Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τον αγκώνα, κανένα 15ωρο.

για τη βενέτσια, κανένα 24ωρο -1 νομίζω.

Με μινωιτσές αυτά.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει κανεις προτάσεις για φαγητό - διασκέδαση - αξιοθέατα για Βενετία,Μπολόνια,Φλωρεντία,Τοσκάνη γενικά;

Θα είμαι εκεί το πάσχα 9 μερες

Δημοσ.
ξέρετε αν στις 24/2 έχουν απεργία οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας? γιατί εεχω προγραμματιση πτήση

έτσι έτσι πάμε στη Ρώμη... :-D

Δημοσ.

Aφελής ερώτηση: στο αεροπλάνο αν η χειραποσκευή μου είναι μέσα στις επιτρεπτές διαστάσεις (ΜχΠχΥ) αλλά βαρύτερη από το όριο, πληρώνω παραπάνω όπως με τις αποσκευές και την παίρνω, ή τη στέλνουν υποχρεωτικά με τις αποσκευές;

Δημοσ.

Νομίζω ότι στις χειραποσκευές το όριο βάρους είναι να μπορείς να τη σηκώσεις και να τη βάλεις στο ντουλαπάκι μόνος σου.

Δημοσ.

Χμ, ούτε με ετζίαν μου είχαν πει τίποτα την τελευταία φορά, και σίγουρα ήταν αρκετά βαριά ώστε να μην μπορώ καν να τη βάλω στο ντουλαπάκι μόνη μου.

Για την σκάη δεν λέω καν, παίζει να μπορούσα να κουβαλήσω και πτώμα μαζί μου την τελευταία φορά που πέταξα.

Δημοσ.

Ε ναι, ποτέ δεν με έχει ελέγξει κανείς. Τελευταία φορά κουβάλησα με SAS 14 κιλά σε βιβλία ξερωγώ.

Άμα δε σε δουν να το σπρώχνεις στον έλεγχο με τη μπουλντόζα ενώ καίγονται μοτέρ, δεν παίζει να 'χεις θέμα.

Και φυσικά αυτό το "αν μπορείτε να το βάλετε στο ντουλαπάκι μόνος σας" είναι μούφα ψαρωτικό, προφανώς μια γκαρνέλε θα δυσκολευτεί εκεί που ένας φρηντάμπας θα είναι κουλ και προφανώς ένας πύρρος δήμας δε μπορεί να πάρει μαζί του το βαλιτσάκι με τα βαρίδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...