alex_000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εγω παιδια αυτες ολες τις πρασιναδες τις λεω με μια φραση "χαρτια εφημεριδας" καταβαλω υπερανθρωπες προσπαθειες να τα φαω ... εγώ αγγουροντομάτα / μαρούλι με βαλσάμικο ξύδι την τσακίζω και μου αρέσει πολύ. Με αυτή αλλάζω άλλα φαγητά κυρίως γιατί φτιάχνεται πολύ εύκολα. Αλλιώς θα μου άρεσε και καροτοσαλάτα αλλά σπαει αρχίδια με το καθάρισμα καρότου. Νομίζω υπάρχει κάποιο είδος σαλάτας για όλους, δεν γίνεται όλα να σου φένονται σανός. Καταρχάς, ευχαριστώ για τα καλά λόγια και για την εκτίμηση που δείχνετε όλοι στο thread για την προσπάθειά μου. Το κάνουμε για ψυχολογική υποστήριξη. Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος κάνει 9 ώρες ποδήλατο σε μια μερα (και μάλιστα το ΣΚ) έχει ψυχολογικά προβλήματα. 7
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 εγώ αγγουροντομάτα / μαρούλι με βαλσάμικο ξύδι την τσακίζω και μου αρέσει πολύ. Με αυτή αλλάζω άλλα φαγητά κυρίως γιατί φτιάχνεται πολύ εύκολα. Αλλιώς θα μου άρεσε και καροτοσαλάτα αλλά σπαει αρχίδια με το καθάρισμα καρότου. Νομίζω υπάρχει κάποιο είδος σαλάτας για όλους, δεν γίνεται όλα να σου φένονται σανός. Οχι ρε συ σαλατα ντοματα και τετοια τρωω ,με τα μαρουλια εχω προβλημα .
alex_000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εντάξει αυτό εννοώ σαλάτα ρε, λαχανικά γενικά και αόριστα.. σιγά μην κάθομαι να φάω σανό. 1
wizzy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το κάνουμε για ψυχολογική υποστήριξη. Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος κάνει 9 ώρες ποδήλατο σε μια μερα (και μάλιστα το ΣΚ) έχει ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό μου το λένε κι άλλοι, λες να το κοιτάξω;
4saken Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Κλασσικα αν δεν κανω 2-3 μερες γυμναστικη χαλαρωνω και βαριεμαι να ξεκινησω... "ελα μωρε κανεις αυριο" ακουγεται η φωνουλα.Αν την αγνοησεις ομως το αισθημα που νιωθεις μολις ολοκληρωσεις το προγραμμα ανεκτιμητο... 3
wizzy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Που να νιώσεις το αίσθημα να κατεβαίνεις από τη σέλα του ποδηλάτου μετά από σχεδόν 10 ώρες ποδηλασία... Priceless! 2
Arct1c Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Που να νιώσεις το αίσθημα να κατεβαίνεις από τη σέλα του ποδηλάτου μετά από σχεδόν 10 ώρες ποδηλασία... Priceless! εχω νιωσει το αισθημα να κουνιεσαι απο το καναπε μετα απο 10 ωρες, πολακις... πιανεται?? 1
yannis27gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Τα πήρα με τη στασιμότητα στα βυθίσματα. Χτες έβαλα +10 κιλά από την προηγούμενη προπόνηση. Οι τετρακέφαλοι με έβριζαν αλλά τα έβγαλα. Η γυναίκα μου τσατίζεται όταν τοποθετούμαι δημόσια για ένα στόχο που θέτω γιατί αν δεν τον πετύχω θα γίνω ρεζίλι. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το κάνω βέβαια καθώς "εγκλωβίζομαι" έτσι κι αυτό είναι ακόμη μία παρακίνηση για να μην τα παρατήσω. Δηλώνω λοιπόν ευθαρσώς ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα κάνω 3*5 σκουότ με τα κιλά μου, με άρτια τεχνική και 1 λεπτό διάλειμμα αναμεσα στα σετ. Αν δεν το πετύχω -που θα το πετύχω-, απλά λέμε τώρα, αν δεν το πετύχω -που θα το πετύχω- θα βγω με κασκόλ του μπάοκ. Ο θεός, αν υπάρχει, βοηθός 3
bosei Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 PR σήμερα στον πάγκο με κιλά που πρώτη φορά έπιασα και μετά από δύο μονές στα ίδια κιλα. Bench press: 2 x 1 @ 100 + 1 x 3 @ 100 (AMRAP set) + 1 x 6 @ 90 (AMRAP set) Μιάς και λέμε για σαλάτες εγώ τρώω τουλάχιστον 1 σαλάτα με: 5-6 φύλλα μαρούλι + 1 καρότο + 1 πιπεριά Φλωρίνης + 1 ντομάτα μαζί με λάδι και βαλσάμικο. Η προετοιμασία της είναι βαρετή όσο δεν πάει αλλά γαμεί. 11
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 είπα να ξυρίσω πόδι γιατι αρχίζω κ ιδρώνω και δε γουστάρω και τελικά έχουν παρει λίγο στη γράμμωση που θα είναι σαν χαρακωμένα θα τα προτιμώ καλύτερα όμως :3δεν ειναι απο προπόνηση , 7 μέρες μετά την τελευταία προπόνηση ποδιών αυτή υποτίθεται οτι ειναι απο γάμπα αλλα είχε λιγο σκοτάδι στο δωμάτιο κ δεν φαίνεται λεπτομέρεια , δεν ειναι απο πλαστικό λελ τέλος μια αεροπλανική να φανεί λίγο το μέγεθος , σε άλλο δωμάτιο με φως μπαλκ μοντ μπαλκ μοντ αχχαχαχαχχαχαχαχα κλάμα καλή μου γράμμωση , it started! :"3 9
bosei Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ωραίος Νίκο...η 1 γάμπα σου είναι σαν δύο δικές μου. Βγάλε όμως και καμιά φωτογραφία σαν άνθρωπος ρε να φανεί όλο το πόδι...κάτι τέτοιο --> http://www.true-natural-bodybuilding.com/pics/true-natural-bodybuilder-legs.jpg 3
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ωραίος Νίκο...η 1 γάμπα σου είναι σαν δύο δικές μου. Βγάλε όμως και καμιά φωτογραφία σαν άνθρωπος ρε να φανεί όλο το πόδι...κάτι τέτοιο --> http://www.true-natural-bodybuilding.com/pics/true-natural-bodybuilder-legs.jpg τρεις φωτογραφίες για πλάκα τράβηξα απόλες τις γωνίες αλλα τις έκοψα για να μη σβήνω σιδερώστρες και μαλακίες να ολόκληρη ps : το true natural bb με πέθανε αχαχαχχααχαχ
bosei Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 τρεις φωτογραφίες για πλάκα τράβηξα απόλες τις γωνίες αλλα τις έκοψα για να μη σβήνω σιδερώστρες και μαλακίες να ολόκληρη C360_2015-03-27-13-08-22-852.jpg ps : το true natural bb με πέθανε αχαχαχχααχαχ Τώρα φαίνεται καλύτερα...μεγαλύτερο απ' ότι φαινόταν στις κομμένες. Χαχα...πάτησα στο google "legs bodybuilding picture". 1
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Πράσινη σαλάτα τι εννοούμε? Μαρούλι/ρόκα/iceberg? Είναι κάποιο άλλο? Baby spinach τρώει κανείς? Εγώ πετάω μέσα και μισό αβοκάντο, καρύδια και παξιμάδια (αν και θέλω να αποφεύγω τυποποιημένα αρτοσκευάσματα). πρασινη σαλατα εννοουμε αυτα ολα οσα λες συν μπροκολο ! μαλλον ξεκιναμε απο μπροκολο και μετα βαζουμε οτι αλλο θελουμε ! επισης καροτο μπραβο γιαννη , ειναι τελειο τρωγεται με ολους τους τροπους, ωμο , βραστο , τριμενο , δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να το φαει καποιος και παει παντου , εγω το τριβω ακομη και πανω απο το ρυζι ! και κομματακια βρασμενο μπροκολο εννοειται ανακατευω στο ρυζι , οποιος δοκιμασει θα δει .. νικολα ωραιος ρε , τουμπανος ! επι της ευκαιριας - παιδες ειστε 2-3 που δεν εχω απαντησει καν στα πμ σας σορρυ επεσε πολυ δουλεια κ δεν υπαρχει πολυς χρονος να μπαινω εδω , και παλι σορρυ ελπιζω συντομα να σας βοηθησω οσο μπορω , ποσταρετε εδω οτι θελετε ειναι το ιδιο ακριβως ! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις