Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Georgios z είπε

Τη τραπεζα εχει αυτος ξέρουμε; 

Τις κάρτες του τις διεκπεραιώνει μέσω Εθνικής, τραπεζικούς λογαριασμούς έχει σε Εθνική, Πειραιώς, Alpha.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Site μόνο εθνική έχει και εγώ όταν παρήγγειλα το κινητό (ανάθεμα την ώρα) με Πειραιώς έκανα συναλλαγή και είχα χρέωση επειδή είχε εθνική 

Δημοσ.

Να προσθέσω μια άποψη από απόσταση μια και δεν έτυχε να έχω συναλλαγή με το συγκεκριμένο.

Τέτοιες επιχειρήσεις eshop πρακτικά δεν έχουν σχεδόν τίποτα ούτε από στοκ προϊόντων ούτε από κεφάλαια κίνησης. Λειτουργούν περιμένοντας να προεισπράξουν την παραγγελία και μετά να παραγγείλουν το προϊόν απ τον εισαγωγέα. Αν λοιπόν είναι λαμόγια και κάποια από τα χρήματα αυτά τα δώσαν αλλού (εφορία, εφκα, μπουζούκια...) βασίζονται στα χρήματα της επόμενης παραγγελίας για να εκτελέσουν την προηγούμενη εφαρμόζοντας μια μορφη πυραμίδας. Επειδή όμως αυτές οι μπαγαποντιές έχουν κοντά ποδάρια, όταν αρχίσει να διαδίδεται ότι δεν είναι φερέγγυοι, σταματούν οι νέες παραγγελίες, άρα και η ροή νέου χρήματος, άρα και οι παραδόσεις στους άτυχους προηγούμενους.

Επιτρέψτε μου και μια ειλικρινή απορία : πως γίνεται μια επιχείρηση από την επαρχία και βρήκε τόσο εκτεταμένο πελατολόγιο ? (δε νομίζω ότι όλοι όσοι ανάρτησαν εδώ μένουν στη Λάρισα...) Το κοκαλάκι της νυχτερίδας είχε ?  

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά πάντως εγώ από μαγαζί που δεν έχει PayPal δεν αγοράζω είσαι εύκολα , απλώς βασίστηκα στις αξιολογήσεις του best price και για αυτό θα πρέπει να απολογηθεί , δεν γίνετε να είχε μόνο θετικές αξιολογήσεις και τις αρνητικές να μην τις ανέβαζε , πλέον πολύ δύσκολα θα προτιμήσω το best price πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε PayPal γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν. Ψωνίζω μόνο μέσω skroutz plus ως μέλος και από μεγάλα μαγαζιά τύπου plaisio, you & eshop. Μην κυνηγάτε μόνο την χαμηλή τιμή.Οι παλιοί λέγανε ότι το φτηνό είναι και ακριβό. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mitsos_z είπε

Να προσθέσω μια άποψη από απόσταση μια και δεν έτυχε να έχω συναλλαγή με το συγκεκριμένο.

Τέτοιες επιχειρήσεις eshop πρακτικά δεν έχουν σχεδόν τίποτα ούτε από στοκ προϊόντων ούτε από κεφάλαια κίνησης. Λειτουργούν περιμένοντας να προεισπράξουν την παραγγελία και μετά να παραγγείλουν το προϊόν απ τον εισαγωγέα. Αν λοιπόν είναι λαμόγια και κάποια από τα χρήματα αυτά τα δώσαν αλλού (εφορία, εφκα, μπουζούκια...) βασίζονται στα χρήματα της επόμενης παραγγελίας για να εκτελέσουν την προηγούμενη εφαρμόζοντας μια μορφη πυραμίδας. Επειδή όμως αυτές οι μπαγαποντιές έχουν κοντά ποδάρια, όταν αρχίσει να διαδίδεται ότι δεν είναι φερέγγυοι, σταματούν οι νέες παραγγελίες, άρα και η ροή νέου χρήματος, άρα και οι παραδόσεις στους άτυχους προηγούμενους.

Επιτρέψτε μου και μια ειλικρινή απορία : πως γίνεται μια επιχείρηση από την επαρχία και βρήκε τόσο εκτεταμένο πελατολόγιο ? (δε νομίζω ότι όλοι όσοι ανάρτησαν εδώ μένουν στη Λάρισα...) Το κοκαλάκι της νυχτερίδας είχε ?  

To best price φταίει που το έβγαζε πρώτο πρώτο στα αποτελέσματα του πόσους μήνες. Και ενώ ήξερε την κατάσταση δεν το αφαιρούσε. Από εκεί το έμαθε ο κόσμος σε ένα 95%. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, santeos100 είπε

Στο Site μόνο εθνική έχει και εγώ όταν παρήγγειλα το κινητό (ανάθεμα την ώρα) με Πειραιώς έκανα συναλλαγή και είχα χρέωση επειδή είχε εθνική 

Στο σάιτ ανέφερε και τους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς, και τους έδινε και σε όσους έκαναν αγορά με 39Α. Τους λογαριασμούς του αυτούς μπορείς να τα δεις στα άλλα σάιτ που έχει η Ο.Ε. και τα οποία δεν έχουν κλείσει:

https://b2bmobiles.gr/tropoi-pliromis/

https://planc.gr/τρόποι-πληρωμής/

21 λεπτά πριν, mitsos_z είπε

Η παρουσία σε πλατφόρμες σίγουρα βοήθησε πολύ :

Στις 3/4/2024 στις 4:22 ΜΜ, Zazula είπε

Προς τα τέλη Νοεμβρίου 2023 μπήκε το Perishop για ελάχιστες μέρες στο Skroutz (χωρίς να είναι διαθέσιμο στο καλάθι) και κατέβηκε σχεδόν αμέσως, μάλιστα είχα προσωπικά επικοινωνήσει με την Εξυπηρέτηση Πελατών να μάθω το γιατί (καθώς επίσης και αν σκόπευαν να δώσουν κάποια κάλυψη σε όσους τον είδαν στο Skroutz και πήγαν από εκεί στο σάιτ του), κι η απάντηση ήταν στο μεν πρώτο ότι δεν μπορούν να μου πουν στο δε δεύτερο ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή η εταιρεία τους που να δικαιολογεί την ανάμιξή τους εφόσον πλέον ήταν ανενεργό όταν ρώτησα. Φέτος επεχείρησε και ξαναμπήκε στο Skroutz ως LA Mobiles, αλλά και πάλι κατέβηκε από το Skroutz μέσα σε ελάχιστες μέρες (αν και πρόλαβε να λάβει δύο 5άστερα).

Επεξ/σία από Zazula
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το best price θα πρέπει να αναρτήσει όλες τις αξιολογήσεις, και κατά δεύτερον κακός έβγαλε το μαγαζί από το site , θα έπρεπε να υπάρχει μέσα να δέχεται τις αρνητικές αξιολογήσεις και όταν ο τύπος αλλάζει όνομα στην επιχείρηση τότε αυτόματος να αλλάζει και το όνομα στο best price ώστε ο κόσμος να μαθαίνει τι γίνετε. Για εμένα έχει την πιο μεγάλη ευθύνη το best price.

Και κατα δεύτερον γιατί κάποια στιγμή έκλεισε το θέμα και άνοιξε πάλι , ποιος παίρνει αυτή την απόφαση και με ποια αιτιολογία 

Επεξ/σία από stefanidisg
  • Like 8
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Zazula είπε

Τους λογαριασμούς του αυτούς μπορείς να τα δεις στα άλλα σάιτ που έχει η Ο.Ε. και τα οποία δεν έχουν κλείσει:

https://b2bmobiles.gr/tropoi-pliromis/

https://planc.gr/τρόποι-πληρωμής/

Με τόσες μορφές που έχει πάρει, το επόμενο site του θα πρέπει να το ονομάσει zombie.gr

• Haha 2
Δημοσ.

Έβαλε κ PayPal κ Apple pay, ακόμη κ 14 μέρες δωρεάν επιστροφή έχει βάλει.. ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΤΏΡΑ 

IMG_7672.png

IMG_7671.png

IMG_7670.png

Σύντομα κ αντικαταβολή χαχαχαχαχα 

Αα έχει κ 2 χρόνια εγγύηση 🤣

• Sad 1
  • Haha 3
Δημοσ.

Έχει επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε (με οποιονδήποτε τρόπο - πέραν αυτοματοποιημένου μηνύματος) τις τελευταίες 4 μέρες ?

Πλέον δεν διαβάζουν καν τα mails μου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LSDtoSeeHD είπε

Έχει επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε (με οποιονδήποτε τρόπο - πέραν αυτοματοποιημένου μηνύματος) τις τελευταίες 4 μέρες ?

Πλέον δεν διαβάζουν καν τα mails μου. 

Σε κανέναν δεν απαντάει 

Δημοσ.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω καν τι κάνουν , δέχτηκαν καταγγελίες, επιβλήθηκε πρόστιμο και ανεβάζουν συνεχώς καινούργια σάιτ ανενόχλητοι  στα οποία κάνουν ακριβώς τα ίδια ....ανακοινώσεις στο φβ για επίλυση και μετά πάλι δεν απαντά κανείς ...ο ιδιοκτήτης κυριολεκτικά παίζει με την φωτιά, μιλάμε για απίστευτο θράσος ή για τερματισμενη βλακεία....ποιος θα μπει να παραγγείλει πλέον μετά από όλα τα σχετικά άρθρα στην πλατφόρμα ; Το όνομα διέρρευσε παντού και μετά το πιο σημαντικό δεν του έφτασαν αυτά που έφαγε θέλει κ άλλα ;;;!;!;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...