Stamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, Infant είπε Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πεταω με Aegean για μιλανο σε economy class και θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται να παρω πιστολακι μαλλιων στην χειραποσκευη μου.Ευχαριστω εκ των προτερων ! Κανονικά μπορείς χωρίς πρόβλημα (λέω "κανονικά" γιατί δεν ξέρω αν κάποια εταιρεία έχει καμια δικιά της κουλή απαγόρευση). Συμπίπτει στον τομέα των ηλεκτρικών όπως τα laptop και θα πρέπει να το ελέγξουν ξεχωριστά όπως θα έκαναν με το laptop.
billdepo Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 On 5/13/2018 at 19:39, new_guy said: Έχει πάει κανεις Aστυπάλαια, έχει καμια καλή παραλια, κανένα μπαράκι? Λέμε να πάμε με την κοπέλα μου για κάνα 4ήμερο μέσα στον Αύγουστο. Λέει καθόλου η να προτιμήσουμε κάτι σε στυλ Ηράκλεια-Δονούσα-Σχοινούσα, κάθε μέρα και άλλο νησάκι Σκηνή έχουμε για camping, δεν φαντάζομαι να γραφουν εκεί. Τιμές για αστυπάλαια είδα κοντά στα 100ευρώ στο airbnb, έχει κάποιος κάτι πιο οικονομικό να προτείνει; Πήγα το προηγούμενο καλοκαίρι στο οργανωμένο κάμπινγκ της Αστυπάλαιας. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω (η τιμή πρέπει να ταν 8-9€ το άτομο με δική μας σκηνή), αρκετά χαλαρό κάμπινγκ και ωραίο φαγητό - προσοχή ότι είναι σχετικά απομονωμένο 3-5 χλμ από τη χώρα παρολαυτά έχει μια παραλία ακριβώς απέξω. Γενικά κάναμε πολύ οτοστόπ για να μετακινούμαστε + λεωφορείο και κανά βράδυ ταξί. Σου επισυνάπτω και έναν απλό οδηγό που έχω φτιάξει με κάποιες πληροφορίες --------------- Επανέρχομαι για τη Σόφια: On 5/6/2018 at 15:29, tornado said: αναμενω τις δικες σου προσθηκες για πιο ολοκληρωμενο οδηγο Καλα να περασεις! Περάσαμε ένα πολύ ήσυχο ΠΣΚ. Πολύ καθαρή η Σόφια τουλάχιστον στο κέντρο με πανέμορφα πάρκα και σιντριβάνια/πηγές παντού. Κάναμε το free tour (2 ώρες διάρκεια και έχει 3 φορές τη μέρα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι) το οποίο ήταν πολύ καλό. Για φαγητό, δοκιμάσαμε το Izbata τελικά το οποίο ήταν αρκετά καλό. Η Βουλγάρικη σαλάτα (τύπου χωριάτικη) πολύ καλή με ωραίο λευκό τοπικό τυρί. Από μουσεία προτιμήσαμε να μην πάμε μιας και μας κάλυψε το free tour σε γενικές γραμμές όσον αφορά την ιστορία της πόλης. Πολύ ωραία επίσης και μια πλατεία τύπου πλατεία Εξαρχείων με υπαίρθια bars και ωραία μουσική - μαζεύει πολύ κόσμο όταν έχει καλή μέρα! Επίσης για τις μετακινήσεις από και προς Αεροδρόμιο χρησιμοποιήσαμε μια εφαρμογή που λέγεται Taxime (τύπου taxibeat) με τη διαδρομή Σόφια κέντρο <-> Αεροδρόμιο να βγαίνει 5-6 € (10-12 λέβα). ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.pdf 1
tornado Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, billdepo είπε Για φαγητό, δοκιμάσαμε το Izbata τελικά το οποίο ήταν αρκετά καλό. Η Βουλγάρικη σαλάτα (τύπου χωριάτικη) πολύ καλή με ωραίο λευκό τοπικό τυρί. σε καλο σου, μου ανοιξες την ορεξη! φαινεται και αυτο να εχει πολυ καλο φαγητο, αν μη τι αλλο, στη Σοφια τρως καλα
McNerd Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 5/8/2018 στις 12:18 ΜΜ, kalogeros είπε Παιδιά, τέλη του μήνα θα κατέβω Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Η πτήση της επιστροφής μου από το Ηράκλειο είναι στις 8:15 το πρωί, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι στο αεροδρόμιο το αργότερο κατά τις 7:00. Απ' ότι είδα, το πρώτο ΚΤΕΛ από Ρέθυμνο για Ηράκλειο φτάνει κατά τις 8:00, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω την πτήση μου. Το ενδχόμενο να διανυκτερεύσω το προηγούμενο βράδυ στο Ηράκλειο το ξεχνάμε, καθώς έχω γάμο. Υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος να φύγω πρωί από το Ρέθυμνο και να είμαι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατά τις 7:00 το πρωί; Παζαρευεις με ταξιτζη απο την προηγουμενη μερα. Μου χει τυχει σε παρομοια διαδρομη εξω απο το αεροδρ Χανιων με το που εφτασα να μου προτεινει ταξιτζης ιδια τιμη με το κτελ (ωστοσο, ενω ετσι θα εκανα πολυ λιγοτερη ωρα να φτασω απ'οτι με το κωλοκτελ, του ειπα οχι για να αποφυγω την ταριφοσυζητηση στη διαδρομη) 1
splanis Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Καλησπέρα κάποια πρόταση, κατά προτίμηση νησί που να αναχωρεί από Πειραιά καθώς δεν υπάρχει αυτοκίνητο, για ζευγάρι δηλαδή σχετικά ήσυχα και όσο γίνεται εύκολα προσβάσιμο χωρις αυτοκίνητο για θάλασσες μαγαζιά κλπ;
Papakaliati Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, splanis είπε Καλησπέρα κάποια πρόταση, κατά προτίμηση νησί που να αναχωρεί από Πειραιά καθώς δεν υπάρχει αυτοκίνητο, για ζευγάρι δηλαδή σχετικά ήσυχα και όσο γίνεται εύκολα προσβάσιμο χωρις αυτοκίνητο για θάλασσες μαγαζιά κλπ; Κουφονησια.
splanis Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Κουφονησια. Το κοίταξα λίγο και το 8ωρο μ φάνηκε κάπως. Υδρα η Σπέτσες τι λένε;
maxdore217 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Καλησπέρα στη παρέα. Από Δευτέρα θα είμαι Άνδρο με την Κοπέλα μου, αν κάποιος έχει κάποιες προτάσεις για : μπαράκι , φαγητό ( ποιοτικό ) και γενικά αξιοθέατα του νησιού θα ήθελα να τις διαβάσω, έχω κάνει βέβαια μια μικρή έρευνα αλλά περιμένω και τις πληροφορίες σας για να κάνω ένα αρχικό πλάνο. '' Θα πάω για 3μιση ημέρες και θα μείνω Μπατσί '' θα υπάρχει και μηχανή οπότε θα προσπαθήσω να δω αρκετά πράγματα οπότε αν αξίζει κάτι δεν θα είναι πρόβλημα η απόσταση.
totalius Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Στις 08/05/2018 στις 1:18 ΜΜ, kalogeros είπε Παιδιά, τέλη του μήνα θα κατέβω Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Η πτήση της επιστροφής μου από το Ηράκλειο είναι στις 8:15 το πρωί, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι στο αεροδρόμιο το αργότερο κατά τις 7:00. Απ' ότι είδα, το πρώτο ΚΤΕΛ από Ρέθυμνο για Ηράκλειο φτάνει κατά τις 8:00, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω την πτήση μου. Το ενδχόμενο να διανυκτερεύσω το προηγούμενο βράδυ στο Ηράκλειο το ξεχνάμε, καθώς έχω γάμο. Υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος να φύγω πρωί από το Ρέθυμνο και να είμαι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατά τις 7:00 το πρωί; Οικονομικά απο Ρέθυμνο σε Ηράκλειο αποκλείεται να σου έρθει χωρίς ΚΤΕΛ . Ταξι στη καλυτερη θα πληρώσεις 50e . Η αλλη λύση ειναι να βρεις κανα φτηνό ενοικιαζόμενο αμάξι απο Ρέθυμνο γυρω στα 30e. 1
djcat Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, splanis είπε Υδρα η Σπέτσες τι λένε; Δεν είναι ήσυχα.
splanis Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, djcat είπε Δεν είναι ήσυχα. Νταξει αυτό δεν είναι τοοοοσο θέμα. Η θάλασσα και το φαΐ να ναι ωραία
greekparot Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Καλησπερα, θα πάω Πρέβεζα για 2 ημέρες μέσα στον Ιούλιο. Θα κάνω που θα κάνω τα χλμ για να φτάσω εκεί.. Που άλλου μπορώ να πάω για 3 ημέρες συνδυαστικά;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Λευκάδα, Πάργα, Άρτα, να δεις την αρχαία Νικόπολη. Ανάλογα τι θέλεις βέβαια.
vasilissouvlaki Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Παιδιά από πιο μέρος είναι καλύτερα να κλείσω ταξίδι? Από ίντερνετ ή ταξιδιωτικό πρακτορείο? Γιατί στο πρακτορείο δίνουν πακέτα
Fabricated Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Παιδιά από πιο μέρος είναι καλύτερα να κλείσω ταξίδι? Από ίντερνετ ή ταξιδιωτικό πρακτορείο? Γιατί στο πρακτορείο δίνουν πακέτα Για λιγα ατομα : Ελλάδα Πρακτορείο Εξωτερικό δεν ξέρω αλλά νομίζω internet Σε περίπτωση πολλών ατόμων : Παίρνεις προσφορές από πρακτορεία και τα συγκρίνεις με airbnb(και ακτοπλοϊκά ) Όσο περισσότερα άτομα είστε τόσο περισσότερες πιθανότητες να καταλήξετε σε airbnb. Από την άλλη με την μια φορά που ταξίδεψα με πρακτορείο η συνολική εξυπηρέτηση βοηθάει πολύ Δηλαδή σε παίρνει από Αθήνα με δικό του πούλμαν σε πάει έξω από το πλοίο, όταν φτάνεις στο νησί ο που εκεί σε περιμένει άνθρωπος με το που κατέβεις και σε πάει στο δωμάτιο σου. Αντίστοιχα στον γυρισμό σε περιμένει πούλμαν έξω από το πλοίο. Αυτό συνέβη ΣΕ ΕΜΕΝΑ. Δεν ξέρω αν λειτουργούν όλα τα πρακτορεία έτσι. Ελπίζω να βοήθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις