Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ wash καλό θα ήταν να ποστάρουν πρώτα εδώ και μετά πμ για δυο λόγους.

1)Για να μην υπάρχουν διαφωνίες πχ εγώ σου έστειλα πρώτος κ.ο.κ

2)Για να βλέπουμε και ποιοι παίρνουν πράγματα.Ως γνωστόν υπάρχουν άτομα που τα παίρνουν όλα ή ακόμα τα βγάζουν στο εμπόριο.

Άμα θέλει να διώξει γρήγορα το προϊόν που χαρίζει προφανώς και δεν θα κοιτάξει τα παραπάνω αλλά θα το δώσει εκεί που τον  βολεύει, εκεί που γουστάρει τέλος πάντων...

Συμφωνώ εν μέρη δηλαδή μαζί σου. :)

Δημοσ.

α) Δεν χρειάζεται να ξέρουμε εμείς σε ποιόν τυχόν προτιμάς να χαρίσεις και με ποιό κριτήριο.

β) Δεν μας ΝΟΙΑΖΕΙ σε ποιόν τυχόν προτιμάς να χαρίσεις και με ποιό κριτήριο.

γ) Δεν μας πέφτει λόγος σε ποιόν τυχόν προτιμάς να χαρίσεις.

δ) Δεν παραβαίνεις κάποιον κανόνα όταν εσύ επιλέγεις πού θα δώσεις αυτό που χαρίζεις, με τα δικά σου κριτήρια. Το "αυτός που πόσταρε πρώτος", ΔΕΝ είναι κανόνας. Μπορεί να είναι η πιο συνήθης οδός δωρεών, μπορεί να χαίρει της αποδοχής των περισσοτέρων ως πρακτική, αλλά αποτελεί επιλογή και όχι υποχρέωση.

Και στην τελική, τί ακριβώς μας λες πιο πάνω; Ότι...γουστάρεις να σε ελέγχουν όταν χαρίζεις, αλλιώς μπορεί και να...κάνεις τσαχπινιές; Τί βίτσια ειν' αυτά; ...αλλά μισό λεπτό, μισό λεπτό : μάλλον χρησιμοποιείς το 1ο πρόσωπο, αλλά εννοείς την χαριστική συμπεριφορά των ΑΛΛΩΝ, ε...

Ε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ανωτέρω α) έως ε).

εσενα μπορει να μην νοιαζει. 

αλλα αλλους θα ενδιαφερει πολυ. υπαρχουν ατομα που οτιδηποτε τζαμπε κυκλοφορει το αρπαζουν σαν τα κορακια οτι βλεπουν να γυαλιζει (δεν με νοιαζει αν βγαζει χρημα ή ετσι απλα θελει να τα εχει ολα) πρεπει να φαινονται αυτοι

και δεν ειναι βιτσια. θελω να ειναι φανερα οτι ο ταδε την πηρε πρωτος. 

Ας σταματησουμε καλυτερα τα μπλα μπλα. γιατι δεν θα καταληξει πουθενα.... :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Εγώ πάλι ότι και να χαρίζω δεν το παίρνει κανένας γιατί είμαι Χαλκδική. Φωτοτυπικό μηχάνημα, dvd players, κασσετόφωνα, κτλ όλα κάθονται και περιμένουν μια ζεστή αγκαλιά αλλά που...

Δημοσ.

καλλι-φακιν-κράτεια! Από την άλλη μεριά είμαστε, αλλά δεν είναι και απίθανη καμιά περασιά κατα κει. Έχεις κάνει ποστ για όλα αυτά; Έκανα μια αναζητησούλα και βρήκα μόνο έναν εκτυπωτή που χαρίζεις.

Δημοσ.

2)Για να βλέπουμε και ποιοι παίρνουν πράγματα.Ως γνωστόν υπάρχουν άτομα που τα παίρνουν όλα ή ακόμα τα βγάζουν στο εμπόριο.

Άμα θέλει να διώξει γρήγορα το προϊόν που χαρίζει προφανώς και δεν θα κοιτάξει τα παραπάνω αλλά θα το δώσει εκεί που τον  βολεύει, εκεί που γουστάρει τέλος πάντων...

Συμφωνώ εν μέρη δηλαδή μαζί σου. :)

...Αντώνη, να με συγχωρείς που δεν θα σου απαντήσω με την άποψή μου για ποιόν λόγο το 1) "δεν έχει νόημα" και για ποιούς λόγους το 2) θα φέρει περισσότερα προβλήματα από ότι υποτιθέμενα θα έλυνε, αλλά θεωρώ πως όντως έχουμε οριακά υπερβεί (...τί ωραία που θα ήταν να μην άρχιζε βέβαια καν η κουβέντα και απλά όποιος είχε να χαρίσει να χάριζε, ενώ όποιος ήταν να ζητήσει να ζήταγε - αλλά...) την ανοχή του παρακάτω (καλά να είναι που την επέδειξε πάντως)  :

Όντως παιδιά, φτάνει.

Δημοσ.

Post 6541

Όσο για το φωτοτυπικό, είναι από κείνα τα μεγάλα που έχουν σε σχολές (μοιάζει πολύ με αυτό). Λειτουργεί αλλά βγάζει μαυρίλα, μάλλον θέλει καθάρισμα ή αλλαγή το τύμπανο.

• Like 1
Δημοσ.

χαριζεται φορητο σιντι πλεηερ που λειτουργει και με πριζα. συναντηση κεντρο.

θα δωθει σε οποιος ποσταρει δευτερος/ δηλωσει ενδιαφερον δευτερος..!

(σε αυτη τη περιπτωση μορουμε να δουμε και τους διπλους λογαριασμους ενος ατομου..)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...