zaoAR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Είχα ξανά κάνει ερώτηση αλλά δεν μου απάντησε κανένας ... τι περίεργο ! Αν θέλει κάποιος να μου πει κανα 2 καλά μέρει και τοποθεσίες στην Ζάκυνθο θα ήταν super με ενδιαφέρουν και τα ήρεμα μέρη αλλά και τα άγρια τα συνδυάζω για να μην βαριέμαι επίσης και καμία πρόταση για φαγητό δεν βλάπτει... My friend σου μιλάει Ντόπιος Λοιπον.. ΠΑΡΑΛΙΕΣ 1)Βασιλικος(οι καλύτερες παραλίες του νησιού)- Μπανάνα-Αγιος Νικόλαος-Azzuro 2)Τσιλιβί(η πιό "value for money"... κοντά στην πόλη και ωραία παραλία)-Barracuda- Life Time 3)Λαγανάς(για γκομενάκια)-Havana 4)Λιμνιώνας( Παγωμένα καθαρα νερά, μακρια αρκετα, ειναι αυτό που λέμε βουνό με θάλασσα..και μετά τρώς στο ταβερνάκι απο πάνω ΑΞΙΖΕΙ) ΒΟΛΤΑ-ΚΑΦΕΣ-ΦΑΪ 1)Base Cafe(στο κέντρο της πόλης-must λόγο κόσμου)(εχει και άλλες καφετέριες στο κέντρο αλλά κυριαρχουν αυτη και το avant Garde απέναντι) 2)Κερί(για ταβέρνες διπλα στην θάλασσα) 3)Μπόχαλη-Λαττας (για γλυκό) 4)Γλυκιά Γεύση στο τσιλιβί( η καλήτερη κρέπα στο νησί) ΠΟΤΟ-CLUB 1)Baraz Club (υπέροχος χώρος με lounge-deep house μουσική) 2)Movida (στην μπόχαλη με θέα όλη την πόλη lounge-funky στυλ) 3)Island (πολύ ωραίο κλαμπ με ωραία θέα και μουσική) 4)porto fino (τα τραπεζάκια του τα ακουμπάει το κύμα. η μουσική χαλαρωτική και τα coctails τελεια...ιδανικό για ζευγάρια) 5)ΛΑΓΑΝΑΣ (δεν έχει νόημα να σου πώ κάποιο συγκεκριμένο μαγαζι- σε όλα γινεται χαμός ) φτάνει μάλλιασε η γλώσσα μου... αμα θες περισσότερα στείλε pm...
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πόσα χρήματα να πάρω μαζί μου για διακοπές στην Ουγγαρία 15 μέρες; (δεν θα έχω έξοδα διαμονής και τα αεροπορικά τα έχω ήδη πληρώσει)
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Τέλεια! Μήπως να σκεφτώ και την μετακόμιση εκεί πέρα χμμμμμμ...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Λοιπον.. ΠΑΡΑΛΙΕΣ 1)Βασιλικος(οι καλύτερες παραλίες του νησιού)- Μπανάνα-Αγιος Νικόλαος-Azzuro 2)Τσιλιβί(η πιό "value for money"... κοντά στην πόλη και ωραία παραλία)-Barracuda-Life Time 3)Λαγανάς(για γκομενάκια)-Havana 4)Λιμνιώνας( Παγωμένα καθαρα νερά, μακρια αρκετα, ειναι αυτό που λέμε βουνό με θάλασσα..και μετά τρώς στο ταβερνάκι απο πάνω ΑΞΙΖΕΙ) + Δάφνη (λίγο δυσπρόσιτη, αλλά για εμένα είναι από τις καλύτερες παραλίες του νησιού, με κρυστάλλινα νερά) Ξύγκια (αν δεν έχεις πρόβλημα με την παράξενη μυρωδιά από το θειάφι ) και μετά φαγητό στην ομώνυμη ταβέρνα. Πελαγάκι (λίγο μετά τα Ξύγκια) Μαραθίας Και οι τέσσερις αυτές παραλίες είναι για πιο ήρεμες φάσεις. Τα Ξύγκια και το Πελαγάκι έχουν μόνο από μια μικρή καντίνα και η Δάφνη έχει 2 ταβέρνες. (Barracuda μια φορά πήγα φέτος και δεν νομίζω να πατήσω ξανά το πόδι μου... )
zaoAR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 (Barracuda μια φορά πήγα φέτος και δεν νομίζω να πατήσω ξανά το πόδι μου... ) Γιατί ρε..τι σου κάνανε??? Πατριώτης είσαι ?
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Θα σου δώσω hint + Αυτό ήταν το θέαμα που αντίκρισα όταν πάτησα το πόδι μου εκεί...
maxdore217 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Nα ευχαριστήσω τον zaoAR και Indiko_Xoiridio για τις πληροφορίες για Ζάκυνθο, όταν πάω (σε κάνα 2μήνο) θα επισκεφτώ τα περισσότερα από αυτά... δηλαδή παραλίες foul (και μου αρέσει κιόλας ότι βλέπω επιλογές )και ταβέρνες σίγουρα κάποιες μέρες θα εξαρτηθεί και από τα οικονομικά μου. Για Σαντορίνη ακολουθήστε οδηγίες Lucifer είναι λίγο πριν γίνουν χάρτης νησιού. (+111) απόλυτα σωστές.
ngjoker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Θα ηθελα καποιος που τυχων γνωριζει για τις παραλιες τις Περαίας,Αγιας Τριαδας και Επανομης να μου πει αν εχει καλες θαλασσες(να μην ειναι δηλαδη βαθυες και να ειναι σχετικα καθαρες) και να μου προτεινει και καποια!! Αναφερω αυτες γιατι μπορεις ευκολα να πας με το λεωφορειο του οασθ και ειναι και κοντα στην Θεσσαλονικη!! Ευχαριστω
karabouzouk... Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα! Το πρόγραμμα φέτος έχει Χαλκιδική..! Σκευτόμαστε για ποσείδι..! Αν αλλάξουμε γνώμη, βαρεθούμε και τα λοιπά εκειπέρα γιατί έχουμε μια βδομάδα στη διάθεση μας που αλλού αξιόλογα μπορούμε να πάμε εκεί κοντά...?? Ευχαριστώ!
thyra_7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Σκεφτομαστεμε την παρεα μου να παμε φετος διακοπες αλλα λογω χρηματων δεν ξερουμε που..Μπορειται να προτεινεται καπου;;Προτειμαμε camping αλλα και φθηνο ξενοδοχιο δεν μας χαλαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις