Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αυτο.Η πληρωνεις κατευθειαν στον ξενοδοχο (στη συνριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων) η αν το αναφερουν οι οροι (μη επιστρεψιμη τιμη για προσφορες κτλ) σου τα κραταει απο την καρτα προκαταβολικα.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο και μονο για το μπεμπη μου 1 ετους θελω να βρω ενα μερος που να βγαινω απο εκει που θα κοιμαμαι και να μπαινω στην θαλασσα. ΔΕν θελω να παιρνω αυτοκινητο και τετοια. Θελω να κατσω 3-4 μερες για το μικρουλη να απολαυσει την θαλασσα.

Ευχαριστω.

Εγω ειμαι θεσσαλια..οποτε...οχι πολυ μακρυα (πχ πελοποννησο)

Αφού είσαι Θεσσαλία πετάξου Σποράδες!! Δίπλα είναι!! Ειδικά στη Σκιάθο έχει πάααρα πολλές παραλίες με ενοικιαζόμενα στα 100 μέτρα! Θα ξυπνάς το πρωί και θα βουτάς κατευθείαν! Οι παραλίες είναι πολύ καθαρές και έχει και ήρεμες και με περισσότερο κόσμο και με άμμο και χωρίς! 

Τώρα από Ιόνιο, η Λευκάδα είναι πολύ ωραία, θα σου έλεγα και Κεφαλονιά, αλλά εκεί θα μπλέξεις με αμάξι που δεν το θες....

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! 

Σκέφτομαι σιγά σιγά να ξεκινήσω τα μπανάκια, αλλά μιας και δουλεύω πρέπει να περιοριστώ στην Αθήνα και στους τριγύρω προορισμούς (πάνω-κάτω μια ώρα απόσταση), αλλά θα πήγαινα και σε κανένα νησάκι στο Σαρωνικό για μονοήμερη ή ΣΚ!

Έχω διαβάσει ότι Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη είναι προς αποφυγή και πως από Ανάβυσσο και πέρα καλυτερεύει το πράγμα.

Γενικά, προτιμώ μη οργανωμένες παραλίες! Μ'αρέσει να στήνω την ομπρελίτσα μου και την ψαθούλα μου στην άμμο!

Έχετε καμιά καλή πρόταση??

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! 

Σκέφτομαι σιγά σιγά να ξεκινήσω τα μπανάκια, αλλά μιας και δουλεύω πρέπει να περιοριστώ στην Αθήνα και στους τριγύρω προορισμούς (πάνω-κάτω μια ώρα απόσταση), αλλά θα πήγαινα και σε κανένα νησάκι στο Σαρωνικό για μονοήμερη ή ΣΚ!

Έχω διαβάσει ότι Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη είναι προς αποφυγή και πως από Ανάβυσσο και πέρα καλυτερεύει το πράγμα.

Γενικά, προτιμώ μη οργανωμένες παραλίες! Μ'αρέσει να στήνω την ομπρελίτσα μου και την ψαθούλα μου στην άμμο!

Έχετε καμιά καλή πρόταση??

Λεγρενά... βέβαια εξαρτάται που μένεις.

Μετά τίποτα Λουτράκι-Κινέτα κτλ, Πόρτο Ράφτη, αυτά...

Δημοσ.

Χελοου. Τελη Ιουλιου θα παω για ενα 4ημερο ταξιδακι Θεσπρωτια. Η βαση μου θα ειναι η Παραμυθια (για οποιον εχει ακουστει) και απο εκει και περα θα κανω μονοημερες εκδρομες προς τις τριγυρω παραλιες που ειναι εκπληκτικες. Επισης σιγουρα θα παμε και μια βραδυνη βολτα προς Παργα.

Απο παραλιες σκεφτομουν για

1η μερα - Παξους/αντιπαξους

2η μερα - Αγια Παρασκευη

3η μερα - Μπελα βρακα

4η μερα - Αριλλας

Εχει καποιος εμπειρια απο τις εκει παραλιες? Κατι καλυτερο να προτεινει? Θενκ γιου!

Δημοσ.

Χελοου. Τελη Ιουλιου θα παω για ενα 4ημερο ταξιδακι Θεσπρωτια. Η βαση μου θα ειναι η Παραμυθια (για οποιον εχει ακουστει) και απο εκει και περα θα κανω μονοημερες εκδρομες προς τις τριγυρω παραλιες που ειναι εκπληκτικες. Επισης σιγουρα θα παμε και μια βραδυνη βολτα προς Παργα.

Απο παραλιες σκεφτομουν για

1η μερα - Παξους/αντιπαξους

2η μερα - Αγια Παρασκευη

3η μερα - Μπελα βρακα

4η μερα - Αριλλας

Εχει καποιος εμπειρια απο τις εκει παραλιες? Κατι καλυτερο να προτεινει? Θενκ γιου!

Που θα μεινεις και ποσο πληρωνεις?

Δημοσ.

Που θα μεινεις και ποσο πληρωνεις?

Σε οικογενειακους φιλους, δεν θα πληρωνω.

Δημοσ.

Oταν ημουν μικρος πηγαιναμε οικογενειακως συνεχεια αλλα τοτε ουτε οδηγουσα, ουτε πολυσυγκρατουσα ονοματα. Εχει οντως απιστευτες παραλιες στην ευρυτερη περιοχη...

Δημοσ.

Καμια προταση για καλο ξενοδοχειο - δωματια Χαλκιδικη (μεχρι 90ε max) ?

Στο δευτερο ποδι εχω παει

Λεω για το πρωτο αλλα να πεταχτω και στο δευτερο

Οποτε να δω για Καλλιθεα Κρυοπηγη ωστε να ειμαι κοντα σχετικα ?

Με ενδιαφερει να ειναι πανω σε πολυ καλη παραλια σχετικα ησυχο

Δημοσ.

Κανεις απο Σαλονικη να μας πει καμια πληροφορια για Χαλκιδικη?

Παντως φετος δε μας τα λενε καλα οι ξενοδοχοι 

Μπαινεις στο Booking λεει καποιες τιμες και διαθεσιμοτητα μετα λεει 1 μονο δωματιο τελευταιο , μετα αλλαζουν τις τιμες

Αλλα sites λενε αλλες τιμες

Παιρνεις το ξενοδοχειο και σου λεει αλλες τιμες και οτι υπαρχουν ή δεν υπαρχουν δωματια αν και στο booking λεει το αντιθετο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαινεις στο Booking λεει καποιες τιμες και διαθεσιμοτητα μετα λεει 1 μονο δωματιο τελευταιο , μετα αλλαζουν τις τιμες

Παιρνεις το ξενοδοχειο και σου λεει αλλες τιμες και οτι υπαρχουν ή δεν υπαρχουν δωματια αν και στο booking λεει το αντιθετο 

Εσύ αν κλείσεις μέσω booking, θα πληρώσεις την τιμή του booking

Οι ξενοδόχοι κάνουν μαλακίες με τις διαθεσιμότητες για να ανεβάζουν τις τιμές

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=301997&catid=3

Επεξ/σία από Pa0ki
Δημοσ.

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για Χαλκιδική; Έχεις κάποιο μέρος υπόψιν σου; Θα πας με κοπέλα, με παρέα ή με οικογένεια; Τι ηλικία είσαι;

Δημοσ.

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για Χαλκιδική; Έχεις κάποιο μέρος υπόψιν σου; Θα πας με κοπέλα, με παρέα ή με οικογένεια; Τι ηλικία είσαι;

Με κοπέλα. Σκέπτομαι για πρώτο πόδι. Με ενδιαφέρει καλό ξενοδοχείο σε καλή παραλία ήσυχο αλλά σχετικά κοντά σε τζερτζελε. Το πρώτο πόδι νομίζω έχει πιο καλές παραλίες ή κάνω λάθος? Έβλεπα κοντά σε Καλλιθέα και τριγύρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...