Jimis202 Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου Εγώ λατρεύω τις λέξεις που επέλεξαν για να περιγράφουν μια χρέωση που δεν υπήρχε. Αν η Eurobank το λέει Advantage, η Alpha το λέει Benefit τότε η Πειραιώς να το πει ...JACKPOT ;;;;;;;;;; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Jimis202 είπε τότε η Πειραιώς να το πει ...JACKPOT ;;;;;;;;;; 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, SabotazNic said: Ναι, και; Εδώ στο συγκεκριμένο θέμα συζητάμε για την υποχρεωτική συνδρομή σε κάθε λογαριασμό Eurobank, και αυτό που δείχνεις δεν αφορά κάτι υποχρεωτικό. Επεξ/σία 27 Απριλίου από Joshua21 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ναι, και; Εδώ στο συγκεκριμένο θέμα συζητάμε για την υποχρεωτική συνδρομή σε κάθε λογαριασμό Eurobank, και αυτό που δείχνεις δεν αφορά κάτι υποχρεωτικό. Και επισης η Alpha εχει την Bonus καρτα που αν και δεν ειναι υποχρεωτικη ουσιαστικα αυτη προωθει ως την "κυρια" χρεωστικη της με χρεωση 12ευρω το χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JSD Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου Σε λίγο μπαίνει ο Μάης και σαν τους centοκυνηγούς της Eurobank δεν έχει. Οι κυνηγοί της Alpha είναι για καμιά μπεκάτσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nidis Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου Εγώ πάντως παίδες έστειλα στο support μηνυμα και μου απάντησαν ευγενέστατα. Με πήραν και τηλέφωνο για να μου πουν οτι αφού ο εργοδότης μου δεν έχει λογαριασμό στην Eurobank δεν γίνεται να χαρακτηριστεί λογαριασμός μισθοδοσίας ο δικός μου λογαριασμός ενώ βλέπουν ότι κάθε μήνα μπαίνει ο μισθός μου εκει. Μου είπαν ότι ο μόνος τρόπος για να μην πληρώνω τα 0.60€ είναι να έχει ο εργοδότης λογαριασμό στην Eurobank και να πληρώνει τη μισθοδοσία από εκεί είτε να έχω στο λογαριασμό 10.000€ Αλλιώς λυπούνται αλλά δεν γίνεται τίποτα! 🤯🤯🤯 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrunoB Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου Ενημερωτικα, χθεσινή επιστολή σε συνταχιούχο που τη λαμβάνει στη Eurobank. Καμία χρέωση για κανέναν λογαριασμό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLiTzER Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου 57 λεπτά πριν, Nidis είπε είτε να έχω στο λογαριασμό 10.000€ Ισχύει αυτό; Αν έχεις απλά 10.000€ στον λογαριασμό σου γλιτώνεις τη χρέωση; Γιατί γράφει για "προϊόντα" (ασφαλιστικά, επενδυτικά κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου 23 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Ισχύει αυτό; Αν έχεις απλά 10.000€ στον λογαριασμό σου γλιτώνεις τη χρέωση; Γιατί γράφει για "προϊόντα" (ασφαλιστικά, επενδυτικά κτλ). ΝΑΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrunoB Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2 hours ago, BLiTzER said: Ισχύει αυτό; Αν έχεις απλά 10.000€ στον λογαριασμό σου γλιτώνεις τη χρέωση; Γιατί γράφει για "προϊόντα" (ασφαλιστικά, επενδυτικά κτλ). Ναι, γράφει και καταθετικά προιόντα, δλδ πολύ απλά καταθέσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 3 hours ago, BrunoB said: Ενημερωτικα, χθεσινή επιστολή σε συνταχιούχο που τη λαμβάνει στη Eurobank. Καμία χρέωση για κανέναν λογαριασμό του. Δεν λέει κάτι αυτό, το ίδιο ακριβώς e-mail έχει έρθει σε όλους μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrunoB Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 8 hours ago, Joshua21 said: Δεν λέει κάτι αυτό, το ίδιο ακριβώς e-mail έχει έρθει σε όλους μας. Η επιστολή (όχι email) ενημερώνει οτι δεν θα έχει χρέωση. Η ενημέρωση στον κάθε πελάτη είναι προσωποποιημένη και αναλόγως αναφέρει δωρεάν ή 0,60€. Δεν είναι σε όλους το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 1 hour ago, BrunoB said: Η επιστολή (όχι email) ενημερώνει οτι δεν θα έχει χρέωση. Η ενημέρωση στον κάθε πελάτη είναι προσωποποιημένη και αναλόγως αναφέρει δωρεάν ή 0,60€. Δεν είναι σε όλους το ίδιο Δεν κάνει διαφορά αν η ενημέρωση ήρθε με e-mail ή με επιστολή, σε όλους είναι προσωποποιημένη μια και γράφει και το όνομα του πελάτη και ακριβή ημερομηνία ένταξης στο πακέτο, σε όλους γράφει σε μια πρόταση ότι είναι δωρεάν και στην αμέσως επόμενη ότι το δωρεάν έχει προϋποθέσεις, πανομοιότυπη ενημέρωση έλαβα και εγώ που δεν έχω καμία από τις 3 προϋποθέσεις για πακέτο χωρίς κόστος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 14 hours ago, BrunoB said: Ενημερωτικα, χθεσινή επιστολή σε συνταχιούχο που τη λαμβάνει στη Eurobank. Καμία χρέωση για κανέναν λογαριασμό του. Διάβασε το όλο το μήνυμα αναφέρει προϋποθέσεις για να είναι δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrunoB Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 1 hour ago, Joshua21 said: σε όλους γράφει σε μια πρόταση ότι είναι δωρεάν και στην αμέσως επόμενη ότι το δωρεάν έχει προϋποθέσεις, πανομοιότυπη ενημέρωση έλαβα και εγώ που δεν έχω καμία από τις 3 προϋποθέσεις για πακέτο χωρίς κόστος Περίεργο, σε εμένα πάντως έγραφε μόνο για τη χρέωση 1 hour ago, Tsino said: Διάβασε το όλο το μήνυμα αναφέρει προϋποθέσεις για να είναι δωρεάν Το γνωρίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα