djuan1988 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μπορείς να πας στη Βιέννη μέσω της Μπρατισλάβας. Αθήνα - Μπρατισλάβα με Ryanair και από εκεί Βιέννη με το τραίνο σε μία ώρα. Μπορείς να δεις και μια μέρα τη Μπρατισλάβα. Βέβαια για το οικονομικό και πάλι δε νομίζω ότι βγαίνεις για τέτοια περίοδο και τόσες ημέρες.
libe13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 καλη ιδεα...τωρα σκεφομαι για λονδινο γενικα αγγλια, μαντσεστερ,λιβερπουλ μια που υπαρχουν ματσακια μεσα στις γιορτες και διαφορα αλλα...τι λετε εκει την βγαζω μ ενα εξακοσαρι;
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ειδικα το Liverpool δεν το λες και κανεναν wow προορισμο. Ειχα μεινει μια εβδομαδα εκει (λογω του οτι σπουδαζε ο κουμπαρος μου εκει οποτε ειχα μερος να μεινω) και αν και περασα καλα, δεν ειναι προορισμος που θα ελεγα σε καποιον να παει οπωσδηποτε. Βεβαια μπορεις να το εχεις σαν εδρα και να πηγαινεις σε αλλες πολεις, αλλα με το budget που δινεις, δεν παιζει. Το Μanchester ειναι πιο ωραιο παντως. Λονδινο δεν το συζηταω καν, ειναι ακριβη πολη και τα χρηματα που σκοπευεις να διαθεσεις δε φτανουν ουτε για πλακα για τον αριθμο μερων που σκοπευεις να μεινεις και με δεδομενο πως θελεις να συμπεριλαβεις και τα εισητηρια που δεν εχεις κλεισει καν. 1
libe13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ειδικα το Liverpool δεν το λες και κανεναν wow προορισμο. Ειχα μεινει μια εβδομαδα εκει (λογω του οτι σπουδαζε ο κουμπαρος μου εκει οποτε ειχα μερος να μεινω) και αν και περασα καλα, δεν ειναι προορισμος που θα ελεγα σε καποιον να παει οπωσδηποτε. Βεβαια μπορεις να το εχεις σαν εδρα και να πηγαινεις σε αλλες πολεις, αλλα με το budget που δινεις, δεν παιζει. Το Μanchester ειναι πιο ωραιο παντως. Λονδινο δεν το συζηταω καν, ειναι ακριβη πολη και τα χρηματα που σκοπευεις να διαθεσεις δε φτανουν ουτε για πλακα για τον αριθμο μερων που σκοπευεις να μεινεις και με δεδομενο πως θελεις να συμπεριλαβεις και τα εισητηρια που δεν εχεις κλεισει καν. ποια πολη θα συνεφερε_οικονομικα_ να χρησιμοποιησω ως εδρα και να κινουμαι με τα μεσα;
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ας απαντησει καποιος αλλος συμφορουμιτης σε αυτο γιατι οι πολεις που εχω παει στο H.B ειναι λιγες και δεν μπορω να προτεινω κατι. Θα σου ελεγα παντως να ξεκινησεις βλεποντας τιμες αεροπορικων, να αφαιρεσεις το κοστος απο το budget σου και μετα να δεις που σε παιρνει να πας.
libe13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 hotels.com και ryanair κοιταζω...εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο; 1
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 hotels.com και ryanair κοιταζω...εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο; Τσέκαρε και τα skyscanner και hotelscombined. Πάντως το budget φαίνεται μικρό για τόσες μέρες οπουδήποτε στην Ευρώπη. Να ήταν χωρίς τα εισιτήρια κάπως έβγαινε. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου για διαμονή, φαγητό και έξοδα γενικά εκεί που θα πας. Δες πιο κάτω έχει ανοίξει ένα θέμα για low budget διακοπές στην Ευρώπη, μπορεί να σε βοηθήσει! Επίσης τσέκαρε και καμιά εκδρομή πακέτο από κανένα γραφείο μήπως πετύχεις τίποτα καλό! 2
libe13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 zio λες να μικρυνω το διαστημα παραμονης μου; αντι για 6 αν το εκανα 4 θα εβγαινα καπως...; βεβαια στο μυαλο μου εχω γηπεδα, ποτα, γυναικες και δεν ξερω αν ετσι βγαινει εστω και μια μερα...αλλα γενικα αν τα βολεψω καπως 4 μερες με 600 τα καταφερνω ή θα ζοριστω πολυ...;
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 zio λες να μικρυνω το διαστημα παραμονης μου; αντι για 6 αν το εκανα 4 θα εβγαινα καπως...; βεβαια στο μυαλο μου εχω γηπεδα, ποτα, γυναικες και δεν ξερω αν ετσι βγαινει εστω και μια μερα...αλλα γενικα αν τα βολεψω καπως 4 μερες με 600 τα καταφερνω ή θα ζοριστω πολυ...;Νομίζω πρέπει να ξεκινήσεις από τα εισιτήρια. Να δεις που μπορείς να πας με 150€ πήγαινε-έλα πχ και να διαλέξεις ένα από αυτά τα μέρη. Αφού έχεις σκοπό να χαλάσεις και κάποια λεφτά εκεί που θα πας ίσως καλύτερα να μειώσεις τις διανυκτερεύσεις. Για διαμονή τι σκέφτεται; Κανονικο ξενοδοχείο ή άλλες λύσεις τύπου hostel - κοινόβια κλπ;
libe13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 hostel θα εβρισκα τιποτα καλο; αξιοπρεπες;ξερεις;...αλλιως ξενοδοχειο
FilipposMD Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 libe13, την Αγγλία ξέχασέ τη. Τα εισιτήρια για τις γιορτές αποκλείεται να σου κοστίσουν κάτω από 300 ευρώ, ακόμα και με Ryanair και σκοτωμένες ώρες. Μην πω πόσο κοστίζει το εισιτήριο για ένα ποδοσφαιρικό ματς μέσα στις γιορτές. Επίσης θα έλεγα να ξεχάσεις μετακινήσεις. Μπες στο skyscanner και ψάξε για τις ημερομηνίες που θέλεις αν υπάρχουν εισιτήρια με 150 ευρώ για κάπου. Αλλιώς δεν έχει νόημα η συζήτηση. Αν βρεις τέτοια εισιτήρια για 2-3 πόλεις, πες μας να σου πούμε εντυπώσεις και ποια μπορεί να αξίζει πιο πολύ. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καποιος που να εχει παει Βιεννη ας βοηθησει. Εχω κενο απο 13.30 μεχρι 21.15 που ειναι η δευτερη πτηση μου οοποτε λεω να βγω μια βολτα στο κεντρο. Συμφερει τραινο ή λεωοφρειο? Και επισης που αξιζει να παω? Δεν με απασχολει να γυρισω μνημεια αλλα μια βολτα στο κεντρο
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καποιος που να εχει παει Βιεννη ας βοηθησει. Εχω κενο απο 13.30 μεχρι 21.15 που ειναι η δευτερη πτηση μου οοποτε λεω να βγω μια βολτα στο κεντρο. Συμφερει τραινο ή λεωοφρειο? Και επισης που αξιζει να παω? Δεν με απασχολει να γυρισω μνημεια αλλα μια βολτα στο κεντρο stephansplatz ειναι η κεντρικη πλατεια οπου βρισκεται ο καθεδρικος του Αγιου Στεφανου. Γυρω γυρω εχει μαγαζια και καφετεριες. Επισης σταθμο μετρο και λεωφορειαΣε μικρη αποσταση εχει και παλατι αν θες να δεις. Παντως αν θες να φας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας figlmuller για σνιτσελ 2
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καποιος που να εχει παει Βιεννη ας βοηθησει. Εχω κενο απο 13.30 μεχρι 21.15 που ειναι η δευτερη πτηση μου οοποτε λεω να βγω μια βολτα στο κεντρο. Συμφερει τραινο ή λεωοφρειο? Και επισης που αξιζει να παω? Δεν με απασχολει να γυρισω μνημεια αλλα μια βολτα στο κεντρο Εγώ με τρένο είχα πάει, αλλά δεν θυμάμαι αν συμφέρει σε σχέση με το λεωφορείο.
louben Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 hostel θα εβρισκα τιποτα καλο; αξιοπρεπες;ξερεις;...αλλιως ξενοδοχειο Φιλε think out of the box. ΚΑποτε που ειχα το ιδιο θεμα αυτο που εκανα ειναι να παω με οργανωμενο.Η τιμη ηταν σχετικα καλη για late booking απο την αποψη οτι περιελαμβανε αεροπορικα (με british-ειχα παει Λονδινο) και διαμονη σχετικα κεντρο σε 4αστερο . Δε θυμαμαι κοστος αλλα ηταν σιγουρα κατω απο 600 τελικη. Απλα επειδη δεν ειμαι των οργανωμενων δεν ακολουθησα το γκρουπ πουθενα, εκανα το δικο μου προγραμμα και ουσιαστικα ειναι σαν να πληρωσα διαμονη και πτησεις. Ψαξτο.......... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις