Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 hours ago, pasxaliskar said:

κανενα θεμα δν εχει φουπς εαν κανεις σωστα οτι πρεπει.. προχτες εβαλα 1 χρονο και με πηρε 5-7 λεπτα μεχρι να βρω τι κωδικο ειχα βαλει στο psn για log in στο pc

Με controld + proxy, απο κονσόλα, πήρες συνδρομή? Εμένα το controld μου δίνει IPs που όταν τις τεστάρω δεν είναι τούρκικες...

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ikaros2 είπε

Με controld + proxy, απο κονσόλα, πήρες συνδρομή? Εμένα το controld μου δίνει IPs που όταν τις τεστάρω δεν είναι τούρκικες...

controld δεν με βολεψε ΚΑΘΟΛΟΥ ουτε προχι... ανοιξα vpn  στο πισι .. εβαλα λεφτα add funds.. γεμισε το πορτοφολι .. οταν μπηκανε τα λεφτα στο πορτοφολι ανοιξα το πλει και πατησα την συνδρομη χωρις τιποτα εξτρα.. μπορεις και απο το σαιτ επισης χωρις τιποτα εξτρα ..απλα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε εμένα για παράδειγμα για να φορτώσω funds μόνο με αλλαγη DNS μέσα από το PS και μόνο μεσα από το PS η φόρτωση. Οτιδήποτε άλλο, οποτεδήποτε και να το δοκίμασα μου έβγαζε «Something went wrong». Δοκιμή με 2 κάρτες fups. 

Αφού ακρη δεν έβγαζα και δοκίμασα και λειτούργησε με DNS, συνεχίζω έτσι όποτε και αν χρειαστεί….

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Σε εμένα για παράδειγμα για να φορτώσω funds μόνο με αλλαγη DNS μέσα από το PS και μόνο μεσα από το PS η φόρτωση. Οτιδήποτε άλλο, οποτεδήποτε και να το δοκίμασα μου έβγαζε «Something went wrong». Δοκιμή με 2 κάρτες fups. 

Αφού ακρη δεν έβγαζα και δοκίμασα και λειτούργησε με DNS, συνεχίζω έτσι όποτε και αν χρειαστεί….

μεσα απο το πλει ειναι ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ να βαλεις funds.. για αυτο ειπα πρωτα βαζω απο το πισι 

• Like 1
Δημοσ.

Αν βρεις λειτουργικά dsn είναι το ίδιο εύκολο. Έτσι ξεκίνησα να βάζω συνδρομές μέχρι την εμφάνιση (ζωή σε μας) της payzy. Μετά ήταν γελοίο από παντού. Τώρα πάλι στις αλχημείες. Έτσι είναι άλλωστε οι μαλαγανιές....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, wpgoalkeeper είπε

Αν βρεις λειτουργικά dsn είναι το ίδιο εύκολο. Έτσι ξεκίνησα να βάζω συνδρομές μέχρι την εμφάνιση (ζωή σε μας) της payzy. Μετά ήταν γελοίο από παντού. Τώρα πάλι στις αλχημείες. Έτσι είναι άλλωστε οι μαλαγανιές....

αρχικα λες κ ξανα λς για dns... δν ειναι το dns που βαζεις αλλα το προξι... το dns αλλο ειναι :P

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά!

Ερώτηση λογαριασμό fups μπορούμε να κάνουμε ακόμα ή μόνο αν είχες δημιουργήσει κάποτε; 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, ted_spileo είπε

Καλησπέρα στα παιδιά!

Ερώτηση λογαριασμό fups μπορούμε να κάνουμε ακόμα ή μόνο αν είχες δημιουργήσει κάποτε; 

Ευχαριστώ πολύ 

μπορεις και τωρα κανονικα

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά, προσπαθώ να δημιουργήσω λογαριασμό fups και δεν μου δέχεται κανένα email κατά την εγγραφή, και μου πετάει συνέχεια παρακαλώ καταχωρήστε μία εγκυρη διεύθυνση email. Έχω δοκιμάσει και outlook / gmail / yahoo αλλα τίποτα. Δοκίμασα και μέσω vpn αλλά τίποτα. Γνωρίζεις κανείς να με βοηθήσει?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pavv100 είπε

Kαλησπέρα παιδιά, προσπαθώ να δημιουργήσω λογαριασμό fups και δεν μου δέχεται κανένα email κατά την εγγραφή, και μου πετάει συνέχεια παρακαλώ καταχωρήστε μία εγκυρη διεύθυνση email. Έχω δοκιμάσει και outlook / gmail / yahoo αλλα τίποτα. Δοκίμασα και μέσω vpn αλλά τίποτα. Γνωρίζεις κανείς να με βοηθήσει?

Μήπως είναι προσωρινό κόλλημα..;
Έχεις την τελευταία έκδοση εγκατεστημένη στην κινητή συσκευή σου;

Δημοσ.

Ναι, την απεγκατεστησα και την εκανα εγκατασταση εκ νεου κιολας απο το κινητο. Δοκιμασα και απο υπολογιστη απο την σελιδα τους κατευθειαν και δεν παιρνει κανενα email, δεν μπορω να καταλαβω γιατι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavv100 είπε

Ναι, την απεγκατεστησα και την εκανα εγκατασταση εκ νεου κιολας απο το κινητο. Δοκιμασα και απο υπολογιστη απο την σελιδα τους κατευθειαν και δεν παιρνει κανενα email, δεν μπορω να καταλαβω γιατι. 

Δείχνει να είναι προσωρινό πρόβλημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος από την ομάδα να γράψει ένα οδηγό για fubs 

Και μια ακόμα ερώτηση μπορούμε να έχουμε και φθηνό xbox gamepass με fubs

Επεξ/σία από lucifer626
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lucifer626 είπε

Μπορεί κάποιος από την ομάδα να γράψει ένα οδηγό για fubs 

Και μια ακόμα ερώτηση μπορούμε να έχουμε και φθηνό xbox gamepass με fubs

Όχι, δεν προβλέπεται...

Η διαδικασία είναι ότι δείχνει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...