Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dream21 είπε

Για στείλτε σήμερα από revolut πχ 1000 λίρες να δείτε προμήθεια σε € που πλέον κρατεί η Revolut 🤪

ωχ τι εκαναν παλι για πες;;

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dream21 είπε

Για στείλτε σήμερα από revolut πχ 1000 λίρες να δείτε προμήθεια σε € που πλέον κρατεί η Revolut 🤪

3 λεπτά πριν, PanosK212 είπε

Σιγά το ποσό...

Έλα να λογικευτουμε λίγο... Με τόσα που κερδίζεις κάνοντας (γενικά το αναφέρω) όλες αυτές τις πλαγιές μεθόδους ας μην είμαστε και αχάριστοι...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PanosK212 είπε

40tr λίρες revolut+Fups μπήκαμε πάλι μέσα 1.18€ κάθε μήνα.. Δεν βγαίνω 🤪🤪

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 29/2/2024 στις 5:32 ΠΜ, dream21 είπε

Και έχουν ανέβει και οι τιμές  στο store...

Δημοσ.

Καλημέρα σας

Θα ήθελα να ρωτήσω αν η fups μέθοδο λειτουργεί ακόμα

Εχο να αγοράσω κάτι μήνες και έιμε λίγο χαμένος από την σκηνή...μια επιβεβαίωση μόνο από κάποια πρόσφατη αγορά αν έινε εφικτό 😁.

Δημοσ.
Στις 29/2/2024 στις 5:32 ΠΜ, dream21 είπε

εστειλα χτες γυρο στις 1100 .. περιπου 1 ευρω μου κρατησε..κλαιν

2 ώρες πριν, Glumbuyaya είπε

Καλημέρα σας

Θα ήθελα να ρωτήσω αν η fups μέθοδο λειτουργεί ακόμα

Εχο να αγοράσω κάτι μήνες και έιμε λίγο χαμένος από την σκηνή...μια επιβεβαίωση μόνο από κάποια πρόσφατη αγορά αν έινε εφικτό 😁.

δουλευει κανονικα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

εστειλα χτες γυρο στις 1100 .. περιπου 1 ευρω μου κρατησε..κλαιν

δουλευει κανονικα

Ευχαριστώ φίλε 😁 άρα κάπου 89 λεπτά φαντάζομαι κράτησε, Πάντος κατηφόρισε η λίρα και ελπίζω να μην αλλάξουνε της τιμές πάλι σύντομα.... 

Δημοσ.

Έβαλα 349,65 tl με χρέωσε 26,99 η fuops, το θέμα είναι ότι δεν έμπαινε στον λογαριασμό έκανα ενημέρωση δεν είχα ξανά κάνει από όταν την εγκατέστησα επειδή είχα δει  ότι σε πετάει έξω όμως έβαλα τον κωδικό και μπήκε αμέσως.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε

Έβαλα 349,65 tl με χρέωσε 26,99 η fuops, το θέμα είναι ότι δεν έμπαινε στον λογαριασμό έκανα ενημέρωση δεν είχα ξανά κάνει από όταν την εγκατέστησα επειδή είχα δει  ότι σε πετάει έξω όμως έβαλα τον κωδικό και μπήκε αμέσως.

Μετά το update όντως βάζοντας τον κωδικό συνδέεσαι κανονικά.

Κάποιες περιπτώσεις αν θυμάμαι που αναφέρθηκαν ήταν κυρίως σε αλλαγή συσκευής...

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 14/3/2024 στις 12:41 ΜΜ, xenos3 είπε

Καλησπέρα πως μπορώ να αγοράσω το FC24 (ΓΙΑ WINDOWS 11 PC παντα) με τιμή Τουρκίας; Και χωρίς δισκάκι δεν έχω πρόβλημα ,αν αγοράσω μονο serial cd key
Επίσης μέσω Τουρκίας το βρίσκω φθηνότερα ή και κάποιας άλλης χώρας;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MrGalaxy είπε

Καλησπέρα πως μπορώ να αγοράσω το FC24 (ΓΙΑ WINDOWS 11 PC παντα) με τιμή Τουρκίας; Και χωρίς δισκάκι δεν έχω πρόβλημα ,αν αγοράσω μονο serial cd key
Επίσης μέσω Τουρκίας το βρίσκω φθηνότερα ή και κάποιας άλλης χώρας;

offtopic

Δημοσ.

Θα πάει ένας φίλος Τουρκία. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν εκεί ps gift cards σε φυσικά καταστήματα;

Μου φαίνεται περίεργο που δεν πωλούνται πουθενά online (πχ ebay) άι υποψιάζομαι ότι δεν βγάζουν καθόλου πλέον 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...