Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4saken

περυσι καναμε την εξης διαδρομη τις μερες των χριστουγεννων(12 τον αριθμο κ οδικως).βελιγραδι/βουδαπεστη/βιενη/σαλζμπουργκ/μπλεντ/λουμπλιανα/βελιγραδι.

Τα περασαμε τελεια..φανταστικο ταξιδι!εκει ομως οπου γουσταρα με χιλια κ επαθα πλακα ητανε αυστρια βιεννη/σαλζμπουργκ (οκ τι να πρωτογραψω γι αυτες τις 2 πολεις)..κ σε καποια χωρια που γυρνουσαμε ετσι για φαγητο κ καφε.καλα το  (Hallstatt Lake) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!

Οπως επισης σκετη μαγεια κ το Bled, Slovenia. Δεν υπαρχει αυτο το μερος πραγματικα!!Το βρισκεις στο δρομο σου πηγαινοντας  σλοβενια λουμπλιανα απο αυστρια.Τωρα για λουμπλιανα τι να πω.ενταξει εγω το θεωρω ενα ανερχομενο τουριστικο διαμαντι !! 

Πηγαινε αυστρια/σλοβενια κ ασε στην ακρη UK κ Δανια Πολωνια κτλ.Θα με θυμηθεις.

Επεξ/σία από marten
  • Like 1
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για 3-4 μερες διακοπες τι προτεινετε?

Λευκάδα, Πάργα/Σύβοτα, Πιερία/Ολυμπο, Αμβούργο, Αμστερνταμ, Πράγα και πολλά άλλα μέρη... Εξαρτάται που μένεις, τι θες να δεις και τι να κάνεις...

Δημοσ.

Παιδιά πάω Χανιά τέλος Αυγούστου με φίλο από Ολλανδία για 10 μέρες. Θα έχουμε αυτοκίνητο και θέλουμε να γυρίσουμε όλο το νομό. Γνωρίζω τις γνωστότερες παραλίες Ελαφονήσι, Μπάλος, Κεδρόδασος, Φαλάσαρνα, αλλά θέλω να ακούσω λίγο πιο άγνωστα διαμαντάκια των Χανίων. Μας αρέσει η φύση, τα γραφικά χωριουδάκια και το καλό φαί. Tips για ταβέρνες επίσης ευπρόσδεκτες.

καλημερα φιλε μου ταβερνες δε θυμαμαι και εγω καθοδηγουμενος ειχα παει. Μην επιχειρησεις να πας Μπαλο με αμαξι, υπαρχει καραβακι-κρουαζιερα απο τον Κισσαμο που σε παει στο καστρο των πειρατων οπου εχει και παραλια αλλα μπορεις να ανεβεις με τα ποδια μεχρι πανω οπου ειναι πολυ ωραια για φωτος κτλ σταταει μανα 2ωρακι εκει μετα σε παει μπαλο σε αφηνει και εκει κανενα 3ωρακι και νομιζω και αλλη μια σταση κανει, κοστος 30 ευρω. Επισης μια πολυ ωραια και μη οργανωμενη "παραλια" που δε ξερουν πολλοι ειναι τα Σειταν Λιμανια, google it, υποψιν ειναι λιγακι επικινδυνο να κατεβεις μεχρι κατω και να πατε με αθλητικα οχι σαγιοναρα. Τελος μπορεις να πας στα Σφακια και στο φαραγγι της σαμαριας και εννοειται ολα αυτα που ανεφερες εσυ και οπως ειπε ο φιλος πιο πανω στο Ελαφονησι μη κατσεις στις ξαπλωστρες παρε τα πραματα στα χερια και περπατωντας περνας απεναντι στο νησακι η μπορεις να αραξεις στις μεγαλες πετρες που εχει σκορπιες στη θαλασσα, θα δεις πολλες τσαντες πανω απο τα κεφαλια να διασχιζουν τη θαλασσα για να παν απεναντι :-P

α μπορεις να πας και μεσα στα χανια στους ταφους των βενιζελων να δεις το μνημιο και εχει και θεα ολο το λιμανι για φωτος. αυτα μου ηρθαν προς το παρον, καλα να περασετε φιλε!

Δημοσ.

Λευκάδα, Πάργα/Σύβοτα, Πιερία/Ολυμπο, Αμβούργο, Αμστερνταμ, Πράγα και πολλά άλλα μέρη... Εξαρτάται που μένεις, τι θες να δεις και τι να κάνεις...

μενω αθηνα και θελω να κανω κανα μπανιο και να δω κανα τοπιο ομορφο, η αιγινα λεει τιποτα?

Δημοσ.

μενω αθηνα και θελω να κανω κανα μπανιο και να δω κανα τοπιο ομορφο, η αιγινα λεει τιποτα?

για 3 4 μερες καλη ειναι αλλα δεν εχει και κατι να δεις. Υδρα Σπετσες εχεις παει; θα μπορουσες να τα συνδυασεις 2και2 μερες.
Δημοσ.

Ετοιμαζω ταξιδι με τη συζηγο για την περιοδο των Χριστουγεννων και εχουμε διαφορες επιλογες, θελουμε να παμε σε 4-5 πολεις απο 2-3 μερες στην καθε μια. Εχουμε στο μυαλο μας τα εξης.

1.Μ.Βρεττανια: Λονδινο,Εδιμβουργο,Δουβλινο, ισως και 2-3 μερες Ουαλια.Φοβαμαι τον καιρο βροχες κτλ.

2.Ανατολικη Ευρωπη: Ουγγαρια, Πολωνια, Σλοβακια ισως και λιγο Βιεννη.

3.Δυτικη Ευρωπη: Γερμανια,Ολλανδια, Δανια.

Τσεχια εχουμε παει, Ελβετια επισης και πλεον ειναι 20% ακριβοτερη οποτε δεν παιζει.

Θελουμε να δουμε οσο το δυνατον περισσοτερες πολεις, αν χρειαστει κινουμαστε και με τρενα.

Τι λετε?

Ευκολα το 2. Πανεμορφες χωρες αλλα η Βιεννη ακομα περισσοτερο... βεβαια τα χριστουγεννα πολυ κρυο αλλα με ζεστο κρασι και λουκανικα θα εισαι οκ. Προτινω να ξεκινησεις Βουδαπεστη 3 μερες, Μπρατισλαβα 1 και Βιεννη υπολοιπες. Πολωνια ειναι λιγο μακρια...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. 25/6 - 30/6 check out θα βρίσκομαι στην Γαλλιά. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα οικονομικό ξενοδοχείο (όχι hostel kai τέτοια) σε καποια προσφορά με δεδομένο 1) να είναι κεντρικά στο παρίσι, και να είναι σχετικά κοντά με κάποιο αεροδρόμιο γιατι έχει 3-4 αεροδρόμια η Γαλλία και δεν βγάζω άκρη. 

Δηλαδή θέλω οικονομικό ξενοδοχείο όσο γίνεται, κεντρικα παρίσι να μην χάνω ώρες σε μετακινήσεις και σχετικά εύκολη πρόσβαση με αεροδρόμιο για να φύγω χωρις πολύ κόπο, για να πάρω σχετικά πρωινή πτήση για να μην αναγκαστώ να πάρω πτήση 12:00μμ μεσημέρι και χάσω όλη την μέρα. Αν τελικά συμβεί, οκ. Απο εκεί θα πάω Ισπανία, 30/6.

Δημοσ.

hipotel paris nation de gare στη περιοχη port de vincennes πανω σε μετρο και τραμ

ειναι λιγο πανω απο μετριο αλλα εξυπηρετικοτατοι,ησυχο καθαρο παροτι παλιον

μεσω booking κλεινω οταν παω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τιμές. 270 ευρώ για 5 μέρες καλα είναι. Ακόμα φτηνότερα ακόμα καλύτερα. Αλλα να μην έχω bedbugs :)

4 μέρες Βαρκελώνη και 4 μέρες Παρίσι ή 5 Παρίσι 3 Βαρκελώνη;

Δημοσ.

Γειά σας!!!

εσείς πως ψάχνετε κατάλυμα για τις διακοπές σας;

μέχρι τώρα τον μόνο δρόμο που έπερνα ήταν αυτός μέσο booking.com

πλέον όμως με οικογένεια και 2 παιδάκια αλλάζουν τα γούστα μας και στις παροχές μας ζητάμε πρωϊνό και βραδυνό.

μεσημεριανό δεν παίζει γιατί είμαστε του ''όλη μέρα παραλία'' και κολατσίζουμε τοστάκια, πίτες κτλ

δηλαδή τα στάνταρ που θέλω να έχω είναι πρωϊνό, βραδυνό, wifi, tv, clima, ντουζιέρα και καμιά κούνια, τσουλήθρα σε αυλή για τα παιδιά χωρίς να είναι ΤΟ απαραίτητο.

το booking όμως δεν σου δίνει ημι-διατροφή ή αν σου δώσει είναι πολύ λίγα τα καταλύματα και δεν ξέρω πως να ψαχτώ.

Δημοσ.

το booking όμως δεν σου δίνει ημι-διατροφή ή αν σου δώσει είναι πολύ λίγα τα καταλύματα και δεν ξέρω πως να ψαχτώ.

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί ως τώρα πάντα βλέπω στις επιλογές που βγάζει το booking να δίνουν και ημι-διατροφή. (Και όσα γράφουν απλά breakfast included, στείλε τους ένα mail ή πάρε τους τηλ και ρώτα και για dinner πόσο αλλάζει η τιμή.)

Δημοσ.

Θέλω πολύ πράσινο για περιπάτους/εξορμήσεις και ίσως και βουνό εντός Ελλάδος.Ιδέες?Προφανώς αποκλείονται νησιά εκτός των Ιώνιων. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...