Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Gears3, Batman Arkham City και Tomb Raider, πανέμορφα απλά.

xbox-gears-of-war-3-console.jpg

bac360.jpg

Tomb-Raider-Xbox-360-Custom-Console.jpg

αυτα δεν τα ειχα ξαναδει.

καλα του tomb raider ξεχωριζει........

Δημοσ.

Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο καιρό, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ορισμένα παιχνίδια σού δείχνουν πόσες ώρες έχεις παίξει, αλλά γενικά δεν έχει ενσωματωθεί στο 360 τέτοιος μετρητής.

Δημοσ.

Σύνδεσε το λογαριασμό σου στο raptr γι' αυτό.

http://raptr.com/

Δε θα μετρήσει, φυσικά, ό,τι έχεις παίξει ως τώρα σε ώρες, μόνο achievements, αλλά αν θες, μπορείς να τις προσθέσεις εσύ manually. Και πρέπει να έχεις public το status σου (now playing) στο Live για να το βλέπει.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Επειδή είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες, έχω ένα 360 χωρίς να του έχω κάνει κάτι όσον αφορά τσιπ κλπ

Θα ήθελα να παίξω παιχνίδια ΜΑΜΕ όπως στο xbox1.

Εκεί είχα αγοράσει ένα τσιπ απο το εξωτερικό, το σύνδεσα μονος μου κλπ

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Yay, άλλο ένα port της Crapcom...

Κρίμα αυτή η εταιρεία, και ήταν καλό παιδί κάποτε.

Φαντάζομαι την οργή αυτών που πήραν 3DS αποκλειστικά και μόνο για αυτό το παιχνίδι :devil:

Δημοσ.

Xbox 360 Black Friday Report

I just checked the internal data for our Black Friday numbers* and wanted to let you know that over the Holiday weekend:

• Xbox 360 sold more than 750,000 consoles in the U.S. alone –exceeding internal forecasts.
  • Three month Xbox LIVE Gold Subscription sales increased more than 50 percent compared to last year’s Black Friday week.
  • We saw incredible activity on Xbox over the weekend. For example, on Sunday alone we had more than 14 million people on Xbox LIVE across the world, racking up more than 72 million hours of use in just one day.
  • Compared to 2011, we’ve seen a 43 percent increase in U.S. entertainment application hours logged on Xbox LIVE during the week of Black Friday.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...