Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχεις κανεις θεμα με p731/p735 σε παγωμα οθόνης ανεξαρτήτως εφαρμογής ακομα και σε digea; 

Παγωνει η οθονη και καμια φορα πρεπει να την βγαλω απο την πρίζα ή αν πατησω οποιοδήποτε κουμπι του τηλεκοντρόλ κανει reboot μονης της. 

Εχεις καποιος κάποιο ανάλογο θεμα; 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arxontas77 είπε

Καλησπερα. Εχεις κανεις θεμα με p731/p735 σε παγωμα οθόνης ανεξαρτήτως εφαρμογής ακομα και σε digea; 

Παγωνει η οθονη και καμια φορα πρεπει να την βγαλω απο την πρίζα ή αν πατησω οποιοδήποτε κουμπι του τηλεκοντρόλ κανει reboot μονης της. 

Εχεις καποιος κάποιο ανάλογο θεμα; 

Όχι, εγώ έχω την 43P735 ενάμιση χρόνο και δεν έχει παγώσει η οθόνη ποτέ, ούτε μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα.

Είμαι κάτοχος μιας C805 και θέλω να ρωτήσω αν αντιμετοπίζει κάποιος το εξής με το HDMI-CEC και αν έχει βρει λύση.

Θέλω να χειρίζομαι το playstation από το χειριστήριο της TCL.

Οπότε είμαι στην τηλεόραση διαλέγω το HDMI και ανοίγει το PS5.

Κουνάω τα βελάκια και διαλέγω το account μου.

'Ολα καλά μέχρι εδώ.

Μετά προσπαθώντας να βάλω το κωδικό στο account με το numpad από το χειριστήριο δεν το δέχεται.

Εμφανίζει τους αριθμούς στο κουτάκι πάνω δεξιά όπως όταν πας να αλλάξεις κανάλια.

Αν πατήσω τα βελάκια για να επιλέξω τα νούμερα τότε βάζει τον αριθμό που αντιστοιχεί στο βελάκι.

Μήπως το έχει λύσει κανείς αυτό;;

Η Samsung του 2012 με το Anynet+ δεν είχε θέμα και μπορούσα να βάλω των κωδικό έτσι..

Δημοσ.
Στις 13/1/2024 στις 7:08 ΜΜ, nickol-us είπε

Προσωπικά τη ρύθμισα με το μάτι.

Αν σε ενδιαφέρει ίσως να σου δώσω τις ρυθμίσεις που έχω, δεν ξέρω όμως αν μπορείς να ακολουθήσεις κατά γράμμα (κάθε χώρος με τη φωτεινότητά του και καθένας με τα γούστα του)

Αν σου είναι αύκολο ναι για να το δοκιμάσω. Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω - εχω στο δωματιο μια 32samsung που δεν ειναι ουτε smart ουτε εχει δεκτη για κανάλια .. όταν θέλω να δω κάτι το κάνω cast ... έλεγα μήπως αγοράσω απο kotsovolo την 43p635 στα 270ευρω https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/253054-tv-led-43-tcl-43p635.

Ποια η άποψη σας ? λεω να βγάλω το chromecast και να περάσω τις εφαρμογες , cosmote / apple / disney .. αξίζει σαν αγορά στο smart κομμάτι ?

Γενικα στο σύνολο σε αυτα τα χρήματα θα επιλέγατε κάποια άλλη ? ειτε της TCL είτε άλλη εταιρία ?

Δημοσ.
29 minutes ago, sotiriadisc said:

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω - εχω στο δωματιο μια 32samsung που δεν ειναι ουτε smart ουτε εχει δεκτη για κανάλια .. όταν θέλω να δω κάτι το κάνω cast ... έλεγα μήπως αγοράσω απο kotsovolo την 43p635 στα 270ευρω https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/253054-tv-led-43-tcl-43p635.

Ποια η άποψη σας ? λεω να βγάλω το chromecast και να περάσω τις εφαρμογες , cosmote / apple / disney .. αξίζει σαν αγορά στο smart κομμάτι ?

Γενικα στο σύνολο σε αυτα τα χρήματα θα επιλέγατε κάποια άλλη ? ειτε της TCL είτε άλλη εταιρία ?

Έχω την 50p635 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, η 43άρα μια χαρά είναι και οικονομική για 4k. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο άλλες ακριβότερες. Το σμάρτ κομμάτι είναι στοκ ανδροιδ, ή σου αρέσει ή δεν. Ο ενσωματωμένος media player είναι λίγο πολύ χάλια αλλά παίζουν όλα τέλεια μέσα στο kodi. Οι άλλες εφαρμογές παίζουν μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Nikos_7 είπε

Αν σου είναι αύκολο ναι για να το δοκιμάσω. Ευχαριστώ 

Spoiler

IMG_20240122_204041.jpgIMG_20240122_204056.jpgIMG_20240122_204108.jpgIMG_20240122_204024.jpg

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω την tcl c635...κάποιος να αναφέρει ρυθμίσεις για να βλέπω τέλεια εικόνα σε ταινίες στο netflix και αν αλλάζω ρυθμίσεις για να δω έναν ποδοσφαιρικό αγώνα!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.
17 hours ago, osfp1978 said:

Θα προτιμουσατε Ρ735 ή C645;

Η σειρά C είναι qled. Προς τα εκεί θα πάω την επόμενη φορά στις 65''.

Δημοσ.

Ναι, λόγου κόστους είχα πάρει την P735 πριν ενάμιση χρόνοη σειρά C είχε τουλάχιστον 100€ παραπάνω. Η C645 είναι φετινό μοντέλο και έχει Ίδη πέσει η τιμή της, τώρα αυτή θα επερνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...