stratigos24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Το νικητηριο γκολ που εβαλα στο 87' πριν λιγο σε εναν τυπο...http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PS3/Stratigos24/2014/video/192981153 1
vitoribo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 PESάκιας από το 96/97, το χα παρατήσει γενικά το άθλημα τα τελυταία δυο χρόνια λόγω έλλειψης χρόνου, πήρα PS4 και κατέβασα το ντέμο για να παίξω ένα ποδοσφαιράκι και ας είναι και το μουφίφα. Λόγω μουντιάλ, έτυχε να έχω πολύ πρόσφάτα παίξει και το προ 14 σε ενα ps3. Δυο μέρες μετά, αγόρασα το παιχνίδι γιατί έχω πάθει πλάκα. Το βασικό μου θέμα με το φίφα ήταν παλιότερα ότι δεν ήταν fun. Οι φάσεις που έβγαιναν ήταν συγκεκριμένες, μου παραφαινόνταν scripted. Not anymore (ή δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια ακόμα). Το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Γενικά παίζω offline και πχ σε παιχνίδι Real-Rangers κερδίζω 1-0 με τα χίλια ζόρια. World class και semi assisted, normal. Legendary δεν το συζητάω καν. Δεν μπορώ να κλέψω μπάλα, στα 3/4 του γηπέδου, κάποια στιγμή το ΑΙ θα κάνει κάποιο μαγικό κτλ. Αυτά που λένε ότι οι ψιλοκρεμαστές μπαλιές περνάνε, τα κόρνερ μπαίνουν όλα κ.α., εγώ δεν τα βλέπω). Δεν ξέρω αν φταίει που δεν έχω ξαναπαίξει φίφα, αν και δε νομίζω, ή απλά έχω καιρό να παίξω γενικά και φαίνεται. Δεν ξέρω αν φταίει που παίζω semi, αλλά το manual μου φαίνεται ότι θέλει πολύ παίδεμα, και γενικότερα για κάτι settings (orion πχ) με full manual και 15' παιχνίδι, δεν έχω χρόνο. Τις πταίει ρε παίδες;
Red_4ever Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 PESάκιας από το 96/97, το χα παρατήσει γενικά το άθλημα τα τελυταία δυο χρόνια λόγω έλλειψης χρόνου, πήρα PS4 και κατέβασα το ντέμο για να παίξω ένα ποδοσφαιράκι και ας είναι και το μουφίφα. Λόγω μουντιάλ, έτυχε να έχω πολύ πρόσφάτα παίξει και το προ 14 σε ενα ps3. Δυο μέρες μετά, αγόρασα το παιχνίδι γιατί έχω πάθει πλάκα. Το βασικό μου θέμα με το φίφα ήταν παλιότερα ότι δεν ήταν fun. Οι φάσεις που έβγαιναν ήταν συγκεκριμένες, μου παραφαινόνταν scripted. Not anymore (ή δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια ακόμα). Το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Γενικά παίζω offline και πχ σε παιχνίδι Real-Rangers κερδίζω 1-0 με τα χίλια ζόρια. World class και semi assisted, normal. Legendary δεν το συζητάω καν. Δεν μπορώ να κλέψω μπάλα, στα 3/4 του γηπέδου, κάποια στιγμή το ΑΙ θα κάνει κάποιο μαγικό κτλ. Αυτά που λένε ότι οι ψιλοκρεμαστές μπαλιές περνάνε, τα κόρνερ μπαίνουν όλα κ.α., εγώ δεν τα βλέπω). Δεν ξέρω αν φταίει που δεν έχω ξαναπαίξει φίφα, αν και δε νομίζω, ή απλά έχω καιρό να παίξω γενικά και φαίνεται. Δεν ξέρω αν φταίει που παίζω semi, αλλά το manual μου φαίνεται ότι θέλει πολύ παίδεμα, και γενικότερα για κάτι settings (orion πχ) με full manual και 15' παιχνίδι, δεν έχω χρόνο. Τις πταίει ρε παίδες; Θα σου προτεινα μιας και παιζεις πρωτη φορα offline modes στο φιφα να βαλεις πιο ευκολο difficulty και οταν δεις οτι κερδιζεις με 3-0, 4-0 κτλ. να αλλαξεις το mode. Ειδικα εσυ που ησουν PESακιας τοσο καιρο, λογικο ειναι να δυσκολευτεις με το Φιφα στην αρχη, πολυ διαφορετικο απο το προ. 2
Alejandro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτά που λένε ότι οι ψιλοκρεμαστές μπαλιές περνάνε, τα κόρνερ μπαίνουν όλα κ.α., εγώ δεν τα βλέπω). Αν παίξεις online, θα τα δεις! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2014 από Alejandro 2
vitoribo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αν είχες δυο παιδιά και πάταγες συνέχεια options, θα καταλάβαινες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 PESάκιας από το 96/97, το χα παρατήσει γενικά το άθλημα τα τελυταία δυο χρόνια λόγω έλλειψης χρόνου, πήρα PS4 και κατέβασα το ντέμο για να παίξω ένα ποδοσφαιράκι και ας είναι και το μουφίφα. Λόγω μουντιάλ, έτυχε να έχω πολύ πρόσφάτα παίξει και το προ 14 σε ενα ps3. Δυο μέρες μετά, αγόρασα το παιχνίδι γιατί έχω πάθει πλάκα. Το βασικό μου θέμα με το φίφα ήταν παλιότερα ότι δεν ήταν fun. Οι φάσεις που έβγαιναν ήταν συγκεκριμένες, μου παραφαινόνταν scripted. Not anymore (ή δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια ακόμα). Το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Γενικά παίζω offline και πχ σε παιχνίδι Real-Rangers κερδίζω 1-0 με τα χίλια ζόρια. World class και semi assisted, normal. Legendary δεν το συζητάω καν. Δεν μπορώ να κλέψω μπάλα, στα 3/4 του γηπέδου, κάποια στιγμή το ΑΙ θα κάνει κάποιο μαγικό κτλ. Αυτά που λένε ότι οι ψιλοκρεμαστές μπαλιές περνάνε, τα κόρνερ μπαίνουν όλα κ.α., εγώ δεν τα βλέπω). Δεν ξέρω αν φταίει που δεν έχω ξαναπαίξει φίφα, αν και δε νομίζω, ή απλά έχω καιρό να παίξω γενικά και φαίνεται. Δεν ξέρω αν φταίει που παίζω semi, αλλά το manual μου φαίνεται ότι θέλει πολύ παίδεμα, και γενικότερα για κάτι settings (orion πχ) με full manual και 15' παιχνίδι, δεν έχω χρόνο. Τις πταίει ρε παίδες; Βαλτο στο professional και στο setting πηγαινε CPU gameplay και χαμηλωσε τα στανταρ του υπολογιστη.Εκει που γραφει δηλαδη ταχυτητα σουτ,ταχυτητα πασας positioning marking κι ολα αυτα,εχε τα δικα σου στο 50 και κανε του υπολογιστη 40 και οσο βελτιωνεσαι ανεβαζε τα στανταρ του υπολογιστη.Εγω πλεον παιζω με τα δικα μου στο 50 και του υπολογιστη στο 47.
vitoribo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τελικά διαφορά άρχισα να βλέπω όσο έπαιζα world class. Σε χαμηλότερο lvl, αν δεν σπριντάρεις, ο αμυντικός σε αφήνει, μια νρτιμπλίτσα στην περιοχή και τέλος. Δυσκολεύομαι αλλά τουλάχιστον έιναι πιο κοντά στην πραγματικότητα το παιχνίδι έτσι.
vitoribo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω αν το gameplay που λένε κάποιοι είναι το ίδιο εδώ και 2 χρόνια. Αλλά είναι πολύ καλό. συμφωνώ ότι είναι λες και είναι μισό το παιχνίδι, δεν μπορώ καν να το φανταστώ χωρίς το WC. Το σπρώξιμο στο UT είναι κατ εμέ απαράδεκτο. Κατα τ΄άλλα, ανυπομονώ για το 15
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ήθελα να ρωτήσω αν το επίπεδο έχει ανέβει στο Seasons. Ήμουν Division 2 όταν πρωτοβγήκε στο PS4 και λίγο πιο μετά και τώρα από Division 5 για να πάω στην 4 έφτυσα αίμα. Δύσκολα θα πάω στην 3.
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Full serie A στο fifa15: http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-15-serie-a-announcement
lak10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 ας τελειωσει το αστειο μμε τα scripted match στο online η μουν division 3 και ξαφνικα βρεθηκα division 6 και δεν μπορω να ανεβω με τιποτα. οχι δεν ξεχασα το Fifa απλα η θα γινονται τρελες καραμπολες και θα τρωω η γκολ οι οι παικτες μου θα σερνονται. ας καταργησουν τα seasons και να εχουμε μονο ranked matches
polakis21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 ας τελειωσει το αστειο μμε τα scripted match στο online η μουν division 3 και ξαφνικα βρεθηκα division 6 και δεν μπορω να ανεβω με τιποτα. οχι δεν ξεχασα το Fifa απλα η θα γινονται τρελες καραμπολες και θα τρωω η γκολ οι οι παικτες μου θα σερνονται. ας καταργησουν τα seasons και να εχουμε μονο ranked matches Φιλε εγω ειμαι division1 μηνες τώρα. Παίζω μόνο manual παιχνίδια και δεν έχω τιποτα scripted...Αν παιζεις assisted με τα παιδακια δεν σου φταιω εγω. Κάποιοι το φωνάζουμε χρόνια... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το πρώτο μου γκολ που ανεβάζω με to share button ,Απολάυστε! πατηστε και στο HD button να φαίνεται καλύτερα https://www.facebook.com/photo.php?v=10204166674187902
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα