bebis4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 χαριζονται baudtec annex a ptsn ενσυρματο modem router απο οτε στο κουτι του. και microcom adsl router ad 2636. ειμαι απο θεσσαλονικη και καλυτερα να τα παρουν ατομα απο εδω για να μην εχουμε μεταφορικα αποστολες και τετοια.
Captain Nemo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 να ευχαριστήσω και δημόσια την nenya για την ευγενική της προσφορά. το βιβλίο είναι εξαιρετικό αλλά πάνω απ' όλα σημαντικότερη είναι η κίνησή της. Περιμένουμε περίληψη-ανάλυση και λύσιμο αποριών
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ^...ε βασικά παίζει να είναι καλή στο διπλό άξελ και στο τριπλό τόλουπ. Και σίγουρα ένα καλό σάλκοβ θα το 'χει. 1
jimis888 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 χαριζονται baudtec annex a ptsn ενσυρματο modem router απο οτε στο κουτι του. και microcom adsl router ad 2636. ειμαι απο θεσσαλονικη και καλυτερα να τα παρουν ατομα απο εδω για να μην εχουμε μεταφορικα αποστολες και τετοια. αν καποιο λειτουργει σαν access point ενδιαφερομαι
talos_2002 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δεν χαρίσω κάτι, αλλά ίσως κάποιοι δεν έχουν βρει να ξεφορτωθούν κάποια παλιά pc ή περιφερειακά, οπότε μπορεί να τους χρησιμεύσει αυτό http://edufriends.gr/ Στα σχολεία, σίγουρα θα χρησιμεύσει. 2
haris_216 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Περιμένουμε περίληψη-ανάλυση και λύσιμο αποριών Μάλλον θα περιμένετε αρκετά. Το βιβλίο είναι πάνω από....1150 σελίδες και με γραμματοσειρά όχι ιδιαίτερα μεγάλη. Αν συνυπολογίσει κανείς στα παραπάνω και το θέμα της ηλικίας (μου) μάλλον η ανάλυση και οι απορίες σας θα μείνουν αναπάντητες. Αφού μέχρι να φτάσω στο τέλος θα έχω ξεχάσει την αρχή!!! 1
Thanos1972 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Έχω την motherboard Dfi lanparty dk t42rs plus. Οι πυκνωτες Δεν είναι φουσκωμένοι.το λαμπάκι ανάβει. Δεν παιρνει μπρος όμως. Όποιος θέλει να ασχοληθεί μαζί της δική του. Να ευχαριστησω και απο εδω τον φιλο Γιωργο που μπηκε στον κοπο και μου στειλε την μητρικη. εαν αναστηθει δικη σου φιλε μου.αλλιως ηδη εχει ζητηθει απο μελος.και παλι thanks.
bebis4 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τι access point θες με ενσυρματο ρουτερ; δεν ξερω να σου πω. αλλα τα παιδια που ξερουν απαντησαν ηδη
iPnos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Αρχαίο Power Supply που είχα βρεί σκάβοντας την αποθήκη. Όποιος το θέλει PM
status Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αρχαίο Power Supply που είχα βρεί σκάβοντας την αποθήκη. Όποιος το θέλει PM Το ποθώ, σου ρχομαι σε πμ.;ρ
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 δεν ξερω να σου πω. αλλα τα παιδια που ξερουν απαντησαν ηδη Δε κατάλαβα @iPnos στέλνω κι εγώ ΠΜ, σε περίπτωση που δε κάτσει στον προηγούμενο και μένουμε κοντά (γιατί δεν λέει να κάνω και ταξίδι )
Candlemass Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Χαρίζονται 2 σφραγισμένα μελάνια αυθεντικά HP 10 & 26 Παραλαβή από Αγ. Παρασκευή. Διαθέσιμα ακόμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις