vaggos400 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Παιδιά και μένα μου ήρθε μνμ για ραντεβού και αμφιβάλλω αν το έκλεισε ο τεχνικός μου..
1comment Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 21 λεπτά πριν, vaggos400 είπε Παιδιά και μένα μου ήρθε μνμ για ραντεβού και αμφιβάλλω αν το έκλεισε ο τεχνικός μου.. Αν δεν μιλήσεις μαζί του, δεν θα βρεις άκρη.
sdikr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 21 minutes ago, vaggos400 said: Παιδιά και μένα μου ήρθε μνμ για ραντεβού και αμφιβάλλω αν το έκλεισε ο τεχνικός μου.. το βλέπω δύσκολο να το έχει κλείσει άλλος, έχει πάει ενημέρωση στους τεχνικούς να μπούνε να δηλώσουν τα ραντεβού
giannos13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα, Έχουμε μια ταμειακή Datecs CTR-150 και θέλουμε να την διασυνδέσουμε με POS Nexi 2600. Ο τεχνικός που είχαμε, σταμάτησε (έκλεισε την επιχείρηση) πριν μερικές μέρες και είμαστε στον αερά. Ξέρεις κανένας κάποιον τεχνικό εντός Αττικής που υποστηρίζει αυτή την ταμειακή και μπορεί να μας κλείσει ραντεβού; Στην αντιπροσωπεία της Datecs δεν απαντάνε μέρες τώρα...Έχω βρει δύο εμπόρους που πουλάνε datecs και ούτε αυτοί απαντάνε. Επίσης, έχουμε κάνει αίτηση για voucher εδώ και ένα μήνα αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα. Εάν βρεθεί κάποιος τεχνικός να μας κλείσει ραντεβού, θα δεχτεί να πληρωθεί με το voucher ή να μην το αναφέρω καθόλου; Ευχαριστώ!
Finn Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 1 hour ago, giannos13 said: Καλησπέρα, Έχουμε μια ταμειακή Datecs CTR-150 και θέλουμε να την διασυνδέσουμε με POS Nexi 2600. Ο τεχνικός που είχαμε, σταμάτησε (έκλεισε την επιχείρηση) πριν μερικές μέρες και είμαστε στον αερά. Ξέρεις κανένας κάποιον τεχνικό εντός Αττικής που υποστηρίζει αυτή την ταμειακή και μπορεί να μας κλείσει ραντεβού; Στην αντιπροσωπεία της Datecs δεν απαντάνε μέρες τώρα...Έχω βρει δύο εμπόρους που πουλάνε datecs και ούτε αυτοί απαντάνε. Επίσης, έχουμε κάνει αίτηση για voucher εδώ και ένα μήνα αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα. Εάν βρεθεί κάποιος τεχνικός να μας κλείσει ραντεβού, θα δεχτεί να πληρωθεί με το voucher ή να μην το αναφέρω καθόλου; Ευχαριστώ! Για δες εδώ 1
1comment Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, giannos13 είπε Καλησπέρα, Έχουμε μια ταμειακή Datecs CTR-150 και θέλουμε να την διασυνδέσουμε με POS Nexi 2600. Ο τεχνικός που είχαμε, σταμάτησε (έκλεισε την επιχείρηση) πριν μερικές μέρες και είμαστε στον αερά. Ξέρεις κανένας κάποιον τεχνικό εντός Αττικής που υποστηρίζει αυτή την ταμειακή και μπορεί να μας κλείσει ραντεβού; Στην αντιπροσωπεία της Datecs δεν απαντάνε μέρες τώρα... Ρωτα ολους τους τεχνικούς της περιοχης σου. Πες οτι εχεις και τις οδηγιες συνδεσης. Μην αναφέρεις για voucher. 1
arel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) γεια σας. ζήτησα σήμερα 26/3/24 ώρα 14:15 να δηλωθεί ραντεβού για τη διασύνδεση Daisy eXpert-SXν ταμειακής μου με POS sumup SOLO από τεχνικό εγκατάστασης και υποστήριξης ΦΗΜ μέχρι στιγμής δεν έλαβα στο mail μου επιβεβαίωση. έχει κανένας στη χρίση του μηχάνημα POS sumup SOLO ; Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από arel
4saken Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 «Ξεπέρασαν τις 110.000 οι επιχειρήσεις που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία διασύνδεσης των ταμειακών τους μηχανών με τα συστήματα POS. Τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφονται περίπου 5.000 διασυνδέσεις ημερησίως. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγραμμάτων. Γελαει ο κοσμος... 1 5
1comment Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, 4saken είπε «Ξεπέρασαν τις 110.000 οι επιχειρήσεις που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία διασύνδεσης των ταμειακών τους μηχανών με τα συστήματα POS. Τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφονται περίπου 5.000 διασυνδέσεις ημερησίως. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγραμμάτων. Γελαει ο κοσμος... Δεν υποτίθεται ότι είναι πάνω από 500 χιλιάδες οι επιχ. που πρέπει αν διασυνδεθούν; Οι 110 είναι το 1/5! Πώς θα προλάβουν όλοι; Εντωμεταξύ εσείς στα μαγαζιά που πάτε έχουν συνδεθεί; Εγώ μόνο ένα έχω πετύχει! Φαρμακεία, εστίαση, ρουχάδικα παντού χτυπάνε ακόμα το ποσό στο πος! Μάλιστα ακόμα πετυχαίνω φαινόμενα να δίνουν μόνο την απόδειξη του πος! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2024 από 1comment
sdikr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 2 hours ago, 1comment said: Δεν υποτίθεται ότι είναι πάνω από 500 χιλιάδες οι επιχ. που πρέπει αν διασυνδεθούν; Οι 110 είναι το 1/5! Πώς θα προλάβουν όλοι; Εντωμεταξύ εσείς στα μαγαζιά που πάτε έχουν συνδεθεί; Εγώ μόνο ένα έχω πετύχει! Φαρμακεία, εστίαση, ρουχάδικα παντού χτυπάνε ακόμα το ποσό στο πος! Μάλιστα ακόμα πετυχαίνω φαινόμενα να δίνουν μόνο την απόδειξη του πος! Δεν έχουν όλοι ταμειακές, αρκετοί έχουν λιανική με φορολογικό μηχανισμό και αυτοί είναι σε άλλη κατηγορία και δεν έχει ξεκινήσει η διασύνδεση ακόμα.
saltofx_v Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 να ρωτησω λιγο αν γνωριζει κανεις τι γινεται με τα eshop? οταν μας πληρωνουν με καρτα (μεσω του site-δεν υπαρχει φυσικη συσκευη Pos) και εμεις κοβουμε την αποδειξη στην ταμειακή μετά απο 2-3 μερες που γινεται η αποστολη του εμπορευματος, την κοβουμε μετρητα?
DomToretto Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως παιδιά, που ακόμη εκκρεμεί η διασύνδεση μου, από το μαγαζί του τεχνικού μου μου είπαν πως με έχουν ''δρομολογήσει'' για διασύνδεση, αλλά κανένας τεχνικός δεν ασχολείται με τα ραντεβού της ΑΑΔΕ. Και τους ρωτάω, πως θα έχω εγώ δηλαδή ένα πειστήριο ότι έχω ραντεβού διασύνδεσης. Και μου απάντησαν πως βρίσκομαι στις λίστες τους με ραντεβού διασύνδεσης και αν θέλει η ΑΑΔΕ μπορεί να απευθυνθεί σε αυτούς. Ένα Μπάχαλο. Έχουμε γίνει το μπαλάκι χωρίς να φταίμε. Edit: Βλέπω στο Μητρώο και Επικοινωνία της ΑΑΔΕ ότι έχουν προσθέσει δύο νέα πεδία, ένα στα Στοιχεία Ενεργών ΦΗΜ και ένα που λέγεται ''Τεχνική Υποστήριξη Ταμειακού Συστήματος'' και έχει εκεί ένα PDF με τους τεχνικούς και έναν πίνακα που αναγράφονται στοιχεία για τη διασύνδεση. Σε εμένα δεν υπήρχαν αυτά χθές. Ισως για αυτό να ήρθαν σε κάποιους mail για ραντεβού διασύνδεσης. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2024 από DomToretto
zmaskos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 ΓΤΠ κατασταση και σε μενα ο τεχνικος δε δηλωνει ραντεβου στην ΑΑΔΕ. Μου ειπε η λογιστρια να δοκιμασει αυτη να δηλωσει εαν δεν γινει μεχρι αυρι η δαισυνδεση.
sdikr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 2 hours ago, saltofx_v said: να ρωτησω λιγο αν γνωριζει κανεις τι γινεται με τα eshop? οταν μας πληρωνουν με καρτα (μεσω του site-δεν υπαρχει φυσικη συσκευη Pos) και εμεις κοβουμε την αποδειξη στην ταμειακή μετά απο 2-3 μερες που γινεται η αποστολη του εμπορευματος, την κοβουμε μετρητα? Η διασύνδεση αφορά φυσικές ταμειακές και φυσικά Pos, δεν ξέρω αν εσύ καλύπτεσαι με αυτό απο την υποχρέωση για να έχεις pos. Δοκίμασε να δεις στην πληροφόρηση στην ΑΑΔΕ τι έχει για εσένα, αν έχει Pos δηλαδή
4saken Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Mην μου αγχωνεστε απο την στιγμη που το προστιμο ειναι 10.000-20.000 δεν εχουμε προβλημα....Αν ηταν κανα 500ρικο θα καναμε αλλη κουβεντα... 1 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα