Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μεθαυριο παω λιθουανια για 12 μερες.

κανα αξιοθεατο σε vilnius,kaunas και Klaipeda?

ισως παω και Riga,εκει καμια προταση?

Καλησπέρα έχεις κανεις καμια πρόταση τωρα για το καλοκαίρι για περίπου 6 μέρες με κόστος 700€/ατομο για εξωτερικό με κύριο γνώμονα να δω κάτι διαφορετικό εχω πάει Πράγα Ιταλία Ελβετία
Sent from my Lumia 1020

Πηγα μαλτα περσι, θεωρω πως ηταν ο καλυτερος προορισμος που εχω παει στο εξωτερικο

απλα ετοιμασου για αφορητη ζεστη και υγρασια

Δημοσ.

@Ntinaras πήγαινε οπωσδήποτε trakai Είναι κανα 20λςπρο απο Vilnius. Σίγουρα για Μάλτα γτ έχω ακούσει οτι η ροδοσ είναι πιο ωραία κ στο ίδιο στυλ

Sent from my Lumia 1020

Δημοσ.

Πηγα μαλτα περσι, θεωρω πως ηταν ο καλυτερος προορισμος που εχω παει στο εξωτερικο

απλα ετοιμασου για αφορητη ζεστη και υγρασια

Σοβαρά, ως Ελληνες πρέπει να προετοιμαστούμε για το μεσογειακό κλίμα της Μάλτας; :Ρ 

Κουλτούρα διαφορετικοί πολιτισμοι κ φύση κυρίως

Sent from my Lumia 1020

Το Βερολίνο έχει απ όλα πάντως, αν ψάχνεις για μεγαλούπολη. Βεβαια επειδή είναι και καλοκαίρι το θέμα είναι αν θες να δεις και θάλασσα και τι κλίμα/φύση προτιμάς.

Δημοσ.

Παιδιά πάω Χανιά τέλος Αυγούστου με φίλο από Ολλανδία για 10 μέρες. Θα έχουμε αυτοκίνητο και θέλουμε να γυρίσουμε όλο το νομό. Γνωρίζω τις γνωστότερες παραλίες Ελαφονήσι, Μπάλος, Κεδρόδασος, Φαλάσαρνα, αλλά θέλω να ακούσω λίγο πιο άγνωστα διαμαντάκια των Χανίων. Μας αρέσει η φύση, τα γραφικά χωριουδάκια και το καλό φαί. Tips για ταβέρνες επίσης ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.

Σοβαρά, ως Ελληνες πρέπει να προετοιμαστούμε για το μεσογειακό κλίμα της Μάλτας; :Ρ 

Το Βερολίνο έχει απ όλα πάντως, αν ψάχνεις για μεγαλούπολη. Βεβαια επειδή είναι και καλοκαίρι το θέμα είναι αν θες να δεις και θάλασσα και τι κλίμα/φύση προτιμάς.

κι ομως πρεπει.

σκεψου οτι 5 χρονια σπουδαζα χανια, και υποτιθεται ξερω απο τετοιο κλιμα.

αλλα δενε...

εβγαινα για 1 λεπτο να πεταξω τα σκουπιδια απο το σπιτι (που δεν ειχε και AC) και ιδρωνα τοσο που εκανα ντουζ.

γενικα η μαλτα ειναι φανταστικη, αν εξαιρεσεις οτι δεν εχει παραλιες...

οτι παραλια εχει ειναι ενας βραχος και απο κατω νερο.

Δημοσ.

Ιδιο κλίμα με νότια Ελλάδα / νότιο Αιγαίο έχει, ουτε καν την υγρασία της Κέρκυρας ή της δυτικής Ελλάδας γενικότερα... Αλλο θέμα αν έτυχε να βρεις διαφορετικές συνθήκες τη περίοδο που βρέθηκες εκεί.

Δημοσ.

Καλημερα σας θα παω διακοπες αρχες αυγουστου στη Σιφνο και θα ηθελα  αν καποιος εχει παει να με πληροφορισει με τα μερη που θα "πρεπει" να επισκευτω.(παραλιες , τοποθεσιες κλπ.)

Θα μενω στην Απολλωνια. Επισης αν εχετε να μου προτεινεται καποια μερη-καταστηματα για ωραιο φαγυτο.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Καλημερα σας θα παω διακοπες αρχες αυγουστου στη Σιφνο και θα ηθελα  αν καποιος εχει παει να με πληροφορισει με τα μερη που θα "πρεπει" να επισκευτω.(παραλιες , τοποθεσιες κλπ.)

Θα μενω στην Απολλωνια. Επισης αν εχετε να μου προτεινεται καποια μερη-καταστηματα για ωραιο φαγυτο.

Ευχαριστω πολυ

Η Σίφνος είναι πανέμορφη αλλά δεν είναι για πάρα πολλές μέρες.

Σίγουρα να πας στο Κάστρο, ρώτα να σου δείξουν τον δρόμο για τους "7 Μάρτυρες", από κάτω μπορεί να κάνεις και μπάνιο. Η Απολλωνία είναι πολύ όμορφη αλλά και ο Αρτεμώνας δίπλα της. Για μπάνιο στον Πλατύ Γιαλό, στο Βαθύ και σίγουρα στη Χερρόνησο (ψαροχώρι φοβερό). 

Για φαγητό όπου και να φας είναι καλά. Στην Απολλωνία υπάρχει ο Ωκύαλος και στις Καμάρες ο Ίσαλος που έχουν καλό φαγητό και σχετικά ψαγμένο. Στις Καμάρες για πίτσα-μακαρόνια σε καλές τιμές είναι το Camaron (αρκετά κοντά σε αυθεντική Ιταλική κουζίνα) ενώ επίσης θα βρεις και μια φοβερή ταβέρνα για παραδοσιακό μαμαδίστικο φαγητό αλλά δε θυμάμαι το όνομα, θα κοιτάξω το τεφτέρι μου και θα επανέλθω. :Ρ 

Στην Απολλωνία για λουκουμάδες με παγωτό να πας στους "3 ξανθούς αγγέλους" αλλά και στον Αρτεμώνα υπάρχει ένα ζαχαροπλαστείο ο "Θεοδώρου" που φτιάχνει λουκούμια και βανίλιες/μαστίχες υποβρύχιο. Θα με θυμηθείς! 

• Like 3
Δημοσ.

Η Σίφνος είναι πανέμορφη αλλά δεν είναι για πάρα πολλές μέρες.

Σίγουρα να πας στο Κάστρο, ρώτα να σου δείξουν τον δρόμο για τους "7 Μάρτυρες", από κάτω μπορεί να κάνεις και μπάνιο. Η Απολλωνία είναι πολύ όμορφη αλλά και ο Αρτεμώνας δίπλα της. Για μπάνιο στον Πλατύ Γιαλό, στο Βαθύ και σίγουρα στη Χερρόνησο (ψαροχώρι φοβερό). 

Για φαγητό όπου και να φας είναι καλά. Στην Απολλωνία υπάρχει ο Ωκύαλος και στις Καμάρες ο Ίσαλος που έχουν καλό φαγητό και σχετικά ψαγμένο. Στις Καμάρες για πίτσα-μακαρόνια σε καλές τιμές είναι το Camaron (αρκετά κοντά σε αυθεντική Ιταλική κουζίνα) ενώ επίσης θα βρεις και μια φοβερή ταβέρνα για παραδοσιακό μαμαδίστικο φαγητό αλλά δε θυμάμαι το όνομα, θα κοιτάξω το τεφτέρι μου και θα επανέλθω. :Ρ 

Στην Απολλωνία για λουκουμάδες με παγωτό να πας στους "3 ξανθούς αγγέλους" αλλά και στον Αρτεμώνα υπάρχει ένα ζαχαροπλαστείο ο "Θεοδώρου" που φτιάχνει λουκούμια και βανίλιες/μαστίχες υποβρύχιο. Θα με θυμηθείς! 

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες.

Θα ακολουθησω σιγουρα τις προτασεις σου.  

Για 4 βραδια θα παω(δεν ειναι πολυ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...