τι στην ευχή, λαχείο μου έκατσε; 😛 Πάντα με τα M4 όμως ακόμη και το WiFi του ρούτερ ανοιχτό (μου χρησιμεύει όταν έρχεται ένας φίλος με το VR του).
geoavlonitis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2022 στις 2:41 ΜΜ, ethnik471 είπε Συμφωνώ για αυτό που λες για την καλωδίωση. Ούτως η άλλως είναι must, ειδικά σε περιπτώσεις σαν και αυτήν αλλά απο που προκύπτει οτι είναι απο a/k και όχι απο k/v ; Δεν έχει Vectoring, γι'αυτό. Στις 5/12/2022 στις 4:20 ΜΜ, CaMp3on είπε Θα ρίξω μια ματιά στον οδηγό. Το μόντεμ το τοποθέτησε ο τεχνικός του ΟΤΕ. Το θέμα είναι ότι με ίδια καλωδίωση με την wind έπιανα υψηλότερη ταχύτητα. Το θεωρητικό είναι 5 up 50 down ? Η Wind έχει άλλο profile για τις συνδέσεις της από Α/Κ με μεγαλύτερη ισχύ (8b), γι'αυτό έβλεπες παραπάνω. Επίσης, η Wind στις 50άρες από Α/Κ έχει (έως) 10Mbps Upload, όχι 5 όπως οι άλλοι. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από geoavlonitis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα