Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από περιέργεια, πού στο καλό πήγες και πότε; :-P

Χθές, 10 π.μ.  με 7 μ.μ. για μια δουλειά.

Λευκωσία, Στρόβολος λεγόταν η περιοχή.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθές, 10 π.μ. με 7 μ.μ. για μια δουλειά.

Λευκωσία, Στρόβολος λεγόταν η περιοχή.

Ρε Silver.. Κατάλαβα που ήσουνα. Αν έστελνες ένα μήνυμα ή αν ρώταγες κάποιον, θα σου λέγαμε πώς και πού να πας ακριβώς. Στρόβολο δεν θα πας ούτε για να βγεις έξω ούτε για να δεις αξιοθέατα! Τέλος πάντων, ατυχία. Αν πας ποτέ ξανά στείλε μου ένα ΠΜ και θα σου δώσω οδηγίες!

Δημοσ.

Ρε Silver.. Κατάλαβα που ήσουνα. Αν έστελνες ένα μήνυμα ή αν ρώταγες κάποιον, θα σου λέγαμε πώς και πού να πας ακριβώς. Στρόβολο δεν θα πας ούτε για να βγεις έξω ούτε για να δεις αξιοθέατα! Τέλος πάντων, ατυχία. Αν πας ποτέ ξανά στείλε μου ένα ΠΜ και θα σου δώσω οδηγίες!

Είπε δεν ξαναπάει! :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει να πήγαινα με τα πόδια πάντως εκεί πάνω. Έπρεπε να κάνω 6 χιλιόμετρα πηγαινέλα. Θα έπρεπε να έχει περισσότερα λεωφορεία ή και ταξί τα οποία βρήκα μόνο στο αεροδρόμιο.

Δεν παίζει να χρειαστεί να πάω ξανά σύντομα πάντως εκτός και αν έχω πάλι καμιά δουλειά.

Δημοσ.

καλισπερα ταξιδιωτες και μη, ξερετε αν εχει η κοσμοτε (η αλλη εταιρεια) κανενα πακετο data roaming σε λογικες τιμες για ενα ταξιδακι που θα κανω εντος ΕΕ και χρειαζομαι ιντερνετ? 

Δημοσ.

κοσ παραλια θαλασσα!!! καταγαλανη θαλασσα! βασικα δε ξερω που παω ακριβως, ξεκιναω απο ολλανδια κ βλεπουμε το τουρ που θα αγγιξει την τελειοτητα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...