kalogeros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τι το θελες το λεωφορείο ρε συ; Δεν πήγαινες με τα πόδια;; Έλα ντε! Μέχρι τον λευκό πύργο έκανε περίπου μισή ώρα, όση φυσιολογικά κάνει μέχρι την Καλαμαριά που μένω. Χίλιες φορές να είχα πάει με τα πόδια. Πιο γρήγορα θα είχα φτάσει. Τώρα είδα κι αυτό! Άνοστα;; Έχετε και πιο νόστιμα δηλαδή;; Ποια είναι;; Αυτό έπρεπε να πεις πρώτο πρώτο! Φίλε, zio, όπως είπα, αυτή είναι προσωπική άποψη. Έχω φάει τσουρέκι από φούρνο, χωρίς σοκολάτες και λοιπές μαλακίες από έξω -σκέτο λέμε- που έχω ξεχάσει το όνομά μου. Κυριολεκτικά μπουκιά και συγχώριο. Η όποια νοστημιά στα τσουρέκια του Τερκενλή προέρχεται από το ότι τα βουτάει στη σοκολάτα. Χαίρω πολύ. Έτσι, και τα σκατά ακόμα, νόστιμα γίνονται. Τα σκέτα του τα τσουρέκια είναι ντιπ άνοστα και άγλυκα. Πλέον, πιστεύω ότι πουλάει μόνο το όνομά του. Εκτός και εάν αυτοί που αγοράζουν τα τσουρέκια του δεν έχουν φάει από αλλού. Για τις τιμές του δεν θα το συζητήσω γιατί μπορεί να φάω μπαν. 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Έλα ντε! Μέχρι τον λευκό πύργο έκανε περίπου μισή ώρα, όση φυσιολογικά κάνει μέχρι την Καλαμαριά που μένω. Χίλιες φορές να είχα πάει με τα πόδια. Πιο γρήγορα θα είχα φτάσει. Φίλε, zio, όπως είπα, αυτή είναι προσωπική άποψη. Έχω φάει τσουρέκι από φούρνο, χωρίς σοκολάτες και λοιπές μαλακίες από έξω -σκέτο λέμε- που έχω ξεχάσει το όνομά μου. Κυριολεκτικά μπουκιά και συγχώριο. Η όποια νοστημιά στα τσουρέκια του Τερκενλή προέρχεται από το ότι τα βουτάει στη σοκολάτα. Χαίρω πολύ. Έτσι, και τα σκατά ακόμα, νόστιμα γίνονται. Τα σκέτα του τα τσουρέκια είναι ντιπ άνοστα και άγλυκα. Πλέον, πιστεύω ότι πουλάει μόνο το όνομά του. Εκτός και εάν αυτοί που αγοράζουν τα τσουρέκια του δεν έχουν φάει από αλλού. Για τις τιμές του δεν θα το συζητήσω γιατί μπορεί να φάω μπαν. Δεν έχω φάει σκέτο από τον Τερκενλή είναι η αλήθεια!
katergaris79 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τα σκέτα του σίγουρα δεν είναι κάτι να τρελαθείς. Είναι ένα αξιοπρεπές τσουρέκι. Τα υπόλοιπα όμως είναι θάνατος!!!
andreasl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Άντε ρε, και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν του αρέσουν τα τσουρέκια του Τερκενλή. Παρόλο που έχει και στην Αθήνα, ένας φίλος φέρνει κάθε φορά όταν ανέβει θεσ/νίκη. Άσε τα τσουρέκια και φέρε κανένα τρίγωνο να γουστάρουμε!
V for Vagelis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έχει πάει κανείς Στρασβούργο Χριστούγεννα? Τι καιρό θα συναντήσουμε;; Μπορεί να έχει 5 βαθμούς τη μέρα, μπορεί 10, μπορεί και 15 ή και -5... Μπορεί να έχει ήλιο ή και συννεφιά, μπορεί να βρέχει ή και να χιονίζει... Απλά παρακολούθησε τη πρόγνωση του καιρού τις μέρες πριν το ταξίδι. 1
kalogeros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να έχει 5 βαθμούς τη μέρα, μπορεί 10, μπορεί και 15 ή και -5... Μπορεί να έχει ήλιο ή και συννεφιά, μπορεί να βρέχει ή και να χιονίζει... Απλά παρακολούθησε τη πρόγνωση του καιρού τις μέρες πριν το ταξίδι. Καλά ε, ήσουν κατατοπιστικότατος; Ένας εσύ και ένας ο Σάκης Αρναούτογλου.
picoGreedy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, πετάω την Παρασκευή για Βουδαπέστη και θα μείνω 9 μέρες. Εκτός από τα κλασσικά αξιοθέατα, έχετε να προτείνετε κάτι που δε βρίσκει εύκολα τουρίστας ή τίποτα γύρω από τη Βουδαπέστη? Επίσης, αξίζει να τραβάω χρήματα από την κάρτα ή να κάνω συνάλλαγμα σε ανταλλακτήριο εκεί? Οποιαδήποτε συμβουλή/ιδέα είναι ευπρόσδεκτη!
Grey29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, πετάω την Παρασκευή για Βουδαπέστη και θα μείνω 9 μέρες. Εκτός από τα κλασσικά αξιοθέατα, έχετε να προτείνετε κάτι που δε βρίσκει εύκολα τουρίστας ή τίποτα γύρω από τη Βουδαπέστη? Επίσης, αξίζει να τραβάω χρήματα από την κάρτα ή να κάνω συνάλλαγμα σε ανταλλακτήριο εκεί? Οποιαδήποτε συμβουλή/ιδέα είναι ευπρόσδεκτη! Αν κάνεις συνάλλαγμα καλύτερα κάνε το πριν φύγεις, γιατί αν πας να το κάνεις εκεί μπορεί να σε εκμεταλλευτούν... Πάντως θεωρώ ότι είναι καλύτερα να πληρώνεις με τη χρεωστική σου όπου μπορείς, συμφέρει παραπάνω αν δεν κάνω λάθος. Σχετικά με τα αξιοθέατα εμένα μου άρεσε πολύ η ξενάγηση στη συναγωγή, αν και ήταν κάπως θλιβερά τα γεγονότα που μας περιέγραψε η ξεναγός. Επίσης, να βγεις οπωσδήποτε για ποτό και nightlife! Και ένα τελευταίο tip: Αν είσαι φοιτητής μπορείς να παρακολουθήσεις όπερα με περίπου 1 ευρώ! Πήγαινε στην όπερα και για να δεις το κτίριο που είναι πολύ εντυπωσιακό και για να πάρεις πληροφορίες Μπορεί να έχει 5 βαθμούς τη μέρα, μπορεί 10, μπορεί και 15 ή και -5... Μπορεί να έχει ήλιο ή και συννεφιά, μπορεί να βρέχει ή και να χιονίζει... Απλά παρακολούθησε τη πρόγνωση του καιρού τις μέρες πριν το ταξίδι. Κατατοπιστικότατος όντως! Συνήθως τέτοια εποχή το έχει το κρυάκι του (υπολόγιζε 0 με -5, αλλά τσέκαρε και την πρόγνωση πριν φύγεις). Αν θες tips ρώτα ελεύθερα! 1
johnsig Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έχει ταξιδέψει κανείς με ellinair? είναι φάση ryanair?
Pa0ki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγώ Είναι φάση aegean περισσότερο παρά ryanair(δεν έχω πετάξει)
V for Vagelis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλά ε, ήσουν κατατοπιστικότατος; Ένας εσύ και ένας ο Σάκης Αρναούτογλου. Κατατοπιστικότατος όντως! Συνήθως τέτοια εποχή το έχει το κρυάκι του (υπολόγιζε 0 με -5, αλλά τσέκαρε και την πρόγνωση πριν φύγεις). Αν θες tips ρώτα ελεύθερα! Ε που να ξέρω ρε παιδιά τι καιρό θα κάνει σε 2 μήνες στο Στρασβούργο; Τουλάχιστον έτσι θα πέσω μέσα. :Ρ Λοιπόν η μέση μέγιστη για Δεκέμβρη είναι κάπου στους 5, η μέση ελάχιστη περίπου 0. Εγώ λέω όμως τη μέρα των Χριστουγέννων θα έχει 8 βαθμούς και ήλιο, επειδή έτσι... Ελπίζω να βοήθησα. :Ρ (Βάλε +1 βαθμό παραπάνω στις παραπάνω τιμές)
kalogeros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, πετάω την Παρασκευή για Βουδαπέστη και θα μείνω 9 μέρες. Εκτός από τα κλασσικά αξιοθέατα, έχετε να προτείνετε κάτι που δε βρίσκει εύκολα τουρίστας ή τίποτα γύρω από τη Βουδαπέστη? Επίσης, αξίζει να τραβάω χρήματα από την κάρτα ή να κάνω συνάλλαγμα σε ανταλλακτήριο εκεί? Οποιαδήποτε συμβουλή/ιδέα είναι ευπρόσδεκτη! 9 μέρες στη Βουδαπέστη???????????? Αν πας για δουλειά, έχει καλώς. Αν πας για διακοπές, πετάξου και πουθενά αλλού, γιατί 9 μέρες στη Βουδαπέστη θα σκυλοβαρεθείς. Μέχρι 3-4 μέρες είναι καλά. Από εκεί και πάνω δεν έχει τίποτα να δεις-κάνεις.
picoGreedy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αν κάνεις συνάλλαγμα καλύτερα κάνε το πριν φύγεις, γιατί αν πας να το κάνεις εκεί μπορεί να σε εκμεταλλευτούν... Πάντως θεωρώ ότι είναι καλύτερα να πληρώνεις με τη χρεωστική σου όπου μπορείς, συμφέρει παραπάνω αν δεν κάνω λάθος. Σχετικά με τα αξιοθέατα εμένα μου άρεσε πολύ η ξενάγηση στη συναγωγή, αν και ήταν κάπως θλιβερά τα γεγονότα που μας περιέγραψε η ξεναγός. Επίσης, να βγεις οπωσδήποτε για ποτό και nightlife! Και ένα τελευταίο tip: Αν είσαι φοιτητής μπορείς να παρακολουθήσεις όπερα με περίπου 1 ευρώ! Πήγαινε στην όπερα και για να δεις το κτίριο που είναι πολύ εντυπωσιακό και για να πάρεις πληροφορίες Κατατοπιστικότατος όντως! Συνήθως τέτοια εποχή το έχει το κρυάκι του (υπολόγιζε 0 με -5, αλλά τσέκαρε και την πρόγνωση πριν φύγεις). Αν θες tips ρώτα ελεύθερα! Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια δυστυχώς, αλλά θα πάω έτσι και αλλιώς είτε για να δω μόνο το κτήριο είτε και για παράσταση. Σ' ευχαριστώ. 9 μέρες στη Βουδαπέστη???????????? Αν πας για δουλειά, έχει καλώς. Αν πας για διακοπές, πετάξου και πουθενά αλλού, γιατί 9 μέρες στη Βουδαπέστη θα σκυλοβαρεθείς. Μέχρι 3-4 μέρες είναι καλά. Από εκεί και πάνω δεν έχει τίποτα να δεις-κάνεις. Όχι για διακοπές πάω. Δε θα είμαι όλες της μέρες στη Βουδαπέστη έχω βρει κάποια μέρη γύρω γύρω για μονοήμερες, γι' αυτό ρώτησα μήπως έχει εμπειρία και κανένας άλλος. Απλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να αλλάξω χώρα, προτιμώ να δω μέρη στην Ουγγαρία. Πιστεύεις ότι δεν αξίζει? Btw γενικότερα δε βαριέμαι εύκολα.
kalogeros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Όχι για διακοπές πάω. Δε θα είμαι όλες της μέρες στη Βουδαπέστη έχω βρει κάποια μέρη γύρω γύρω για μονοήμερες, γι' αυτό ρώτησα μήπως έχει εμπειρία και κανένας άλλος. Απλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να αλλάξω χώρα, προτιμώ να δω μέρη στην Ουγγαρία. Πιστεύεις ότι δεν αξίζει? Btw γενικότερα δε βαριέμαι εύκολα. Αυτό που πιστέυω ότι δεν αξίζει, είναι το να κάτσεις 9 μέρες στην Βουδαπέστη. Όταν την επισκέφτηκα, πριν από 3 χρόνια, έκατσα 4 μέρες και πιστεύω ήταν υπεραρκετές. Καλά θα κάνεις και θα γυρίσεις την γύρο περιοχή, αλλά δεν έχω κάτι να σου προτείνω. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να μας γράψεις τις εντυπώσεις από το τι σου άρεσε και τι όχι σε αυτές τις ημερήσιες εξορμίσεις σου.
The Lord K. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ε που να ξέρω ρε παιδιά τι καιρό θα κάνει σε 2 μήνες στο Στρασβούργο; Τουλάχιστον έτσι θα πέσω μέσα. :Ρ Λοιπόν η μέση μέγιστη για Δεκέμβρη είναι κάπου στους 5, η μέση ελάχιστη περίπου 0. Εγώ λέω όμως τη μέρα των Χριστουγέννων θα έχει 8 βαθμούς και ήλιο, επειδή έτσι... Ελπίζω να βοήθησα. :Ρ (Βάλε +1 βαθμό παραπάνω στις παραπάνω τιμές) Ευχαριστώ! Αυτό το είδα κι εγώ. Απλά αναρωτιόμουν αν καποιος έχει πάει πέρυσι για να μου πει πώς ήταν. Επίσης, έχετε να προτείνερε καμιά ωραία πόλη γύρω απ το Στρασβούργο για μονοήμερο - διήμερο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις