Kapws Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 @Kapws Με συγχωρείς δεν το είχα δεί! Καλές αγορές εύχομαι :) 1
AlienTechGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Με συγχωρείς δεν το είχα δεί! Καλές αγορές εύχομαι :) Thx...Lumia 520 μάλλον! 1
OdySinnerz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δουλεια δεν ειχε ο διαολος κυριακατικα και ξεσκατιζε την αποθηκη του..... Χαριζεται μητρικη GIGABYTE GA-8IG μαζι με τον επεξεργαστη της celeron 2,4 σοκετ 478 συν ψυκτρα. Εχει 4 αλλαγμενους πυκνωτες και παλι δεν λειτουργησε αλλα δεν θελω ν ασχοληθω. Μαλλον λογω βρωμικου η χαλασμενου επεξεργαστη. Παραλαβη ΜΟΝΟ απο εδρα μου πισω απο το εφετειο/αρειο παγο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στελνετε πμ για τα υπολοιπα. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1323#ov Θα με ενδιέφερε! Στέλνω pm!
AlienTechGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πολλά ευχαριστώ στον Thesoundmakergr για την δωροεπιταγή!!
OdySinnerz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ θερμά τον tigergreg για την motherboard!
sintalkas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 παιδιά δίνω ένα tenda wireless στικάκι για wlan 802.11 n αλλά με χαλασμένη ξεριζωμένη υποδοχή usb ,υπάρχει και το κουτί του και τα παρελκόμενα του αλλά επαναλαμβάνω πως θέλει επισκευή δεν έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα αλλά του λείπει η υποδοχή usb ,ο πρώτος που θα το ζητήσει εδώ και θα έρθει να το πάρει από τον Σταθμό μετρό Ελληνικό ,το τσέπωσε. Ισχύει για μια εβδομάδα μετά θα φάει καλάθι στο κάδο ανακύκλωσης
Narayan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χαρίζω δύο κλειδιά Steam για το παιχνίδι Teleglitch: Die More EditionΌποιος ενδιαφέρεται ας ποστάρει εδώ για να του στείλω το link. Δώθηκαν Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2014 από Narayan
sintalkas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) θα με ενδιέφερε στείλε το λινκ με πμ ευχαριστώ τελικά το έχω ήδη ,επομένως όποιος το ζητήσει πρώτος του το δίνω... Ευχαριστώ τον narayan για την ευγενική προσφορά του Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2014 από sintalkas
VonLoutsos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν έχει δοθεί το κλειδί ευχαρίστως το έπαιρνα
TheCaptainSS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 θα με ενδιέφερε στείλε το λινκ με πμ ευχαριστώ τελικά το έχω ήδη ,επομένως όποιος το ζητήσει πρώτος του το δίνω... Ευχαριστώ τον narayan για την ευγενική προσφορά του Ενδιαφέρομαι Αν δεν το εχεις ηδη δωσει...
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ένα θενκς στον Άλιεν (Τεκ) για το Μοτορόιλ. Μοτορόλι. Μοτορόλα τεσπα. 3
sintalkas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ενδιαφέρομαι Αν δεν το εχεις ηδη δωσει... Το κλειδί έχει ήδη δοθεί στον vonloutsos
dchatz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Λαπτοπ γνωστού μου κλάπηκε και του μεινε η μπαταρία.Την είχε 2-3 χρόνια να κάθεται σε ένα συρτάρι.Του είπα να τη χαρίσω αν τη θέλει κάποιος και μου την έδωσε.Ο τύπος της είναι AS07Α71, 11.1V, 4.3Ah και απ όσο είδα γκουγκλάροντας είναι απόAcer Aspire 4920 αλλά και διάφορα άλλα ACER. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι.Όποιος τη θέλει δική του.Ψάξτε με τον τυπο της αν κάνει στο δικό σας ACER.
haris_216 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα Θα με ενδιέφερε η μπαταρία αλλά δεν ξέρω που είσαι. Αν είσαι Αθήνα (και δεν έχει προηγηθεί άλλος) το κανονίζουμε. Στέλνω και pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις