StanEzio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ποια καρτα γραφικων εχεις;Asus hd 7770 την 2gb
giannis295 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα σε ολους θα ηθελα να κανω μια επισημανση καποια ατομα βαζουν μια αγγελια πωλησης και αφου ερθουν σε επικοινωνια μαζι τους καποια ατομα για σημφωνια , βλεπουν οτι το προιον τους εχει ζητηση ανεβαζουν την τιμη του χωρις να αλαξουν τιποτα στο hardware. Εσεις το θεωρειται σωστο αυτο.
conkal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα σε ολους θα ηθελα να κανω μια επισημανση καποια ατομα βαζουν μια αγγελια πωλησης και αφου ερθουν σε επικοινωνια μαζι τους καποια ατομα για σημφωνια , βλεπουν οτι το προιον τους εχει ζητηση ανεβαζουν την τιμη του χωρις να αλαξουν τιποτα στο hardware. Εσεις το θεωρειται σωστο αυτο. δεν απαγορευεται παντως. μπορει να ειναι λιγο ηθικα υποπτο αλλα μεχρι εκει
giannis295 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 δεν απαγορευεται παντως. μπορει να ειναι λιγο ηθικα υποπτο αλλα μεχρι εκει αυτη ειναι και μενα η γνωμη μου αλλα ηθελα λιγο να το θιξω το θεμα
SigmaDelta Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Κανείς για εδώ; Είναι 2ετίας,σε άριστη κατάσταση,το έχω δουλέψει μόνο εντός σπιτιού κ η μπαταρία του χρησιμοποιείται μια-δυο φορές το μήνα για συντήρηση. Να γράψω και αναλυτικά τα χαρακτηριστικά: Toshiba Satellite c855 με CPU Intel Core i5 3230M, 8GB (2X4GB) RAM (μέχρι 16) 15.6" HD οθόνη (1366Χ768), αυτόνομη AMD 7610M με 1GB,HDD Toshiba 640GB και BluRay αντιγραφικό Panasonic.WiFi & Bluetooth κλπ. ψιψιψίνια. Και αυθεντική τσάντα μεταφοράς Toshiba. Παιδιά, μια άποψη,;
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά, μια άποψη,; Εχει η κοπέλα μου το ίδιο μοντέλο χωρίς το blue ray, και σαν κατασκευή είναι καλό, αλλά 2 χρονών. Τα λάπτοπ δεν αντέχουν πολύ. Οπότε θα έλεγα κοντά στα 300?
SigmaDelta Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εχει η κοπέλα μου το ίδιο μοντέλο χωρίς το blue ray, και σαν κατασκευή είναι καλό, αλλά 2 χρονών. Τα λάπτοπ δεν αντέχουν πολύ. Οπότε θα έλεγα κοντά στα 300? Κατάλαβα,οπότε κάθομαι στα αυγά μου!
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Aξίζει-μπορεί να βρεθεί κανα δυνατό/αξιόπιστο σετάκι CPU-MOBO-RAM με κανα 200-250άρι? Ή να πάω σε καινούρια μόλις βγουν οι ΖΕΝ, τι λέτε?
benign Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Aξίζει-μπορεί να βρεθεί κανα δυνατό/αξιόπιστο σετάκι CPU-MOBO-RAM με κανα 200-250άρι? Ή να πάω σε καινούρια μόλις βγουν οι ΖΕΝ, τι λέτε? Ποσο δυνατο? Κοιτα αμα κανεις την δουλεια σου,περιμενε τους Zen η την επομενη γενια intel. Επισης η πολιτικη επικαιροτητα λεει οτι συντομα θα γινει αρση των capital controls, οποτε θα πεσουν πολυ οι τιμες,θα επανερθουν σε πιο παλια,καλα επιπεδα. Αυτη την περιοδο ,εκτος και καποιος εχει σοβαρο λογο,δεν αξιζει να αγοραζει ακριβα. 1
johnnyman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μπορει να μου πει καποιος ποσο περιπου μπορω να πουλησω το παρακατω gaming desktop?υπαρχουν κουτια σχεδον ολα + μερικες αποδειξεις αμα θυμαμαι καλα!ευχαριστω! Case:Corsair Carbide Air 540. MB:ASUS P8Z77-V. Cpu Cooler:Corsair H100i. Cpu:Intel Core i5 3570K 3.40GHz-3.8GHz(4.3GHz Oced). Gpu:Asus R9 290 DirectCU II. Ram:Corsair vengeance 16GB DDR3 1600MHz. OS HDD:SSD Vertex 4 128GB Sata ΙΙΙ. Other HDD:x3 WD Caviar Black 1TB Sata ΙΙΙ. Psu:Corsair Power Supply TX850M Screen:LG 23EA63V.
benign Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μπορει να μου πει καποιος ποσο περιπου μπορω να πουλησω το παρακατω gaming desktop?υπαρχουν κουτια σχεδον ολα + μερικες αποδειξεις αμα θυμαμαι καλα!ευχαριστω! Case:Corsair Carbide Air 540. MB:ASUS P8Z77-V. Cpu Cooler:Corsair H100i. Cpu:Intel Core i5 3570K 3.40GHz-3.8GHz(4.3GHz Oced). Gpu:Asus R9 290 DirectCU II. Ram:Corsair vengeance 16GB DDR3 1600MHz. OS HDD:SSD Vertex 4 128GB Sata ΙΙΙ. Other HDD:x3 WD Caviar Black 1TB Sata ΙΙΙ. Os:Windows 10 Pro 64bit. Psu:Corsair Power Supply TX850M Screen:LG 23EA63V. Περιπου 1100 θα ελεγα,αλλα το λειτουργικο δεν εχει καποια μεταπωλητικη αξια,ενας ενδιαφερομενος μπορει να εχει δικο του και η αναβαθμιση στο windows 10 ειναι δωρεαν. Επισης καλο θα ειναι να πειτε ποια ακριβως πραγματα δεν καλυπτονται απο εγγυηση γιατι εχει μεγαλη σημασια στον προδιορισμο μιας τιμης μεταπωλησης 1
johnnyman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 εγγυηση εχουν σχεδον ολα και το μηχανημα ειναι ολοκαινουριο τοσο εξωτερικα τοσο και εσωτερικα.τα windows εχει δικιο γι αυτο τα βγαζω.αυτη την τιμη την βγαζεις μαζι με τον οθονη ε?
benign Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 εγγυηση εχουν σχεδον ολα και το μηχανημα ειναι ολοκαινουριο τοσο εξωτερικα τοσο και εσωτερικα.τα windows εχει δικιο γι αυτο τα βγαζω.αυτη την τιμη την βγαζεις μαζι με τον οθονη ε? Ναι μαζι με την οθονη.Ειναι δυσκολο να φυγει σε υψηλη τιμη ενα συστημα για πολλους λογους.Για παραδειγμα μπορει καποιος που ψαχνει για ενα πολυ καλο σαν το δικο σου,να εχει σταμπαρει καποια αλλη ,καλη και κανουργια, αλλα θα κανει συμβιβασμο με το δικο σου γουστο και επιλογες αν του δωσεις ενα ωραιο συνολο σε δελεαστικη τιμη. Αλλο ενα θεμα ειναι το κουτι.Ειναι πολυ καλο αντικειμενικα,αλλα για παραδειγμα εμενα δεν μου αρεσει προσωπικα,ειμαι της παλιας σχολης,θελω μεγαλα gaming κουτια. Αν ομως για τον οποιονδηποτε λογο εβλεπα ενα ωραιο συνολο σε τιμη πολυ καλη θα εμπαινα στον πειρασμο. Επισης εχε υποψη σου οτι παντα οταν πουλας ξεχωριστα,υπο την προυποθεση οτι εχεις την ανεση και υπομονη,παντα κερδιζεις κατι παραπανω στην μεταπωληση. Παντως γενικα αυτη την περιοδο συμφερει η μεταπωληση για καποιον που εχει αποφασισει να αγορασει κατι καινουργιο γιατι σε λιγο θα γινει αρση των cc οποτε θα ξαναπεσουν σημαντικα οι τιμες των καινουργιων και επομενως και των μεταχειρισμενων. 3
nick0lis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Aξίζει-μπορεί να βρεθεί κανα δυνατό/αξιόπιστο σετάκι CPU-MOBO-RAM με κανα 200-250άρι? Ή να πάω σε καινούρια μόλις βγουν οι ΖΕΝ, τι λέτε? εννοείτε ΖΕΝ ! αν είσαι του multithreading
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 εννοείτε ΖΕΝ ! αν είσαι του multithreading Για τον πατέρα το ήθελα, πούλησα τα σωθικά του HTPC μου (abit σε έχασα αλλά είσουν μια δύστροπη στρίγγλα) και λέω να πάρω με τα λεφτά αυτά τίποτα για τον πατέρα μου να βάλω τα δικά του στο HTPC. Κανα 4170 έλεγα μιας και λιώνει το WoT ο παππούς, οπότε σκεφτόμουν κάτι με 4 threads αλλά δυνατό single core (MMO γαρ). Κανα sandy i5-haswell i3 κτλ. Αυτά, με κάλυψε με το παραπάνω ο φίλτατος Benign 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις