Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ψάχνω κινητό αλλά μια ζελατίνη για την οθόνη αυτού από το skroutz. Γενικά ποια εταιρεία εμπιστεύεστε ώστε να μην χαλάει την αίσθηση της αφής του κινητού; Ειδικά ενδιαφέρομαι για το Galaxy S6 Edge.

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ίσως έχει απαντηθεί παραπάνω το θέμα αλλα απο τα νεύρα μου δεν μπόρεσα να διαβάσω πολλές σελίδες..

Nexus 5X και είναι η 3η φορά που πρέπει να αλλαχτεί πλακέτα (bootloop , στέλνω service παραλαμβάνω και κολλάει , ξαναστέλνω , παραλαμβάνω και ξανακολλάει). Τώρα μου λένε στο service οτι δεν έχουν ανταλλακτικά. Ηδη 20 μέρες και προχωράμε. 

Αγορασμένο απο skroutzομάγαζο , τι πρέπει να κάνω για αντικατάσταση με καινούρια συσκευή; 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ίσως έχει απαντηθεί παραπάνω το θέμα αλλα απο τα νεύρα μου δεν μπόρεσα να διαβάσω πολλές σελίδες..

Nexus 5X και είναι η 3η φορά που πρέπει να αλλαχτεί πλακέτα (bootloop , στέλνω service παραλαμβάνω και κολλάει , ξαναστέλνω , παραλαμβάνω και ξανακολλάει). Τώρα μου λένε στο service οτι δεν έχουν ανταλλακτικά. Ηδη 20 μέρες και προχωράμε. 

Αγορασμένο απο skroutzομάγαζο , τι πρέπει να κάνω για αντικατάσταση με καινούρια συσκευή; 

Δε στο αλλαζουν αν ειναι ΕΕ τηλ αλλα εχεις το δικαιωμα να ζητησεις συσκευη αντικαταστασης μεχρι να επισκευαστει η δικια σου βαση του αστικου κωδικα μπορεις να το ψαξεις

Δημοσ.

Για αντικατάσταση με καινούργια επισκευή μόνο από το κατάστημα αγοράς. Το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι παλιό πλέον κινητό.

Δημοσ.

Πηγαινεις τα χαρτιά που σου δίνει το service για αλλαγή πλακέτας(3 φορές παραπαει εντός εγγύησης). Αν σου αρχίσουν τα κουλα, ΓΓΚ η συνήγορο. Έτσι Βασικά το έκαναν ορισμένοι με το g4 γιατί φυσικά δεν γίνεται να είσαι 3 και λίγο χωρίς συσκευή.

Δημοσ.

Καλημέρα, εαν αγοράσω ενα Lenovo moto g5 από κατάστημα μέσω skroutz καλύπτομαι από εγγύηση 2 ετών? Ρωτάω για εδώ μέσα διάβασα πως επειδή η Lenovo είναι εισαγωγέας και όχι αντιπρόσωπος τότε καλύπτει μόνο τα δικά της!

Δημοσ.

καλημερα παιδια!

επειδη το βιαζομαι για αγορα(εχω μεινει χωρις κινητο)πιο κινητο xiaomi προτεινεται μεχρι 280 ευρω??

θελω κατι οσο πιο τελευταιο μοντελο γινεται και σε οσο γινεται κορυφαιες αποδοσεις.

δυστυχως ηθελα το mi 5x αλλα δεν εχει βγει ακομα

ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

καλημερα παιδια!

επειδη το βιαζομαι για αγορα(εχω μεινει χωρις κινητο)πιο κινητο xiaomi προτεινεται μεχρι 280 ευρω??

θελω κατι οσο πιο τελευταιο μοντελο γινεται και σε οσο γινεται κορυφαιες αποδοσεις.

δυστυχως ηθελα το mi 5x αλλα δεν εχει βγει ακομα

ευχαριστω!!!!

http://www.skroutz.gr/s/10865008/Xiaomi-Mi-6-128GB.html ουψψ!!! Τώρα είδα μέχρι 280€ :devil:
Δημοσ.

Προτάσεις για αγορά του S8 duos παρακαλώ ?

Στο Skroutz δεν υπάρχει, στο BestPrice βγάζει Hedy και IphoneGo, αλλά έχω διαβάσει πολύ κακές κριτικές για αυτά.

Δημοσ.

Τα duos s8 δεν εισάγονται στην Ευρωπη άρα εγγύηση από samsung δεν θα έχεις αλλά από το κατάστημα αγοράς μόνο.

Αυτό όπως και η ακριβότερη τιμή είναι οι λόγοι που δεν αξίζει να ασχοληθεί καποιος, γιαυτό και δεν τα έχουν πολλά μαγαζιά.

Δημοσ.

Τα duos s8 δεν εισάγονται στην Ευρωπη άρα εγγύηση από samsung δεν θα έχεις αλλά από το κατάστημα αγοράς μόνο.

Το ίδιο ισχύει και για το S7 edge duos ?

Το βλέπω εναλλακτικά του S8 στο skroutz, αλλά τα περισσότερα μαγαζιά δίνουν 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος, και ορισμένα 2 έτη καταστήματος.

Μου κάνει εντύπωση για το συγκεκριμένο κινητό...

Δημοσ.

Η κατάσταση με την πλειοψηφία των σκρουτζομάγαζων που φέρνουν από Κίνα smartphone και δίνουν μόνο ένα έτος εγγύηση, έχει ξεφύγει και μάλιστα υπάρχουν μαγαζιά που ζητάνε και επιπλέον κόστος για επέκταση (εδώ γελάμε ή κλαίμε; ) άλλο ένα έτος.

Σωτηρία δεν υπάρχει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...